MichaÅ‚_82 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Sorry ale nigdzie nie moge znalexc info, a na pewno ktoś ma Użytkownik qaz edytował ten post 06 październik 2013 - 11:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Sorry ale nigdzie nie moge znalexc info, a na pewno ktos ma Przepraszam, ale co to jest ski bag aufi a6? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Pewnie rękaw z bagażnika ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mialo b6s audi a6. Skibag to taki rekaw na narty pomiedzy siedzeniami na tyle auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 jak wyciagniesz wiazania z nart, to 4 pary wejda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 Października 2013 Udostępnij Napisano 3 Października 2013 To bardzo lipny taki skibag. Z niektórych nart, wiązań nie wyciągniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 5 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2013 jak wyciagniesz wiazania z nart, to 4 pary wejda. A bez wyciagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 5 Października 2013 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 3 pary wchodzą ...wiem bo mam...więcej nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 4 pary wejdą, tylko trzeba nieco się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 6 Października 2013 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 To zależy od nart - jak szerokie to i 2 czasami ciężko wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 6 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaÅ‚_82 Napisano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Zgadza sie,wszystko zależy konkretnie jakie narty,model masz na myśli. Ja zawsze do ich transportu używam bagażnika THULE. Też zakupiłem bagażnik jednak rozważam zmianę auta na takie żeby nie zakładać bagażnika na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MichaÅ‚_82 Napisano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Podczas ewentualnego wypadku narty mogą wyrządzić krzywdę każdemu z pasażerów, beda po prostu za luźno umocowane. Nie musisz kupować boxa tylko np uchwyt do nart thule extender 739. Jak pisałem powyżej- tpo znakomicie zdaje egzamin. Zmiana auta to chyba też o wiele droższe rozwiązanie,prawda? Muszę zmienić auto tak czy inaczej więc rozważam auto ze skibagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MichaÅ‚_82 Napisano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Podczas ewentualnego wypadku narty mogą wyrządzić krzywdę każdemu z pasażerów, beda po prostu za luźno umocowane. Nie musisz kupować boxa tylko np uchwyt do nart thule extender 739. Jak pisałem powyżej- tpo znakomicie zdaje egzamin. Zmiana auta to chyba też o wiele droższe rozwiązanie,prawda? Muszę zmienić auto tak czy inaczej więc rozważam auto ze skibagiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi