keicam Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Cześć, biegacze;) Co o tym sądzicie??? Polski pomysł i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Już to widziałem w telewizji w programie Dragons ..... i nawet znalazł partnera, który miał to sfinansować. Tylko nie pamiętam jaka jest cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Podobno 2 razy wyższa od podstawowych biegówek. Ale pomysł-super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Podobno 2 razy wyższa od podstawowych biegówek. Ale pomysł-super! Czyli 400zł.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie wiem ile kosztują biegówki z wiązaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Nie wiem ile kosztują biegówki z wiązaniami. Tyle co podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Tyle co podałem. Jeśli tak to zdecydowanie bym takie kupił mojemu synowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi