fije Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam, wybieram się w tym sezonie do Vialattea/Sestiere. Od dłuższego czasu szukam długości tras w tym regionie (Sestriere, Sauze d'Oulx, Sansicaro, Cesana, Calviere) i niestety są mapy ale bez opisu długości tras. czy ktoś może natrafił na coś takiego, albo był i może zeskanować jakaś mapkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gunia83 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam, wybieram się w tym sezonie do Vialattea/Sestiere. Od dłuższego czasu szukam długości tras w tym regionie (Sestriere, Sauze d'Oulx, Sansicaro, Cesana, Calviere) i niestety są mapy ale bez opisu długości tras. czy ktoś może natrafił na coś takiego, albo był i może zeskanować jakaś mapkę. Pozdrawiam http://www.skiresort...iet/via-lattea/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fije Napisano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Chodzi mi o konkretne długości tras po numerach, a tu tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fije Napisano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2013 To dziwne, 400 km tras i nie opisane długości. Wszędzie, gdzie do tej pory we Włoszech byłem zawsze były podawane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fije Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Witam ponownie, odświeżę temat. Byłem w Sestiere w styczniu 2014 r. Jeśli ktoś byłby zainteresowany informacjami w tym temacie to służę, bo na forum jest dość mało informacji w tym zakresie, region mało popularny wśród Polaków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Witam ponownie, odświeżę temat. Byłem w Sestiere w styczniu 2014 r. Jeśli ktoś byłby zainteresowany informacjami w tym temacie to służę, bo na forum jest dość mało informacji w tym zakresie, region mało popularny wśród Polaków. Pozdrawiam Napisz od siebie trochę na ten temat tutaj lub dłużej http://www.skiforum....cje-z-wyjazdow/ - na pewno ktoś będzie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi