narciarz70 Napisano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 kiedys obiecales, ze podzielisz sie SUBIEKTYWNYMI wrazeniami z jazdy???? Napiszę swoją opinię jak będę po testach tych butów. Na razie ja jeszcze nie jeździłem więc nic na ten temat nie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 96 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 8 5 35 17 Popularne dni 26 Wrz 18 19 Wrz 11 27 Mar 7 15 Paź 6 Top użytkownicy w tym temacie Spiochu 8 odpowiedzi Harpia 5 odpowiedzi narciarz70 35 odpowiedzi W.W. 17 odpowiedzi Popularne dni 26 Wrz 2013 18 odpowiedzi 19 Wrz 2013 11 odpowiedzi 27 Mar 2014 7 odpowiedzi 15 Paź 2013 6 odpowiedzi Harpia Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Czyli ogłosiłeś przełom nie mając butów na nogach Wiara czyni cuda Dobrego handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Czyli ogłosiłeś przełom nie mając butów na nogach Wiara czyni cuda Dobrego handlu Jak zwykle przynudzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 I co z tymi butkam? Żona mi się niecierpliwi. Puść żonie Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Puść żonie Ewentualnie to: Musisz sobie tylko wyobrazić, że Himilsbach to żona i ją jeszcze do tego przekonać. Wiem będzie trudno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A ja myślałem, że tu są życzliwi mi ludzie. A oni chcą, oby dostał rozdział od stołu i łoża. Ciekawe, kto mnie teraz przygarnie, przytuli i nakarmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Było pytanie, kto przytuli i nakarmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zdecydowanie wole kontakty OSOBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 kiedys obiecales, ze podzielisz sie SUBIEKTYWNYMI wrazeniami z jazdy???? Buty przetestowane przez moją osobę oraz testerów z magazynu NTN. Wynik testów dla mojej osoby jest absolutnie zadowalający. Buty Dahu to 100% buty narciarskie + buty do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Czyli ogłosiłeś przełom nie mając butów na nogach Wiara czyni cuda Dobrego handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Czyli ogłosiłeś przełom nie mając butów na nogach Wiara czyni cuda Dobrego handlu Jak zwykle przynudzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 I co z tymi butkam? Żona mi się niecierpliwi. Puść żonie Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piotr_67 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Puść żonie Ewentualnie to: Musisz sobie tylko wyobrazić, że Himilsbach to żona i ją jeszcze do tego przekonać. Wiem będzie trudno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A ja myślałem, że tu są życzliwi mi ludzie. A oni chcą, oby dostał rozdział od stołu i łoża. Ciekawe, kto mnie teraz przygarnie, przytuli i nakarmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Było pytanie, kto przytuli i nakarmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zdecydowanie wole kontakty OSOBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 kiedys obiecales, ze podzielisz sie SUBIEKTYWNYMI wrazeniami z jazdy???? Buty przetestowane przez moją osobę oraz testerów z magazynu NTN. Wynik testów dla mojej osoby jest absolutnie zadowalający. Buty Dahu to 100% buty narciarskie + buty do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
bocian74 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 I co z tymi butkam? Żona mi się niecierpliwi. Puść żonie Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Puść żonie Ewentualnie to: Musisz sobie tylko wyobrazić, że Himilsbach to żona i ją jeszcze do tego przekonać. Wiem będzie trudno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A ja myślałem, że tu są życzliwi mi ludzie. A oni chcą, oby dostał rozdział od stołu i łoża. Ciekawe, kto mnie teraz przygarnie, przytuli i nakarmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Było pytanie, kto przytuli i nakarmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zdecydowanie wole kontakty OSOBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 kiedys obiecales, ze podzielisz sie SUBIEKTYWNYMI wrazeniami z jazdy???? Buty przetestowane przez moją osobę oraz testerów z magazynu NTN. Wynik testów dla mojej osoby jest absolutnie zadowalający. Buty Dahu to 100% buty narciarskie + buty do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
W.W. Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A ja myślałem, że tu są życzliwi mi ludzie. A oni chcą, oby dostał rozdział od stołu i łoża. Ciekawe, kto mnie teraz przygarnie, przytuli i nakarmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Firma Dahu? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Było pytanie, kto przytuli i nakarmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zdecydowanie wole kontakty OSOBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 kiedys obiecales, ze podzielisz sie SUBIEKTYWNYMI wrazeniami z jazdy???? Buty przetestowane przez moją osobę oraz testerów z magazynu NTN. Wynik testów dla mojej osoby jest absolutnie zadowalający. Buty Dahu to 100% buty narciarskie + buty do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
YOGItheBEAR Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Było pytanie, kto przytuli i nakarmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 28 Marca 2014 Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zdecydowanie wole kontakty OSOBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 kiedys obiecales, ze podzielisz sie SUBIEKTYWNYMI wrazeniami z jazdy???? Buty przetestowane przez moją osobę oraz testerów z magazynu NTN. Wynik testów dla mojej osoby jest absolutnie zadowalający. Buty Dahu to 100% buty narciarskie + buty do chodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 lat później... narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Na wyjeździe we Francji wywołała sensacje do tego stopnia, że dwie osoby kupiły takie buty, bo okazało się, że lokalny sklep narciarski miał je w swojej ofercie i robił posezonową wyprzedaż. Nikt nie wie, jak żałowałem, że już nie było mojego rozmiaru. Buty sprawdziły się zarówno jako narciarskie, jak i na "po nartach". Mogę je polecić z czystym sumieniem. Ile lat już je używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bacek Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Moja żona używa i jest bardzo zadowolona. Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
W.W. Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Mojej żonie z tego na pewno spodobała by się łatwość zakładania. Podobny patent (tyle że nie ażurowy) mają buty Fulltilt ale sama idea nowa nie jest. Okazało się, że inny aspekt tej sprawy jest równie istotny. Chodzi o zmianę butów na narciarskie po przyjeździe i znów na na zwykłe, po skończonej jeździe. Buty, leżące kilka godzin w samochodzie, mają temperaturę otoczenia. Każdy zna "przyjemność" wkładania rozgrzanej stopy, do takiej "bryłki lodu". Te buty eliminują ten nieprzyjemny monnet, bo zakłada się je i zdejmuje dopiero w cieplutkim pokoju i to po pozbyciu się kilku warstw ubrania. Dla takich jak my, rekreacyjnych narciarzy, to buty prawie doskonałe. Szkoda, że tak mało ludzi o nich w ogóle słyszało. Jak je zobaczą u żony, to same ochy i achy. Ile lat już je używa? Od kiedy nam je sprzedałeś, wraz z żółwikami, za co masz naszą dozgonną wdzięczność. A było to 28 listopada 2014 r, w sklepie na ul. Tunelowej 57. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Czy to przełom w butach narciarskich firmy Dahu?
Bacek Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 A nie ma problemów że pod tą wewnętrzną podeszwę przylepią się kamienie lub śnieg co utrudnia założenie skorupy? Z aktualnych modeli widać że z ażurowosci w przedniej części się wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Dahu I kompetycja: APex to buty w zasadzie do wozenia sie po trasie. Na tyczki sie nie nadaja, poza trasa czesto wpada duzo sniegu pod piete - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. na pewno wygodne (Dahu lepsze niz Apex) …... Osobiscie nie probowalem, wystarczy, ze poczytalem opinie z rzetelnych zrodel…... powiedzial bym: buty dla……."lekko latwo, przyjemnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLMS Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Kupiłem u Ciebie w 2013r. i jeżdżę w nich nadal. W drugim roku używania odpadł mi element blokujący położenie skorupy na wysokości kostki. Ponieważ wytwórca nie odpowiedział na moje zgłoszenie reklamacyjne, dorobiłem sam brakujący element. Przed dwoma laty zakupiłem u producenta części zamienne. Prowadzę samochód w tych butach, zdejmując tylko prawą skorupę (automat). Ponieważ nie bawię się już na tyczkach, uważam, że buty te wystarczają mi do precyzyjnej jazdy na trasie i poza nią. W samych botkach dobrze się chodzi. ęWitam. Odświeżam po latach temat dotyczący szwajcarskich butów narciarskich Dahu. https://www.skidahu.ch/ Jak można wywnioskować ze strony producenta firma istnieje, funkcjonuje i ma się chyba dobrze. Ktoś może jeździ w tych butach? Chętnie poczytam różne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
W.W. Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 - jeden z "testerow" powiedzial, ze czul sie jakby jezdzil na wysokich obcasach….. To chyba źle je założył, albo niechlujnie dopiął. W ciągu całego czasu, a to już 6 sezonów, nie zaobserwowaliśmy takiego zjawiska. Powtarzam się, ale dla amatorów, do prawie doskonałe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi