Szabir Napisano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja jak zawsze posciemniam... i poczekam na wyprzedaż za 30% w styczniu; ) czyli już pojechałeś jak rok temu hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 70 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Top użytkownicy w tym temacie 18 4 13 4 Popularne dni 1 Sie 7 31 Lip 6 29 Lip 5 30 Lip 5 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 18 odpowiedzi K-PAX 4 odpowiedzi siano 13 odpowiedzi Kaem 4 odpowiedzi Popularne dni 1 Sie 2014 7 odpowiedzi 31 Lip 2014 6 odpowiedzi 29 Lip 2014 5 odpowiedzi 30 Lip 2014 5 odpowiedzi TurboDymoMan Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Turbo jeździ tylko na nieparzyste pzju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Turbo jeździ tylko na nieparzyste pzju... Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... michasz Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie @ Siano, dzięki za uświadomienie O mały włos a lokalny patriotyzm przekonałby mnie do wspólnego apartamentu z Turbo. Mam nadzieję, że mnie ktoś jednak przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie Może on jest fanem filmu "Mumia" ?,.. i jak się nie pozawija w kiblu to chory jest. Diabli go tam wiedzą. Każdy ma swojego fetysza Tylko pamiętaj Turbo !! białym do środka, zawsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Szabir dopisz jeszcze jednego do naszego apartamentu. Ferdek ale w tym roku ma być wypas apartamenty 2 osobowe 6 m jak wy się tam w 5 zmieścicie wychodzi wam po 1,2 m na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Sianecki nie bój żaby pięciu zapisało się w ciemno, nie wiem ilu jeszcze będzie chętnych jak będzie wiadomo gdzie i za ile .Dla mnie ostatecznie może być i Kotelnica..Myślę że głównym powodem zainteresowania moich współlokatorów było przygotowywanie na poprzednich wyjazdach dwu-daniowych obiadów w ilości dla pułku piechoty. Wiem że do Ciebie do apartamentu zapisy zaczeły się już w autokarze w drodze powrotnej z ostatniego wyjazdu ja odpadłem w przedbiegach( może dlatego że jechałem w drugim autokarze ) ale wiem że zawsze u Ciebie będe w gościnie mile widziany ( mam nadzieję ) szczególnie jak przyniose mamę z tatą i będzie raz dwa trzy i ósma rano kto wie ten wie o co biega a potem prosto do Pit Stopu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
TurboDymoMan Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Turbo jeździ tylko na nieparzyste pzju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Turbo jeździ tylko na nieparzyste pzju... Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... michasz Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie @ Siano, dzięki za uświadomienie O mały włos a lokalny patriotyzm przekonałby mnie do wspólnego apartamentu z Turbo. Mam nadzieję, że mnie ktoś jednak przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie Może on jest fanem filmu "Mumia" ?,.. i jak się nie pozawija w kiblu to chory jest. Diabli go tam wiedzą. Każdy ma swojego fetysza Tylko pamiętaj Turbo !! białym do środka, zawsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Szabir dopisz jeszcze jednego do naszego apartamentu. Ferdek ale w tym roku ma być wypas apartamenty 2 osobowe 6 m jak wy się tam w 5 zmieścicie wychodzi wam po 1,2 m na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Sianecki nie bój żaby pięciu zapisało się w ciemno, nie wiem ilu jeszcze będzie chętnych jak będzie wiadomo gdzie i za ile .Dla mnie ostatecznie może być i Kotelnica..Myślę że głównym powodem zainteresowania moich współlokatorów było przygotowywanie na poprzednich wyjazdach dwu-daniowych obiadów w ilości dla pułku piechoty. Wiem że do Ciebie do apartamentu zapisy zaczeły się już w autokarze w drodze powrotnej z ostatniego wyjazdu ja odpadłem w przedbiegach( może dlatego że jechałem w drugim autokarze ) ale wiem że zawsze u Ciebie będe w gościnie mile widziany ( mam nadzieję ) szczególnie jak przyniose mamę z tatą i będzie raz dwa trzy i ósma rano kto wie ten wie o co biega a potem prosto do Pit Stopu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
michasz Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie @ Siano, dzięki za uświadomienie O mały włos a lokalny patriotyzm przekonałby mnie do wspólnego apartamentu z Turbo. Mam nadzieję, że mnie ktoś jednak przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie Może on jest fanem filmu "Mumia" ?,.. i jak się nie pozawija w kiblu to chory jest. Diabli go tam wiedzą. Każdy ma swojego fetysza Tylko pamiętaj Turbo !! białym do środka, zawsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Szabir dopisz jeszcze jednego do naszego apartamentu. Ferdek ale w tym roku ma być wypas apartamenty 2 osobowe 6 m jak wy się tam w 5 zmieścicie wychodzi wam po 1,2 m na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Sianecki nie bój żaby pięciu zapisało się w ciemno, nie wiem ilu jeszcze będzie chętnych jak będzie wiadomo gdzie i za ile .Dla mnie ostatecznie może być i Kotelnica..Myślę że głównym powodem zainteresowania moich współlokatorów było przygotowywanie na poprzednich wyjazdach dwu-daniowych obiadów w ilości dla pułku piechoty. Wiem że do Ciebie do apartamentu zapisy zaczeły się już w autokarze w drodze powrotnej z ostatniego wyjazdu ja odpadłem w przedbiegach( może dlatego że jechałem w drugim autokarze ) ale wiem że zawsze u Ciebie będe w gościnie mile widziany ( mam nadzieję ) szczególnie jak przyniose mamę z tatą i będzie raz dwa trzy i ósma rano kto wie ten wie o co biega a potem prosto do Pit Stopu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Pod warunkiem że go ktoś nieświadomie przygarnie do swojego apartamentu;) nie wiedząc jakie ilości środków do higieny intymnej Turbo używa podszas porannego posiedzenia na tronie Może on jest fanem filmu "Mumia" ?,.. i jak się nie pozawija w kiblu to chory jest. Diabli go tam wiedzą. Każdy ma swojego fetysza Tylko pamiętaj Turbo !! białym do środka, zawsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Szabir dopisz jeszcze jednego do naszego apartamentu. Ferdek ale w tym roku ma być wypas apartamenty 2 osobowe 6 m jak wy się tam w 5 zmieścicie wychodzi wam po 1,2 m na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Sianecki nie bój żaby pięciu zapisało się w ciemno, nie wiem ilu jeszcze będzie chętnych jak będzie wiadomo gdzie i za ile .Dla mnie ostatecznie może być i Kotelnica..Myślę że głównym powodem zainteresowania moich współlokatorów było przygotowywanie na poprzednich wyjazdach dwu-daniowych obiadów w ilości dla pułku piechoty. Wiem że do Ciebie do apartamentu zapisy zaczeły się już w autokarze w drodze powrotnej z ostatniego wyjazdu ja odpadłem w przedbiegach( może dlatego że jechałem w drugim autokarze ) ale wiem że zawsze u Ciebie będe w gościnie mile widziany ( mam nadzieję ) szczególnie jak przyniose mamę z tatą i będzie raz dwa trzy i ósma rano kto wie ten wie o co biega a potem prosto do Pit Stopu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Szabir dopisz jeszcze jednego do naszego apartamentu. Ferdek ale w tym roku ma być wypas apartamenty 2 osobowe 6 m jak wy się tam w 5 zmieścicie wychodzi wam po 1,2 m na osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Sianecki nie bój żaby pięciu zapisało się w ciemno, nie wiem ilu jeszcze będzie chętnych jak będzie wiadomo gdzie i za ile .Dla mnie ostatecznie może być i Kotelnica..Myślę że głównym powodem zainteresowania moich współlokatorów było przygotowywanie na poprzednich wyjazdach dwu-daniowych obiadów w ilości dla pułku piechoty. Wiem że do Ciebie do apartamentu zapisy zaczeły się już w autokarze w drodze powrotnej z ostatniego wyjazdu ja odpadłem w przedbiegach( może dlatego że jechałem w drugim autokarze ) ale wiem że zawsze u Ciebie będe w gościnie mile widziany ( mam nadzieję ) szczególnie jak przyniose mamę z tatą i będzie raz dwa trzy i ósma rano kto wie ten wie o co biega a potem prosto do Pit Stopu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
siano Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Sianecki nie bój żaby pięciu zapisało się w ciemno, nie wiem ilu jeszcze będzie chętnych jak będzie wiadomo gdzie i za ile .Dla mnie ostatecznie może być i Kotelnica..Myślę że głównym powodem zainteresowania moich współlokatorów było przygotowywanie na poprzednich wyjazdach dwu-daniowych obiadów w ilości dla pułku piechoty. Wiem że do Ciebie do apartamentu zapisy zaczeły się już w autokarze w drodze powrotnej z ostatniego wyjazdu ja odpadłem w przedbiegach( może dlatego że jechałem w drugim autokarze ) ale wiem że zawsze u Ciebie będe w gościnie mile widziany ( mam nadzieję ) szczególnie jak przyniose mamę z tatą i będzie raz dwa trzy i ósma rano kto wie ten wie o co biega a potem prosto do Pit Stopu he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Tu nie chodzi gdzie, tylko z kim. Najpierw rodzina, koledzy, zony kolegow, koledzy kolegow, Zaglebie Slaska - Dabrowskie, zaprzyjaznione sasiednie regiony i panstwa. Turbo mozesz juz odfajkowac ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Szabir mam nadzieje że Ty już masz wszystko napisane i czekasz tylko na 1 sierpnia żeby wkleić to na co dużo ludzi czeka a Ty złośliwie czekasz Nie możesz raz zrobić niespodzianki i dać info wcześniej Turbo już chce przelew robić a nie wie ile ze świnki wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 jak zwykle z przyczyn niezależnych musi być mała obsuwa ale w najbliższy weekend odpalamy,- wiec strugać kredki i cerować skarpetki Po prostu Alfred Hitchcock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014
siano Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Obsuwe Szabirku to miałeś ostatnio jak we Włoszech w drodze do Francji próbowałeś mi wmówić że za chwilkę będziemy na kolacji w Czechach Obsuwa tak na oko 10 godzinna he he he Ale dla takich chwil warto żyć Taa, przy Was to nawet na chwilę człek nie może oka zmrużyć spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 4" -- GRAND SKI EXPEDITION --4 -11 stycznia 2014
siano Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wydaje mi się że rzeczywiście to za proste To będzie bomba za 1000 zł + 100 zł za ręczniki he he he Szabir wie że za każdym razem cena ma być niższa a standart wyższy bo inaczej ludzie Białkę wybiorą Zresztą to dlatego tak długo trwa bo wódz negocjuje ręczniki są tylko na nieparzystych wyjazdach OOOO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A śniegu będzie aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maarcel Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Dawno nie zaglądałem tutaj, a tu proszę... wszyscy zgrzani jak lokówka i od dłuższego czasu zimowe rozważania Oj dał Wam ten upał się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szplukasz Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 właśnie ruszył pierwszy przegląd nowej kolejki Szabir te kubły to 4 czy 6 osobowe? Wsumie to nie ma znaczenie, ważne że nie orczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
alvaro99 Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A powiedzcie mi czy są osoby na takich wyjazdach które jeżdżą same? Pytam, bo moja nie jeździ na nartach i po prostu nie da jej się namówić. Jak jest z noclegiem, nie ma problemu dokoptować się do kogoś do pokoju co by było taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Każdy jeżdzi jak chce solo małe grupki duże grupy a i tak zawsze około 13 spotykamy się w większości w punkcie nawadniania Do apartamentu nie ma problemu się wkręcić każdy tak zaczynał A zresztą co Ci będę mówił tam trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 NIE WIEM CZY WIECIE ALE NIEBAWEM SIĘ ZACZNIE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Stawac w bloki startowe, zostalo 17(slownie siedemnascie) miejsc do podzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triad Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ja tu rano wstaję, śniadanie nie jem, kawy nie piję i co ????? ............ Cisza ... sprawdziłem kalendarz ... jak byk stoi pierwszy .... i .... Ech ... zawiedziony i zły ...ruszam do roboty .... Szabir jak tak możesz skopać ludziom początek weekendu ... Cóż czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi