Szabir Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 http://www.interia.t...ach,vId,1166062 Użytkownik Szabir edytował ten post 15 lipiec 2013 - 19:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Widzę że powoli wprowadzasz nas w klimat Pzju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 To takie działanie podprogowe - "zobaczcie jak może być drogo we Francyji, tymczasem na Pzju 4 nocleg będzie prawie jak za darmo - za skromne 89,99 Euro/os/noc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielarka88 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 To takie działanie podprogowe - "zobaczcie jak może być drogo we Francyji, tymczasem na Pzju 4 nocleg będzie prawie jak za darmo - za skromne 89,99 Euro/os/noc" Sese - masz racje - sie zaczyna agitka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Sese - masz racje - sie zaczyna agitka ... Zle wspomnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 W tym roku wymagajcie w umowach zapisu, że jeśli pomimo obiecanek-cacanek Szabir nie da wam ręczników, to co rano zrobi obchód wszystkich szaletów i każdemy z osobna, osobiście umyje plecy i osuszy go/ją dokładnie w dowolny, wybrany przez siebie, a komfortowy dla suszonego, sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Zle wspomnienia? Ja z Szabirowej Francyji mam jak najlepsze... Wprawdzie nie pamiętam już czy ręczniki były/miały być/nie było, ale wszystko inne było na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 W tym roku wymagajcie w umowach zapisu, że jeśli pomimo obiecanek-cacanek Szabir nie da wam ręczników, to co rano zrobi obchód wszystkich szaletów i każdemy z osobna, osobiście umyje plecy i osuszy go/ją dokładnie w dowolny, wybrany przez siebie, a komfortowy dla suszonego, sposób... Widzę, że te zielone noce Ci się tak spodobały, że za każdym razem chcesz więcej więcej i więcej i podpuszczasz.. Widzę że powoli wprowadzasz nas w klimat Pzju 4 bardziej łezka wspomnień, w 2009 organizowałem "Turn 2009" Espace Killy ( chyba z 60 os. ) i po drodze jeden dzień robiliśmy Chamonix z wjazdem na Aiguille Du midi / Mont Blanc - WIDOKI NIESAMOWITE ! a była lampa i minus 26<32 C'. To się pamięta do końca życia. http://www.google.pl...ed=0CJgBEPwdMAo co do pzju4 będzie od tego roku zdecydowanie inny.., kameralny, tak zadecydowali stali bywalcy Użytkownik Szabir edytował ten post 19 lipiec 2013 - 08:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 co do pzju4 będzie od tego roku zdecydowanie inny.., kameralny, tak zadecydowali stali bywalcy Czy jak TDM był dwa razy to jest już "stały bywalec"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Czy jak TDM był dwa razy to jest już "stały bywalec"? byłeś dwa razy ale raz się tylko myłeś ! bo Ci żal było wyłożyć ( i to do zwrotu ! ) 9 euro na ręczniki .. dopóki nie przedstawisz świadectwa czystości nie liczysz się Użytkownik Szabir edytował ten post 19 lipiec 2013 - 17:33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 byłeś dwa razy ale raz się tylko myłeś ! bo Ci żal było wyłożyć ( i to do zwrotu ! ) 9 euro na ręczniki .. dopóki nie przedstawisz świadectwa czystości nie liczysz się Ja mogę zaświadczyć za Turba tyle czasu ile on rano spędzał w łazience to szok Cała pozostała trójka razem wzięta nie była go w stanie pokonać a czy się mył nie mam pojęcia ale papieru zawsze po Jego wyjściu brakowało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja mogę zaświadczyć za Turba tyle czasu ile on rano spędzał w łazience to szok Cała pozostała trójka razem wzięta nie była go w stanie pokonać a czy się mył nie mam pojęcia ale papieru zawsze po Jego wyjściu brakowało;) pewnie stał na krześle z rękami wyciągniętymi do góry i suszył krzaki pod skrzydełkami koło żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 pewnie stał na krześle z rękami wyciągniętymi do góry i suszył krzaki pod skrzydełkami koło żarówki No tak krzak na nartach musi być wyszorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 [ATTACH=CONFIG]39253[/ATTACH] No tak krzak na nartach musi być wyszorowany :) Czy na zdjeciu to jest wlasnie Turbo? Pre-op czy aktualne? (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Tak to Turbo po 2 godzinnym oczekiwaniu na Szabirowóz we Wrocławiu jak się rozebrał to tak się właśnie prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Czy na zdjeciu to jest wlasnie Turbo? Pre-op czy aktualne? (:Tak to jest Turbo po inicjacji na Pzju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 niererulaminowaości usunąłem ... wakacje są , ludzie maja urlopy i nie chce mi się rozstrzyga problemów z cyklu ; kto zaczął ... Bardzo proszę o przeniesiecie w inny wymiar; prywatnych animozji , wycieczek tudzież innych 'słodkości' jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi