narciarz70 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Każdy z nas ma możliwość testować narty. Proponuję podzielić się tą wiedzą na forum w sposób obrazkowy czyli za pomocą emot. Podstawowa skala obrazkowa jest następująca: 1. 2. 3. 4. 5. 6.:mad: 7. - chyba mógłbym je polubić. 8. :confused: - o co chodzi ? 9. - nie dla Panów ! 10. :cool: - nie dla mnie za twarda sztuka. 11. :eek: - nie moje klimaty ! Proszę wstawić linka lub zdjęcie i podać długość nart testowanych. Można również dopisać miejsce i warunki w jakich były narty testowane. Jak przystało na założyciela tematu podzielę się z forowiczami swoją opinią na temat nart które testowałem i będą w sprzedaży w sezonie 2013/2014. W tym roku w kwietniu testowałem między innymi poniżej wymienione marki i modele nart: -Volkl Code + UVO 175cm,:confused: -Atomic Hirschner 164cm, :cool: -Head Prestige Hip 170cm, -Stockli Laser World Cup 175cm, :cool: -Ymli Coode 170cm, :eek: -One Sixty Six 170cm, -Nobile Fifty 175cm, -Dynastar Omegaglass Pro 165cm, -Skilogic SL 160cm, -Blizzard Magnum 8.5 174cm, -Nordica Hell 178cm, -Fischer Motive 175cm. Zapraszam do zabawy. Użytkownik kneisslpolska edytował ten post 11 lipiec 2013 - 11:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dynastar Cham 97 178cm - Testowane w kazdym rodzaju sniegu, od sztruksu, poprzez lod,mokry i sypki do swiezego poza trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam Równiez miałem okazje jeździc na tym modelu tylko dłuzszej wersji. Potwierdzam w 100% zdanie przedmówcy. Dodam, że bardzo łatwa adaptacja. Narta wymaga raczej stylu jazdy podobnego jak na slalomce. z minusem bo w tym samym monecie jeździłem na jeszcze fajniejszym Masterze. Rossignol Master Pozdrowienia Użytkownik Mitek edytował ten post 11 lipiec 2013 - 09:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Podstawowa skala obrazkowa jest następująca:. A w testach wpisałeś jeszcze inne emotki. Spróbuj to jakoś usystematyzować bo ciężko to ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 A w testach wpisałeś jeszcze inne emotki. Spróbuj to jakoś usystematyzować bo ciężko to ogarnąć. Teraz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie,no zmien 7pkt bo nie pasuje jadac od gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie,no zmien 7pkt bo nie pasuje jadac od gory. Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Szczerze to te 6 punktow bylo ok,pod koniec tez nie pasuje za bardzo, bo np twarda sztuka wcale nie musi oznaczac, ze decha jadac w punktacji od gory jest do d... tylko ze jest wymagajaca i wlasnie dlatego jest the best Te 6 punktow w zupelnosci wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Szczerze to te 6 punktow bylo ok,pod koniec tez nie pasuje za bardzo, bo np twarda sztuka wcale nie musi oznaczac, ze decha jadac w punktacji od gory jest do d... tylko ze jest wymagajaca i wlasnie dlatego jest the best Te 6 punktow w zupelnosci wystarczy. To ma być zabawa z nutką fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ja mam trzy kategorie testowanych nart: już nie dla mnie... właśnie dla mnie! jeszcze nie dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z55 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Oceniam te narty Vist na Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi