narciarz70 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Lato w pełni, słońce świeci więc proponuję podzielić się swoim spostrzeżeniem na temat najładniejszych nart według forowiczów. Rocznik nart bez znaczenia. Liczę na wstawienie linku lub zdjęcia z nartami i krótkim opisem powodu uznania tych nart za najładniejsze. Proszę o nie komentowanie podanego wyboru przez forowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 lubię a wręcz kocham ... prostotę Volant Platinum http://www.top-narty...num-m-5841.html (link przypadkowy) jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ja mam podobnie jak jark. Narty mają być proste (mowa o grafice) Moim faworytem są Kessler-y: Niestety ostatnio miałem za mało pieniążków, może później;) Podobne z wyglądu są Kneissl-e Black Star i też mi się podobają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 W minionym sezonie narciarskim mialem za duzo dni szarych, mglistych, deszczowych proponuje wiec narty bardziej usmiechniete: http://www.skionline...ee-ct,4836.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Też zagłosuję-śliczne narty dla 8-9 letniej narciarki http://sport2002.pl/...e263f97b443.jpg Jeszcze uzasadnienie-szata graficzna z kwiatkami i różem (dla małej dziewczynki),ale nie tandetna i kiczowata. Na mnie i córeczce zrobiła jak najlepsze wrażenie.Męska część rodziny pominęła milczeniem nasze zachwyty,skupiając się na parametrach pozaplastycznych... Użytkownik jag24 edytował ten post 27 czerwiec 2013 - 11:36 dopisanie uzasadnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Też zagłosuję-śliczne narty dla 8-9 letniej narciarki http://sport2002.pl/...e263f97b443.jpg Jeszcze uzasadnienie-szata graficzna z kwiatkami i różem (dla małej dziewczynki),ale nie tandetna i kiczowata. Na mnie i córeczce zrobiła jak najlepsze wrażenie.Męska część rodziny pominęła milczeniem nasze zachwyty,skupiając się na parametrach pozaplastycznych... katana werks na 2013/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam. Te narty bardzo mi się podobają, pomarzyć miła rzecz. Zai Nezza: Glider FS: Pozdrawiam. P.s. Harpia, Twoje narty wyglądają super, świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Zai Nezza: Trochę nędza te Zai p.s. kusi mnie aby zrobić narty od podstaw (nowe Jantary?). Dziś nie jest to specjalnie trudne. Jak się za to wezmę to ............komórki wymiękają I to jest pomysł!! Jak to wygląda od strony praktycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Proszę o nie komentowanie podanego wyboru przez forowiczów bo temat nam się rozjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Ja mam kilka typów nart. To jest jeden z nich. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Fajny wątek,ale bez komentarzy (wyraźny zakaz założyciela) nieco martwy-no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Fajny wątek,ale bez komentarzy (wyraźny zakaz założyciela) nieco martwy-no nie? To prawda bo liczę na większą aktywność jeżeli chodzi o wstawienie zdjęcia nart lub linka. Jeżeli będzie o czym dyskutować to wystartujemy z dyskusją. A teraz chwalmy się swoimi marzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Liczyłem na więcej inwencji ze strony forowiczów do tego tematu.:confused: Czy to znaczy, że inni forowicze nie mają swoich typów najładniejszych nart?:eek: Nie bardzo chce mi się w to wierzyć.:cool: Użytkownik kneisslpolska edytował ten post 05 lipiec 2013 - 15:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Zapraszam w takim razie do dyskusji na temat załączonych propozycji najładniejszych nart przez forowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Liczyłem na więcej inwencji ze strony forowiczów do tego tematu.:confused: Czy to znaczy, że inni forowicze nie mają swoich typów najładniejszych nart?:eek: Nie bardzo chce mi się w to wieżyc.:cool: No nie wieże ;-) Ja tam nie wiem ale moje progresorki numer osiem kładą wszystkie wasze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No nie wieże ;-) Ja tam nie wiem ale moje progresorki numer osiem kładą wszystkie wasze propozycje Zaczyna się!!!:cool: Już poprawiłem a wystarczyło na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No nie wieże ;-) Ja tam nie wiem ale moje progresorki numer osiem kładą wszystkie wasze propozycje MM2 Twoje progressorki namba ejt plas najlepiej to się kładzie ale pod knajpą joke ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm2 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 kneissl no nie przesadzaj ,sam nie jestem idealny ale to już czepić sie troszkę nie "morzna" bruner jak wrócę z knajpy to wiem że będą czekały na mnie a jak nie to wezmę te obok bo progresorków to u nas ci nie brak mój ideał ,no prawie chciałbym szersze bo na tych napisy sie nie mieszczą Użytkownik mm2 edytował ten post 05 lipiec 2013 - 17:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jak dla mnie ideały poczynia SCOTT --> w grupach free --> a w szczególności model SCOTT DOZER... Użytkownik HesSki edytował ten post 07 lipiec 2013 - 19:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 to są cudne narty: niom... dla Twardzieli , znaczy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 to są cudne narty : Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik:) Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Bo są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Hmmmm... liczą sie jak widze tylko wrażenia estetyczne? Dla mnie ładna narta to ta, która ładnie jeździ.... (czyli prawie kazda, bo mało jest totalnych niewypałów) , moze być nawet potraktowana czarnym spreyem... jak ta na Dzikowcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Mig, nie wydziwiaj. Tu chodzi tylko o powłokę. Bebechy i odczucia są w innych tematach. Tu gadamy o sztuce. Wrzuć swoją propozycję jeśli takową masz i cieszmy wszyscy oczy. Mogą być nawet czarne dechy całe w spray'u. O gustach się przecież nie dyskutuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi