Mitek Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 To tylko potwierdza jakże słuszną zasadę Ala Capone, że dobrze jest mieć rację ale jeszcze lepiej jest mieć rację i rewolwer. Nawoływanie do mordowania rodaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,2tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 24 Sty Top użytkownicy w tym temacie 178 103 87 92 Popularne dni 10 Kwi 38 1 Kwi 37 11 Kwi 30 28 Mar 28 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 178 odpowiedzi kordiankw 103 odpowiedzi Joanna Sm 87 odpowiedzi MajkaW 92 odpowiedzi Popularne dni 10 Kwi 2019 38 odpowiedzi 1 Kwi 2020 37 odpowiedzi 11 Kwi 2019 30 odpowiedzi 28 Mar 2019 28 odpowiedzi Popularne posty Lexi 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 a_senior 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 a_senior 24 Stycznia Takie coś mi podrzucił szwagier. Tytuł: "Kot winiarza". Chat du vigneron (GV).MP4 Dodane grafiki Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nawoływanie do mordowania rodaków. Nie bój, nie bój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nie bój, nie bój. Klasyczny przykład oszukańczej mowy nienawiści. Do tego podżeganie do morderstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Teraz rozumiem o co chodzi z tym tepieniem dziobow https://www.facebook...41755609634887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy odkryli lecącą w stronę Ziemi asteroidę o średnicy kilkunastu kilometrów 12 dni do zderzenia - Premier Morawiecki oświadcza, że dzięki wysokiej ściągalności podatku VAT, Polska jest dobrze przygotowana na taką ewentualność. 11 dni do zderzenia - Minister Emilewicz udziela wywiadu, w którym stwierdza, że taka asteroida to są biliony ton kruszywa i różnych materiałów, których wykorzystanie będzie ogromną szansą dla polskiego przemysłu budowlanego. 10 dni do zderzenia - Prezydent Duda udaje się na Jasną Górę. 9 dni do zderzenia - Opozycja pyta rząd, dlaczego nie uruchomiono programu budowy schronów. Premier odpowiada, że nie ma pewności czy dojdzie do zderzenia. Przypomina, że na Śląsku mamy mnóstwo kopalń, które łatwo na schrony zaadoptować. Górnicy ogłosili pogotowie strajkowe i zażądali od rządu podwyżek. 8 dni do zderzenia - Naukowcy utrzymują, że asteroida najprawdopodobniej wpadnie do oceanu co grozi serią fal tsunami o globalnym zasięgu. 7 dni do zderzenia - Rząd wprowadza zakaz zbliżania się do akwenów wodnych. W sejmie ostra dyskusja, czy zakazu nie należy rozszerzyć na rowy melioracyjne i kałuże. 6 dni do zderzenia - Prezydent wygłosił orędzie, w którym oświadczył, że nie przestaje się uczyć i właśnie samodzielnie wykopał ziemiankę. 5 dni do zderzenia - Premier poinformował, że polityka zamykania kopalń prowadzona przez PO doprowadziła do tego, że jednak nie wszyscy Polacy zmieszczą się w kopalniach i zasugerował aby pójść w ślady prezydenta. Zapewnił, że mamy więcej łopat niż Niemcy, w przeliczeniu na milion mieszkańców. 4 dni do zderzenia - Gowin zwołał konferencję prasową. Łamiącym się głosem oznajmił, że się waha. Nie doprecyzował o co chodzi. 3 dni do zderzenia - Episkopat zwrócił się do rządu o 100 miliardów, za które zorganizuje szturm modlitewny w intencji zatrzymania asteroidy. 2 dni do zderzenia - Jarosław Kaczyński wygłasza w Sejmie przemówienie. Mówi, że jeszcze nie znamy całej prawdy o Smoleńsku. Pochwalił zupę pomidorową, którą jadł ostatnio u Prezes Trybunału Konstytucyjnego. 1 dzień do zderzenia - Polsat cały dzień wyświetla „Armagedon”. Dzień 0 - Asteroida ominęła Ziemię. Premier ogłosił sukces rządu w walce z asteroidą, podkreślając istotną pomoc kościoła. Skarb państwa wykonał przelew na konto Episkopatu. Na wniosek Marka Suskiego postanowiono na jakiś czas utrzymać zakaz zbliżania się do akwenów wodnych, na wypadek gdyby asteroida zawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy .... To jest cała prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nawoływanie do mordowania rodaków. Nie bój, nie bój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nie bój, nie bój. Klasyczny przykład oszukańczej mowy nienawiści. Do tego podżeganie do morderstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Teraz rozumiem o co chodzi z tym tepieniem dziobow https://www.facebook...41755609634887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy odkryli lecącą w stronę Ziemi asteroidę o średnicy kilkunastu kilometrów 12 dni do zderzenia - Premier Morawiecki oświadcza, że dzięki wysokiej ściągalności podatku VAT, Polska jest dobrze przygotowana na taką ewentualność. 11 dni do zderzenia - Minister Emilewicz udziela wywiadu, w którym stwierdza, że taka asteroida to są biliony ton kruszywa i różnych materiałów, których wykorzystanie będzie ogromną szansą dla polskiego przemysłu budowlanego. 10 dni do zderzenia - Prezydent Duda udaje się na Jasną Górę. 9 dni do zderzenia - Opozycja pyta rząd, dlaczego nie uruchomiono programu budowy schronów. Premier odpowiada, że nie ma pewności czy dojdzie do zderzenia. Przypomina, że na Śląsku mamy mnóstwo kopalń, które łatwo na schrony zaadoptować. Górnicy ogłosili pogotowie strajkowe i zażądali od rządu podwyżek. 8 dni do zderzenia - Naukowcy utrzymują, że asteroida najprawdopodobniej wpadnie do oceanu co grozi serią fal tsunami o globalnym zasięgu. 7 dni do zderzenia - Rząd wprowadza zakaz zbliżania się do akwenów wodnych. W sejmie ostra dyskusja, czy zakazu nie należy rozszerzyć na rowy melioracyjne i kałuże. 6 dni do zderzenia - Prezydent wygłosił orędzie, w którym oświadczył, że nie przestaje się uczyć i właśnie samodzielnie wykopał ziemiankę. 5 dni do zderzenia - Premier poinformował, że polityka zamykania kopalń prowadzona przez PO doprowadziła do tego, że jednak nie wszyscy Polacy zmieszczą się w kopalniach i zasugerował aby pójść w ślady prezydenta. Zapewnił, że mamy więcej łopat niż Niemcy, w przeliczeniu na milion mieszkańców. 4 dni do zderzenia - Gowin zwołał konferencję prasową. Łamiącym się głosem oznajmił, że się waha. Nie doprecyzował o co chodzi. 3 dni do zderzenia - Episkopat zwrócił się do rządu o 100 miliardów, za które zorganizuje szturm modlitewny w intencji zatrzymania asteroidy. 2 dni do zderzenia - Jarosław Kaczyński wygłasza w Sejmie przemówienie. Mówi, że jeszcze nie znamy całej prawdy o Smoleńsku. Pochwalił zupę pomidorową, którą jadł ostatnio u Prezes Trybunału Konstytucyjnego. 1 dzień do zderzenia - Polsat cały dzień wyświetla „Armagedon”. Dzień 0 - Asteroida ominęła Ziemię. Premier ogłosił sukces rządu w walce z asteroidą, podkreślając istotną pomoc kościoła. Skarb państwa wykonał przelew na konto Episkopatu. Na wniosek Marka Suskiego postanowiono na jakiś czas utrzymać zakaz zbliżania się do akwenów wodnych, na wypadek gdyby asteroida zawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy .... To jest cała prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Nie bój, nie bój. Klasyczny przykład oszukańczej mowy nienawiści. Do tego podżeganie do morderstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Teraz rozumiem o co chodzi z tym tepieniem dziobow https://www.facebook...41755609634887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy odkryli lecącą w stronę Ziemi asteroidę o średnicy kilkunastu kilometrów 12 dni do zderzenia - Premier Morawiecki oświadcza, że dzięki wysokiej ściągalności podatku VAT, Polska jest dobrze przygotowana na taką ewentualność. 11 dni do zderzenia - Minister Emilewicz udziela wywiadu, w którym stwierdza, że taka asteroida to są biliony ton kruszywa i różnych materiałów, których wykorzystanie będzie ogromną szansą dla polskiego przemysłu budowlanego. 10 dni do zderzenia - Prezydent Duda udaje się na Jasną Górę. 9 dni do zderzenia - Opozycja pyta rząd, dlaczego nie uruchomiono programu budowy schronów. Premier odpowiada, że nie ma pewności czy dojdzie do zderzenia. Przypomina, że na Śląsku mamy mnóstwo kopalń, które łatwo na schrony zaadoptować. Górnicy ogłosili pogotowie strajkowe i zażądali od rządu podwyżek. 8 dni do zderzenia - Naukowcy utrzymują, że asteroida najprawdopodobniej wpadnie do oceanu co grozi serią fal tsunami o globalnym zasięgu. 7 dni do zderzenia - Rząd wprowadza zakaz zbliżania się do akwenów wodnych. W sejmie ostra dyskusja, czy zakazu nie należy rozszerzyć na rowy melioracyjne i kałuże. 6 dni do zderzenia - Prezydent wygłosił orędzie, w którym oświadczył, że nie przestaje się uczyć i właśnie samodzielnie wykopał ziemiankę. 5 dni do zderzenia - Premier poinformował, że polityka zamykania kopalń prowadzona przez PO doprowadziła do tego, że jednak nie wszyscy Polacy zmieszczą się w kopalniach i zasugerował aby pójść w ślady prezydenta. Zapewnił, że mamy więcej łopat niż Niemcy, w przeliczeniu na milion mieszkańców. 4 dni do zderzenia - Gowin zwołał konferencję prasową. Łamiącym się głosem oznajmił, że się waha. Nie doprecyzował o co chodzi. 3 dni do zderzenia - Episkopat zwrócił się do rządu o 100 miliardów, za które zorganizuje szturm modlitewny w intencji zatrzymania asteroidy. 2 dni do zderzenia - Jarosław Kaczyński wygłasza w Sejmie przemówienie. Mówi, że jeszcze nie znamy całej prawdy o Smoleńsku. Pochwalił zupę pomidorową, którą jadł ostatnio u Prezes Trybunału Konstytucyjnego. 1 dzień do zderzenia - Polsat cały dzień wyświetla „Armagedon”. Dzień 0 - Asteroida ominęła Ziemię. Premier ogłosił sukces rządu w walce z asteroidą, podkreślając istotną pomoc kościoła. Skarb państwa wykonał przelew na konto Episkopatu. Na wniosek Marka Suskiego postanowiono na jakiś czas utrzymać zakaz zbliżania się do akwenów wodnych, na wypadek gdyby asteroida zawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy .... To jest cała prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wy tak na poważnie ? A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Teraz rozumiem o co chodzi z tym tepieniem dziobow https://www.facebook...41755609634887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy odkryli lecącą w stronę Ziemi asteroidę o średnicy kilkunastu kilometrów 12 dni do zderzenia - Premier Morawiecki oświadcza, że dzięki wysokiej ściągalności podatku VAT, Polska jest dobrze przygotowana na taką ewentualność. 11 dni do zderzenia - Minister Emilewicz udziela wywiadu, w którym stwierdza, że taka asteroida to są biliony ton kruszywa i różnych materiałów, których wykorzystanie będzie ogromną szansą dla polskiego przemysłu budowlanego. 10 dni do zderzenia - Prezydent Duda udaje się na Jasną Górę. 9 dni do zderzenia - Opozycja pyta rząd, dlaczego nie uruchomiono programu budowy schronów. Premier odpowiada, że nie ma pewności czy dojdzie do zderzenia. Przypomina, że na Śląsku mamy mnóstwo kopalń, które łatwo na schrony zaadoptować. Górnicy ogłosili pogotowie strajkowe i zażądali od rządu podwyżek. 8 dni do zderzenia - Naukowcy utrzymują, że asteroida najprawdopodobniej wpadnie do oceanu co grozi serią fal tsunami o globalnym zasięgu. 7 dni do zderzenia - Rząd wprowadza zakaz zbliżania się do akwenów wodnych. W sejmie ostra dyskusja, czy zakazu nie należy rozszerzyć na rowy melioracyjne i kałuże. 6 dni do zderzenia - Prezydent wygłosił orędzie, w którym oświadczył, że nie przestaje się uczyć i właśnie samodzielnie wykopał ziemiankę. 5 dni do zderzenia - Premier poinformował, że polityka zamykania kopalń prowadzona przez PO doprowadziła do tego, że jednak nie wszyscy Polacy zmieszczą się w kopalniach i zasugerował aby pójść w ślady prezydenta. Zapewnił, że mamy więcej łopat niż Niemcy, w przeliczeniu na milion mieszkańców. 4 dni do zderzenia - Gowin zwołał konferencję prasową. Łamiącym się głosem oznajmił, że się waha. Nie doprecyzował o co chodzi. 3 dni do zderzenia - Episkopat zwrócił się do rządu o 100 miliardów, za które zorganizuje szturm modlitewny w intencji zatrzymania asteroidy. 2 dni do zderzenia - Jarosław Kaczyński wygłasza w Sejmie przemówienie. Mówi, że jeszcze nie znamy całej prawdy o Smoleńsku. Pochwalił zupę pomidorową, którą jadł ostatnio u Prezes Trybunału Konstytucyjnego. 1 dzień do zderzenia - Polsat cały dzień wyświetla „Armagedon”. Dzień 0 - Asteroida ominęła Ziemię. Premier ogłosił sukces rządu w walce z asteroidą, podkreślając istotną pomoc kościoła. Skarb państwa wykonał przelew na konto Episkopatu. Na wniosek Marka Suskiego postanowiono na jakiś czas utrzymać zakaz zbliżania się do akwenów wodnych, na wypadek gdyby asteroida zawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy .... To jest cała prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja pytam, bo nie wyobrażam sobie, by dorośli ludzie takie coś na poważnie pisali. Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Teraz rozumiem o co chodzi z tym tepieniem dziobow https://www.facebook...41755609634887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy odkryli lecącą w stronę Ziemi asteroidę o średnicy kilkunastu kilometrów 12 dni do zderzenia - Premier Morawiecki oświadcza, że dzięki wysokiej ściągalności podatku VAT, Polska jest dobrze przygotowana na taką ewentualność. 11 dni do zderzenia - Minister Emilewicz udziela wywiadu, w którym stwierdza, że taka asteroida to są biliony ton kruszywa i różnych materiałów, których wykorzystanie będzie ogromną szansą dla polskiego przemysłu budowlanego. 10 dni do zderzenia - Prezydent Duda udaje się na Jasną Górę. 9 dni do zderzenia - Opozycja pyta rząd, dlaczego nie uruchomiono programu budowy schronów. Premier odpowiada, że nie ma pewności czy dojdzie do zderzenia. Przypomina, że na Śląsku mamy mnóstwo kopalń, które łatwo na schrony zaadoptować. Górnicy ogłosili pogotowie strajkowe i zażądali od rządu podwyżek. 8 dni do zderzenia - Naukowcy utrzymują, że asteroida najprawdopodobniej wpadnie do oceanu co grozi serią fal tsunami o globalnym zasięgu. 7 dni do zderzenia - Rząd wprowadza zakaz zbliżania się do akwenów wodnych. W sejmie ostra dyskusja, czy zakazu nie należy rozszerzyć na rowy melioracyjne i kałuże. 6 dni do zderzenia - Prezydent wygłosił orędzie, w którym oświadczył, że nie przestaje się uczyć i właśnie samodzielnie wykopał ziemiankę. 5 dni do zderzenia - Premier poinformował, że polityka zamykania kopalń prowadzona przez PO doprowadziła do tego, że jednak nie wszyscy Polacy zmieszczą się w kopalniach i zasugerował aby pójść w ślady prezydenta. Zapewnił, że mamy więcej łopat niż Niemcy, w przeliczeniu na milion mieszkańców. 4 dni do zderzenia - Gowin zwołał konferencję prasową. Łamiącym się głosem oznajmił, że się waha. Nie doprecyzował o co chodzi. 3 dni do zderzenia - Episkopat zwrócił się do rządu o 100 miliardów, za które zorganizuje szturm modlitewny w intencji zatrzymania asteroidy. 2 dni do zderzenia - Jarosław Kaczyński wygłasza w Sejmie przemówienie. Mówi, że jeszcze nie znamy całej prawdy o Smoleńsku. Pochwalił zupę pomidorową, którą jadł ostatnio u Prezes Trybunału Konstytucyjnego. 1 dzień do zderzenia - Polsat cały dzień wyświetla „Armagedon”. Dzień 0 - Asteroida ominęła Ziemię. Premier ogłosił sukces rządu w walce z asteroidą, podkreślając istotną pomoc kościoła. Skarb państwa wykonał przelew na konto Episkopatu. Na wniosek Marka Suskiego postanowiono na jakiś czas utrzymać zakaz zbliżania się do akwenów wodnych, na wypadek gdyby asteroida zawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy .... To jest cała prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Teraz rozumiem o co chodzi z tym tepieniem dziobow https://www.facebook...41755609634887/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy odkryli lecącą w stronę Ziemi asteroidę o średnicy kilkunastu kilometrów 12 dni do zderzenia - Premier Morawiecki oświadcza, że dzięki wysokiej ściągalności podatku VAT, Polska jest dobrze przygotowana na taką ewentualność. 11 dni do zderzenia - Minister Emilewicz udziela wywiadu, w którym stwierdza, że taka asteroida to są biliony ton kruszywa i różnych materiałów, których wykorzystanie będzie ogromną szansą dla polskiego przemysłu budowlanego. 10 dni do zderzenia - Prezydent Duda udaje się na Jasną Górę. 9 dni do zderzenia - Opozycja pyta rząd, dlaczego nie uruchomiono programu budowy schronów. Premier odpowiada, że nie ma pewności czy dojdzie do zderzenia. Przypomina, że na Śląsku mamy mnóstwo kopalń, które łatwo na schrony zaadoptować. Górnicy ogłosili pogotowie strajkowe i zażądali od rządu podwyżek. 8 dni do zderzenia - Naukowcy utrzymują, że asteroida najprawdopodobniej wpadnie do oceanu co grozi serią fal tsunami o globalnym zasięgu. 7 dni do zderzenia - Rząd wprowadza zakaz zbliżania się do akwenów wodnych. W sejmie ostra dyskusja, czy zakazu nie należy rozszerzyć na rowy melioracyjne i kałuże. 6 dni do zderzenia - Prezydent wygłosił orędzie, w którym oświadczył, że nie przestaje się uczyć i właśnie samodzielnie wykopał ziemiankę. 5 dni do zderzenia - Premier poinformował, że polityka zamykania kopalń prowadzona przez PO doprowadziła do tego, że jednak nie wszyscy Polacy zmieszczą się w kopalniach i zasugerował aby pójść w ślady prezydenta. Zapewnił, że mamy więcej łopat niż Niemcy, w przeliczeniu na milion mieszkańców. 4 dni do zderzenia - Gowin zwołał konferencję prasową. Łamiącym się głosem oznajmił, że się waha. Nie doprecyzował o co chodzi. 3 dni do zderzenia - Episkopat zwrócił się do rządu o 100 miliardów, za które zorganizuje szturm modlitewny w intencji zatrzymania asteroidy. 2 dni do zderzenia - Jarosław Kaczyński wygłasza w Sejmie przemówienie. Mówi, że jeszcze nie znamy całej prawdy o Smoleńsku. Pochwalił zupę pomidorową, którą jadł ostatnio u Prezes Trybunału Konstytucyjnego. 1 dzień do zderzenia - Polsat cały dzień wyświetla „Armagedon”. Dzień 0 - Asteroida ominęła Ziemię. Premier ogłosił sukces rządu w walce z asteroidą, podkreślając istotną pomoc kościoła. Skarb państwa wykonał przelew na konto Episkopatu. Na wniosek Marka Suskiego postanowiono na jakiś czas utrzymać zakaz zbliżania się do akwenów wodnych, na wypadek gdyby asteroida zawróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Media informują, że naukowcy .... To jest cała prawda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Szabir Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Stare fotki z Chin sprzed dobrych 2 miesięcy. i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
kordiankw Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 i ? Cześć Nic, popisał się, że wie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 A mój jest syfilistą ... ? ... oj ! ... - filatelistą !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyflyer Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ja kiedyś byłem dorosły ale w sumie to mi się nie opłaciło. Ja spotkałem się z innym mottem życiowym. Na pytanie czemu dzisiejsi mężczyźni tak mało poważnie podchodzą do życia, padła odpowiedź: "Bardzo chętnie bym traktował życie poważnie, gdyby świat nie był żartem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 44 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Szabir Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Dziś rejony i tak samo ciśnie się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi