Mitek Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Mitku, emotikon Ci się wymsknął. Powinienem się obrazić? Coś tam wspominałem o odstępstwach... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,2tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 24 Sty Top użytkownicy w tym temacie 178 103 87 92 Popularne dni 10 Kwi 38 1 Kwi 37 11 Kwi 30 28 Mar 28 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 178 odpowiedzi kordiankw 103 odpowiedzi Joanna Sm 87 odpowiedzi MajkaW 92 odpowiedzi Popularne dni 10 Kwi 2019 38 odpowiedzi 1 Kwi 2020 37 odpowiedzi 11 Kwi 2019 30 odpowiedzi 28 Mar 2019 28 odpowiedzi Popularne posty Lexi 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 a_senior 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 a_senior 24 Stycznia Takie coś mi podrzucił szwagier. Tytuł: "Kot winiarza". Chat du vigneron (GV).MP4 Dodane grafiki Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Panna BasieÅ„ka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Wczoraj wieczorem uczyłem się z dziewczyną do egzaminów. Ja ulubionej przez wszystkich na lądówce wydymałki, a ona prawa podatkowego. Przeczytajcie co wbijają do głowy studentom...:eek: : "Przepis ust. 3 nie dotyczy pojazdów samochodowych mających więcej niż jeden rząd siedzeń, które oddzielone są od części przeznaczonej do przewozu ładunków ścianą lub trwałą przegrodą i u których długość części przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona po podłodze od najdalej wysuniętego punktu podłogi pozwalającego postawić pionową ścianę lub trwałą przegrodę pomiędzy podłogą a sufitem do tylnej krawędzi podłogi, przekracza 50 % długości pojazdu; dla obliczenia proporcji, o której mowa w zdaniu poprzednim, długość pojazdu stanowi odległość pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a tylną krawędzią podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona w linii poziomej wzdłuż pojazdu pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a punktem wyprowadzonym w pionie od tylnej krawędzi podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków;" Biedni jesteśmy:) a to nie jest fragment określający wielkość powierzchni ładunkowej w samochodach dostawczych?? Jest. Bardzo niedawno tłumaczyłam analogiczny bełkot z języka norweskiego na polski, Tylko w tym norweskim rozporządzeniu były jeszcze dodatkowo szczegółowo omówione kwestie dopuszczalnego odstępu ścianki/przegrody od podłogi, sufitu i ścian bocznych pojazdu, z uwzględnieniem potrzeby specjalnego ukształtowania tejże ze względu na poduszki powietrzne i tego jak ewentualne wnęki lub wybrzuszenia na ścianie tylnej pojazdu lub przegrodzie (nie) wpływają na obliczenia dopuszczalnych wymiarów. Ogólnie horror. Po tłumaczeniu czytałam to kilka razy i tak długo poprawiałam, aż doszłam do wniosku, że normalny człowiek będzie w stanie to (z trudem bo z trudem), ale zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Możesz chodzić tylko w apaszce. Ustawodawca dopuszcza a pewnie będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 depresja https://www.youtube....h?v=OK6qpvQUKS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 "Ciesz sie, [...] zes jest wciaz na dole" - moze nada sie jako motto epidemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 48 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Panna BasieÅ„ka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Wczoraj wieczorem uczyłem się z dziewczyną do egzaminów. Ja ulubionej przez wszystkich na lądówce wydymałki, a ona prawa podatkowego. Przeczytajcie co wbijają do głowy studentom...:eek: : "Przepis ust. 3 nie dotyczy pojazdów samochodowych mających więcej niż jeden rząd siedzeń, które oddzielone są od części przeznaczonej do przewozu ładunków ścianą lub trwałą przegrodą i u których długość części przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona po podłodze od najdalej wysuniętego punktu podłogi pozwalającego postawić pionową ścianę lub trwałą przegrodę pomiędzy podłogą a sufitem do tylnej krawędzi podłogi, przekracza 50 % długości pojazdu; dla obliczenia proporcji, o której mowa w zdaniu poprzednim, długość pojazdu stanowi odległość pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a tylną krawędzią podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona w linii poziomej wzdłuż pojazdu pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a punktem wyprowadzonym w pionie od tylnej krawędzi podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków;" Biedni jesteśmy:) a to nie jest fragment określający wielkość powierzchni ładunkowej w samochodach dostawczych?? Jest. Bardzo niedawno tłumaczyłam analogiczny bełkot z języka norweskiego na polski, Tylko w tym norweskim rozporządzeniu były jeszcze dodatkowo szczegółowo omówione kwestie dopuszczalnego odstępu ścianki/przegrody od podłogi, sufitu i ścian bocznych pojazdu, z uwzględnieniem potrzeby specjalnego ukształtowania tejże ze względu na poduszki powietrzne i tego jak ewentualne wnęki lub wybrzuszenia na ścianie tylnej pojazdu lub przegrodzie (nie) wpływają na obliczenia dopuszczalnych wymiarów. Ogólnie horror. Po tłumaczeniu czytałam to kilka razy i tak długo poprawiałam, aż doszłam do wniosku, że normalny człowiek będzie w stanie to (z trudem bo z trudem), ale zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Możesz chodzić tylko w apaszce. Ustawodawca dopuszcza a pewnie będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 depresja https://www.youtube....h?v=OK6qpvQUKS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 "Ciesz sie, [...] zes jest wciaz na dole" - moze nada sie jako motto epidemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 48 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Panna BasieÅ„ka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Wczoraj wieczorem uczyłem się z dziewczyną do egzaminów. Ja ulubionej przez wszystkich na lądówce wydymałki, a ona prawa podatkowego. Przeczytajcie co wbijają do głowy studentom...:eek: : "Przepis ust. 3 nie dotyczy pojazdów samochodowych mających więcej niż jeden rząd siedzeń, które oddzielone są od części przeznaczonej do przewozu ładunków ścianą lub trwałą przegrodą i u których długość części przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona po podłodze od najdalej wysuniętego punktu podłogi pozwalającego postawić pionową ścianę lub trwałą przegrodę pomiędzy podłogą a sufitem do tylnej krawędzi podłogi, przekracza 50 % długości pojazdu; dla obliczenia proporcji, o której mowa w zdaniu poprzednim, długość pojazdu stanowi odległość pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a tylną krawędzią podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona w linii poziomej wzdłuż pojazdu pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a punktem wyprowadzonym w pionie od tylnej krawędzi podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków;" Biedni jesteśmy:) a to nie jest fragment określający wielkość powierzchni ładunkowej w samochodach dostawczych?? Jest. Bardzo niedawno tłumaczyłam analogiczny bełkot z języka norweskiego na polski, Tylko w tym norweskim rozporządzeniu były jeszcze dodatkowo szczegółowo omówione kwestie dopuszczalnego odstępu ścianki/przegrody od podłogi, sufitu i ścian bocznych pojazdu, z uwzględnieniem potrzeby specjalnego ukształtowania tejże ze względu na poduszki powietrzne i tego jak ewentualne wnęki lub wybrzuszenia na ścianie tylnej pojazdu lub przegrodzie (nie) wpływają na obliczenia dopuszczalnych wymiarów. Ogólnie horror. Po tłumaczeniu czytałam to kilka razy i tak długo poprawiałam, aż doszłam do wniosku, że normalny człowiek będzie w stanie to (z trudem bo z trudem), ale zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Możesz chodzić tylko w apaszce. Ustawodawca dopuszcza a pewnie będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 depresja https://www.youtube....h?v=OK6qpvQUKS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 "Ciesz sie, [...] zes jest wciaz na dole" - moze nada sie jako motto epidemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 48 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Możesz chodzić tylko w apaszce. Ustawodawca dopuszcza a pewnie będzie wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 depresja https://www.youtube....h?v=OK6qpvQUKS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 "Ciesz sie, [...] zes jest wciaz na dole" - moze nada sie jako motto epidemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaka61 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 48 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Maciej S Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 depresja https://www.youtube....h?v=OK6qpvQUKS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 "Ciesz sie, [...] zes jest wciaz na dole" - moze nada sie jako motto epidemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Hmm... patrzę i nie wiem już, co będzie bardziej niewygodne - ta maska, czy te gacie? Na pewno w żadnym nie da się chodzić bez poprawiania . Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 48 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Poprawianie tej dolnej części jest bardziej bezpieczne dla zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... .Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 43 44 45 46 47 48 49 Dalej Strona 48 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
MajkaW Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 ałć... tęsknota za podróżami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 To się dzieje naprawdę niestety 😧 VID-20220713-WA0001.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 13 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2022 Tia…widać, to bardzo popularna zabawa kiedyś była… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2022 A gdyby tak rzucić wszystko i wyjechać do Łeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 Ekologia 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2022 23 minuty temu, kordiankw napisał: Ekologia 😉 Życie Panie, życie. Choć patrząc na ten agregat, to trochę im by zajęło naładowanie tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Października 2023 Udostępnij Napisano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Też dostaliście? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Lek na hemoroidy. Tato takie rzeczy pisz w Google a nie na tablicy Facebooka. Taki mamy klimat. Takie jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 Stycznia Udostępnij Napisano 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi