wkg Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Już się za nią stęskniłem Ma w sobie taki chłopski, niezłomny, tępy upór - jest w tym coś uroczego Nikt jej nie wmówi, ze czarne jest czarne a białe jest białe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Zostawcie politykę, bo admin zakmnie też ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Jak sobie przypomni ze ma jakies forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Zostawcie politykę, bo admin zakmnie też ten wątek Jaka polityka, to przecież świetny dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 nie zawsze. Mieliśmy cynk, że zamkną niebo. I następnego dnia tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 https://m.demotywatory.pl/4983983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 - Mój dziadek był na Titanicu i ostrzegał o tragedii jeszcze przed zderzeniem z górą lodową. - I co? - I wyrzucili go z kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Może już było. Ponoć ZUS organizuje darmowe wycieczki do Włoch dla seniorów 75+. W programie m.in. darmowe posiłki: śniadanie, obiad i... ostatnia wieczerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 historia na czasie U mnie fatalnie,tragicznie wręczMąż mnie z domu wyrzucił i żąda rozwoduTak naprawdę nie wiem o co mu chodzi.Zaczęło się od tego,że siedzę w chałupie.Nudy.Więc zaczęłam sprzątać.Pierwsza na tapetę poszła kuchnia.Normalnie błysk.Jak patrzę na blat kuchenny to,dosłownie wiidzę jak mi się pory na twarzy rozszerzają.Lśni.Pomijam fakt,że na świeżo wymytych płytkach stary wywinął gustownego orła.Następna była jadalnia.Pomyślałam pomaluję.Dawno nie było malowane.W trakcie zmieniłam koncepcję i postanowiłam wygipsować dwie ściany.Poszło.Wyrzuciłam kanapę(w sumie nikt jej nie używał,małżon tylko na niej poleguje),telewizor zmienił miejsce.Mąż wrócił z pracy.Jak to zobaczył to powiedział coś w stylu:O ja pierdolę...nie wytrzymam.Głównie wywracał oczami. Znaczy ,pomyślałam,zachwycony.Łazienka też się prosiła o generalne porządki.Małż poszedł się kąpać,i nagle wrzask.Pędzę na złamanie karku,mam czarne wizje przed oczami,wpadam.....stary stoi na środku łazienki z obłędem w oczach i szepcze.....o kurwa to my mamy taką białą wannę?!Ulżyło mi.Już myślałam,że egzorcystę trzeba będzie wzywać ,czy coś. Jemy kolację i tak przy herbatce,taka wena na mnie spłynęła.Jakby tak w kuchni skuć płytki.... to mogłabym ścianę jedną rozwalić.Kuchnia by się połączyła z jadalnią,przestrzeñ,dużo miejsca......i nieopatrznie głośno się tą wizją podzieliłam ze współmałżonkiem.No i kurwa mnie z domu wyrzucił!Powiedział,znaczy to były głównie słowa powszechnie uznane za niecenzuralne.Ale sens był taki,że jak przestanie mi odbijać i przemyślę swoje zachowanie to mnie wpuści.Co mi tam.Pomyśleć mogę.Stoję na tych schodach,patrzę.....hmm...barierka wymaga odświeżenia,na dole jakby tak skuć......Chyba tu jeszczę postoję,na świeżym powietrzu lepiej się myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 historia na czasie U mnie fatalnie,tragicznie wręczMąż mnie z domu wyrzucił i żąda rozwoduTak naprawdę nie wiem o co mu chodzi.Zaczęło się od tego,że siedzę w chałupie.Nudy.Więc zaczęłam sprzątać.Pierwsza na tapetę poszła kuchnia.Normalnie błysk.Jak patrzę na blat kuchenny to,dosłownie wiidzę jak mi się pory na twarzy rozszerzają.Lśni.Pomijam fakt,że na świeżo wymytych płytkach stary wywinął gustownego orła.Następna była jadalnia.Pomyślałam pomaluję.Dawno nie było malowane.W trakcie zmieniłam koncepcję i postanowiłam wygipsować dwie ściany.Poszło.Wyrzuciłam kanapę(w sumie nikt jej nie używał,małżon tylko na niej poleguje),telewizor zmienił miejsce.Mąż wrócił z pracy.Jak to zobaczył to powiedział coś w stylu:O ja pierdolę...nie wytrzymam.Głównie wywracał oczami. Znaczy ,pomyślałam,zachwycony.Łazienka też się prosiła o generalne porządki.Małż poszedł się kąpać,i nagle wrzask.Pędzę na złamanie karku,mam czarne wizje przed oczami,wpadam.....stary stoi na środku łazienki z obłędem w oczach i szepcze.....o kurwa to my mamy taką białą wannę?!Ulżyło mi.Już myślałam,że egzorcystę trzeba będzie wzywać ,czy coś. Jemy kolację i tak przy herbatce,taka wena na mnie spłynęła.Jakby tak w kuchni skuć płytki.... to mogłabym ścianę jedną rozwalić.Kuchnia by się połączyła z jadalnią,przestrzeñ,dużo miejsca......i nieopatrznie głośno się tą wizją podzieliłam ze współmałżonkiem.No i kurwa mnie z domu wyrzucił!Powiedział,znaczy to były głównie słowa powszechnie uznane za niecenzuralne.Ale sens był taki,że jak przestanie mi odbijać i przemyślę swoje zachowanie to mnie wpuści.Co mi tam.Pomyśleć mogę.Stoję na tych schodach,patrzę.....hmm...barierka wymaga odświeżenia,na dole jakby tak skuć......Chyba tu jeszczę postoję,na świeżym powietrzu lepiej się myśli" To nie jest śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... To jest zajebiście śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... A nie masz jakichś płytek do skucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 A nie masz jakichś płytek do skucia? mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie pamiętam, czy tu było - ostrzeżenie dla Majki Dzień pierwszy - żona wymyśliła remont kuchni Dzień drugi - podobno zrobimy też remont łazienki Dzień trzeci - jeżdżę tramwajem i liże poręcze Jak przeczytam, że w Krk jeździ gość i liże poręcze, to zgłoszę na policję nakłanianie do samobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 nie zawsze. Mieliśmy cynk, że zamkną niebo. I następnego dnia tak się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 https://m.demotywatory.pl/4983983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eland Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 - Mój dziadek był na Titanicu i ostrzegał o tragedii jeszcze przed zderzeniem z górą lodową. - I co? - I wyrzucili go z kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 23 Marca 2020 Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Może już było. Ponoć ZUS organizuje darmowe wycieczki do Włoch dla seniorów 75+. W programie m.in. darmowe posiłki: śniadanie, obiad i... ostatnia wieczerza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 historia na czasie U mnie fatalnie,tragicznie wręczMąż mnie z domu wyrzucił i żąda rozwoduTak naprawdę nie wiem o co mu chodzi.Zaczęło się od tego,że siedzę w chałupie.Nudy.Więc zaczęłam sprzątać.Pierwsza na tapetę poszła kuchnia.Normalnie błysk.Jak patrzę na blat kuchenny to,dosłownie wiidzę jak mi się pory na twarzy rozszerzają.Lśni.Pomijam fakt,że na świeżo wymytych płytkach stary wywinął gustownego orła.Następna była jadalnia.Pomyślałam pomaluję.Dawno nie było malowane.W trakcie zmieniłam koncepcję i postanowiłam wygipsować dwie ściany.Poszło.Wyrzuciłam kanapę(w sumie nikt jej nie używał,małżon tylko na niej poleguje),telewizor zmienił miejsce.Mąż wrócił z pracy.Jak to zobaczył to powiedział coś w stylu:O ja pierdolę...nie wytrzymam.Głównie wywracał oczami. Znaczy ,pomyślałam,zachwycony.Łazienka też się prosiła o generalne porządki.Małż poszedł się kąpać,i nagle wrzask.Pędzę na złamanie karku,mam czarne wizje przed oczami,wpadam.....stary stoi na środku łazienki z obłędem w oczach i szepcze.....o kurwa to my mamy taką białą wannę?!Ulżyło mi.Już myślałam,że egzorcystę trzeba będzie wzywać ,czy coś. Jemy kolację i tak przy herbatce,taka wena na mnie spłynęła.Jakby tak w kuchni skuć płytki.... to mogłabym ścianę jedną rozwalić.Kuchnia by się połączyła z jadalnią,przestrzeñ,dużo miejsca......i nieopatrznie głośno się tą wizją podzieliłam ze współmałżonkiem.No i kurwa mnie z domu wyrzucił!Powiedział,znaczy to były głównie słowa powszechnie uznane za niecenzuralne.Ale sens był taki,że jak przestanie mi odbijać i przemyślę swoje zachowanie to mnie wpuści.Co mi tam.Pomyśleć mogę.Stoję na tych schodach,patrzę.....hmm...barierka wymaga odświeżenia,na dole jakby tak skuć......Chyba tu jeszczę postoję,na świeżym powietrzu lepiej się myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 historia na czasie U mnie fatalnie,tragicznie wręczMąż mnie z domu wyrzucił i żąda rozwoduTak naprawdę nie wiem o co mu chodzi.Zaczęło się od tego,że siedzę w chałupie.Nudy.Więc zaczęłam sprzątać.Pierwsza na tapetę poszła kuchnia.Normalnie błysk.Jak patrzę na blat kuchenny to,dosłownie wiidzę jak mi się pory na twarzy rozszerzają.Lśni.Pomijam fakt,że na świeżo wymytych płytkach stary wywinął gustownego orła.Następna była jadalnia.Pomyślałam pomaluję.Dawno nie było malowane.W trakcie zmieniłam koncepcję i postanowiłam wygipsować dwie ściany.Poszło.Wyrzuciłam kanapę(w sumie nikt jej nie używał,małżon tylko na niej poleguje),telewizor zmienił miejsce.Mąż wrócił z pracy.Jak to zobaczył to powiedział coś w stylu:O ja pierdolę...nie wytrzymam.Głównie wywracał oczami. Znaczy ,pomyślałam,zachwycony.Łazienka też się prosiła o generalne porządki.Małż poszedł się kąpać,i nagle wrzask.Pędzę na złamanie karku,mam czarne wizje przed oczami,wpadam.....stary stoi na środku łazienki z obłędem w oczach i szepcze.....o kurwa to my mamy taką białą wannę?!Ulżyło mi.Już myślałam,że egzorcystę trzeba będzie wzywać ,czy coś. Jemy kolację i tak przy herbatce,taka wena na mnie spłynęła.Jakby tak w kuchni skuć płytki.... to mogłabym ścianę jedną rozwalić.Kuchnia by się połączyła z jadalnią,przestrzeñ,dużo miejsca......i nieopatrznie głośno się tą wizją podzieliłam ze współmałżonkiem.No i kurwa mnie z domu wyrzucił!Powiedział,znaczy to były głównie słowa powszechnie uznane za niecenzuralne.Ale sens był taki,że jak przestanie mi odbijać i przemyślę swoje zachowanie to mnie wpuści.Co mi tam.Pomyśleć mogę.Stoję na tych schodach,patrzę.....hmm...barierka wymaga odświeżenia,na dole jakby tak skuć......Chyba tu jeszczę postoję,na świeżym powietrzu lepiej się myśli" To nie jest śmieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... To jest zajebiście śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... A nie masz jakichś płytek do skucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 A nie masz jakichś płytek do skucia? mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie pamiętam, czy tu było - ostrzeżenie dla Majki Dzień pierwszy - żona wymyśliła remont kuchni Dzień drugi - podobno zrobimy też remont łazienki Dzień trzeci - jeżdżę tramwajem i liże poręcze Jak przeczytam, że w Krk jeździ gość i liże poręcze, to zgłoszę na policję nakłanianie do samobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... To jest zajebiście śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... A nie masz jakichś płytek do skucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 A nie masz jakichś płytek do skucia? mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie pamiętam, czy tu było - ostrzeżenie dla Majki Dzień pierwszy - żona wymyśliła remont kuchni Dzień drugi - podobno zrobimy też remont łazienki Dzień trzeci - jeżdżę tramwajem i liże poręcze Jak przeczytam, że w Krk jeździ gość i liże poręcze, to zgłoszę na policję nakłanianie do samobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Kaem Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 To nie jest śmieszne... To jest zajebiście śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... A nie masz jakichś płytek do skucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 A nie masz jakichś płytek do skucia? mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie pamiętam, czy tu było - ostrzeżenie dla Majki Dzień pierwszy - żona wymyśliła remont kuchni Dzień drugi - podobno zrobimy też remont łazienki Dzień trzeci - jeżdżę tramwajem i liże poręcze Jak przeczytam, że w Krk jeździ gość i liże poręcze, to zgłoszę na policję nakłanianie do samobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 jak nie. Ja już naprawiłam ramę starego obrazu. Zaczynam się czujnie rozglądać za co się zabrać.... A nie masz jakichś płytek do skucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 A nie masz jakichś płytek do skucia? mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie pamiętam, czy tu było - ostrzeżenie dla Majki Dzień pierwszy - żona wymyśliła remont kuchni Dzień drugi - podobno zrobimy też remont łazienki Dzień trzeci - jeżdżę tramwajem i liże poręcze Jak przeczytam, że w Krk jeździ gość i liże poręcze, to zgłoszę na policję nakłanianie do samobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Dalej Strona 37 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
robertdr Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nie pamiętam, czy tu było - ostrzeżenie dla Majki Dzień pierwszy - żona wymyśliła remont kuchni Dzień drugi - podobno zrobimy też remont łazienki Dzień trzeci - jeżdżę tramwajem i liże poręcze Jak przeczytam, że w Krk jeździ gość i liże poręcze, to zgłoszę na policję nakłanianie do samobójstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 25 Marca 2020 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi