Joanna Sm Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 To chyba pasuje do tego działu. Poniżej statystyki narciarskie mojego syna (9 lat) za 2 pierwsze dni jazdy na nartach. Dodam tylko, że jeździmy w Szczyrku a wg. ich systemu uparcie pokazuje Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Hmm a u mnie wyświetliła się taka reklama. Kurde reklamy mają związek z przeglądanymi stronami, czyżby żona.... https://allegro.pl/o...azki-7905505331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Na Nowy Rok zaczynam dbać o formę!!! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Na Nowy Rok zaczynam dbać o formę!!!Forma nie zając, nie ucieknie. PS to całe tarzanie się, to niepotrzebne zużywanie eneřgii, przereklamowane;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Moim zdaniem to oni go tak naprawdę nie gonili. To mogło być po prostu przygotowane. Ustawka ale fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Mieszkańcy Podlasia dziękują za wzrost akcyzy Zawsze mnie to fascynowało ; ) Im wyżej w kolumnie tym chłodniej - wydaje się irracjonalne Tu - mam nadzieję - to odpęd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Dowcip o Google, który może się w niedalekiej przyszłości okazać całkiem realny :-) - Halo, czy to pizzeria Giuseppe? - Dzień dobry, nie, to pizzeria Google. - Źle się dodzwoniłem? - Nie, proszę pana, Google kupiło tę pizzerię. - OK. To chciałbym złożyć zamówienie. - Dobrze, czy zamawia pan to co zwykle? - To co zwykle? A pan mnie zna? - Zgodnie z pańskim ID dzwoniącego, ostatnie 12 razy zamawiał pan pizzę serową z dodatkową porcją peperoni i szynki. - OK! Taką zamawiam! - Czy mogę panu zasugerować tym razem zamiast sera ricottę z rukolą i suszonymi pomidorami? - Co? Nie, ja nie lubię warzyw! - Ale ma pan podwyższony cholesterol. - Skąd o tym wiecie?! - Z pańskiej karty pacjenta w klinice. Mamy wyniki pańskich badań z ostatnich 7 lat. - No dobrze… ale ja nie chcę pizzy z warzywami – już biorę leki na cholesterol. - Cóż, nie brał pan ostatnio ich regularnie. 4 miesiące temu zamówił pan opakowanie 30 tabletek w aptece internetowej. - Kupiłem więcej w innej aptece! - Nie ma tej płatności na pańskiej karcie kredytowej. - Zapłaciłem gotówką! - Ale nie wypłacił pan wystarczającej sumy z bankomatu według wyciągu z pańskiego konta. - Nie trzymam wszystkich zarobionych pieniędzy w banku. - Nie widać tego na pańskim ostatnim zeznaniu podatkowym, chyba, że jest to przychód, który zataił pan przed urzędem skarbowym. - WTF???? Dosyć! Mam powyżej uszu Google, Facebooka, Twittera i innych WatsAppów! Wynoszę się na jakieś zadupie, w Bieszczady, albo nie, wyjadę na wyspę – bez internetu, gdzie nie ma sieci komórkowych i gdzie nie będziecie mogli mnie szpiegować! - Rozumiem. Będzie pan musiał odnowić paszport, bo skończył swoją ważność miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 https://youtu.be/SNjQuxsp_tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Cześć To nie jest do działu humor! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 https://joemonster.o...rolowa_dzungli_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 -Czy zgodziłabyś się zmarnować mi życie? -Ależ oczywiście, że tak! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ,,, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Matkę jak widać też zwalniano z zajęć z języka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Trzeba uważać na tych kanapach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Dalej Strona 32 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
wkg Napisano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Mieszkańcy Podlasia dziękują za wzrost akcyzy Zawsze mnie to fascynowało ; ) Im wyżej w kolumnie tym chłodniej - wydaje się irracjonalne Tu - mam nadzieję - to odpęd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Dowcip o Google, który może się w niedalekiej przyszłości okazać całkiem realny :-) - Halo, czy to pizzeria Giuseppe? - Dzień dobry, nie, to pizzeria Google. - Źle się dodzwoniłem? - Nie, proszę pana, Google kupiło tę pizzerię. - OK. To chciałbym złożyć zamówienie. - Dobrze, czy zamawia pan to co zwykle? - To co zwykle? A pan mnie zna? - Zgodnie z pańskim ID dzwoniącego, ostatnie 12 razy zamawiał pan pizzę serową z dodatkową porcją peperoni i szynki. - OK! Taką zamawiam! - Czy mogę panu zasugerować tym razem zamiast sera ricottę z rukolą i suszonymi pomidorami? - Co? Nie, ja nie lubię warzyw! - Ale ma pan podwyższony cholesterol. - Skąd o tym wiecie?! - Z pańskiej karty pacjenta w klinice. Mamy wyniki pańskich badań z ostatnich 7 lat. - No dobrze… ale ja nie chcę pizzy z warzywami – już biorę leki na cholesterol. - Cóż, nie brał pan ostatnio ich regularnie. 4 miesiące temu zamówił pan opakowanie 30 tabletek w aptece internetowej. - Kupiłem więcej w innej aptece! - Nie ma tej płatności na pańskiej karcie kredytowej. - Zapłaciłem gotówką! - Ale nie wypłacił pan wystarczającej sumy z bankomatu według wyciągu z pańskiego konta. - Nie trzymam wszystkich zarobionych pieniędzy w banku. - Nie widać tego na pańskim ostatnim zeznaniu podatkowym, chyba, że jest to przychód, który zataił pan przed urzędem skarbowym. - WTF???? Dosyć! Mam powyżej uszu Google, Facebooka, Twittera i innych WatsAppów! Wynoszę się na jakieś zadupie, w Bieszczady, albo nie, wyjadę na wyspę – bez internetu, gdzie nie ma sieci komórkowych i gdzie nie będziecie mogli mnie szpiegować! - Rozumiem. Będzie pan musiał odnowić paszport, bo skończył swoją ważność miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 https://youtu.be/SNjQuxsp_tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Cześć To nie jest do działu humor! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 https://joemonster.o...rolowa_dzungli_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 -Czy zgodziłabyś się zmarnować mi życie? -Ależ oczywiście, że tak! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ,,, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Matkę jak widać też zwalniano z zajęć z języka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Trzeba uważać na tych kanapach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Dalej Strona 32 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Dowcip o Google, który może się w niedalekiej przyszłości okazać całkiem realny :-) - Halo, czy to pizzeria Giuseppe? - Dzień dobry, nie, to pizzeria Google. - Źle się dodzwoniłem? - Nie, proszę pana, Google kupiło tę pizzerię. - OK. To chciałbym złożyć zamówienie. - Dobrze, czy zamawia pan to co zwykle? - To co zwykle? A pan mnie zna? - Zgodnie z pańskim ID dzwoniącego, ostatnie 12 razy zamawiał pan pizzę serową z dodatkową porcją peperoni i szynki. - OK! Taką zamawiam! - Czy mogę panu zasugerować tym razem zamiast sera ricottę z rukolą i suszonymi pomidorami? - Co? Nie, ja nie lubię warzyw! - Ale ma pan podwyższony cholesterol. - Skąd o tym wiecie?! - Z pańskiej karty pacjenta w klinice. Mamy wyniki pańskich badań z ostatnich 7 lat. - No dobrze… ale ja nie chcę pizzy z warzywami – już biorę leki na cholesterol. - Cóż, nie brał pan ostatnio ich regularnie. 4 miesiące temu zamówił pan opakowanie 30 tabletek w aptece internetowej. - Kupiłem więcej w innej aptece! - Nie ma tej płatności na pańskiej karcie kredytowej. - Zapłaciłem gotówką! - Ale nie wypłacił pan wystarczającej sumy z bankomatu według wyciągu z pańskiego konta. - Nie trzymam wszystkich zarobionych pieniędzy w banku. - Nie widać tego na pańskim ostatnim zeznaniu podatkowym, chyba, że jest to przychód, który zataił pan przed urzędem skarbowym. - WTF???? Dosyć! Mam powyżej uszu Google, Facebooka, Twittera i innych WatsAppów! Wynoszę się na jakieś zadupie, w Bieszczady, albo nie, wyjadę na wyspę – bez internetu, gdzie nie ma sieci komórkowych i gdzie nie będziecie mogli mnie szpiegować! - Rozumiem. Będzie pan musiał odnowić paszport, bo skończył swoją ważność miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 https://youtu.be/SNjQuxsp_tw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Cześć To nie jest do działu humor! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 https://joemonster.o...rolowa_dzungli_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 -Czy zgodziłabyś się zmarnować mi życie? -Ależ oczywiście, że tak! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ,,, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Matkę jak widać też zwalniano z zajęć z języka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Trzeba uważać na tych kanapach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 Dalej Strona 32 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
FerraEnzo Napisano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 https://joemonster.o...rolowa_dzungli_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 -Czy zgodziłabyś się zmarnować mi życie? -Ależ oczywiście, że tak! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ,,, Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Matkę jak widać też zwalniano z zajęć z języka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Trzeba uważać na tych kanapach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi