Piskoor Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 To akurat stawki za 2016 rok - ale nie sądzę by drastycznie wzrosły. Na pewno mniej niż sam ZUS dla prowadzących działalność. I nazywanie tego podatkiem...jest policzkiem dla wszystkich tych którzy podatki płacą. Rozumiem osoby chodzące do kościoła, ale nie rozumiem dlaczego osoby nie chodzące mają się na to zrzucać ? A już porównanie tego do płacenia podatków na projekty państwowe jest grubym nadużyciem. Nawet jeżeli część tych projektów jest nam obca. Ostatnio koleżanka mocno wyznaniowa przekonywała mnie że Księża płacą podatki bo...uwaga.... oddają część z tacy do Kurii Kościół to związek wyznaniowy do którego można należeć dobrowolnie. Państwo natomiast jest świeckie i raczej słabo z tą dobrowolnością jeżeli chodzi o "przynależność". Tylko to powinno być w dziale Zgroza a nie Humor ;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 - Nie przesadzacie ? Moje dziecko chodzi już do drugiej szkoły, w obu było tak samo: uczył jeden ksiądz, pozostałe godziny ogarniają katechetki. Po prostu w dużym mieście w parafii jest wystarczająco dużo pracy. A jakaś nauka o moralności powinna w szkole być. Rozumiem że etyka -jako opcja zamienna do religii - kuleje w szkołach, ale to chyba nie problem parafii Bardzo ale to bardzo chciałbym aby był w szkole przedmiot "religia". Taki co opowiada o wszystkich takich systemach stworzonych przez ludzi, podobieństwach i różnicach. Pokazujący terytorialność wiary. Może podstawy psychologiczne czy ewolucyjne. Tymczasem pod hasłem religia mamy de'facto religię katolicką. Dokładnie jakbyś pod hasłem "filozofia" wykładał filozofię marksistowską. To jest nieuczciwe bo służy wyłącznie indoktrynacji a nie nauce (a to rola szkoły). I nie ma tu znaczenia ile ma z tego ksiądz a ile katecheci. Pieniądze publiczne idą na podtrzymanie interesów kleru. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Bardzo ale to bardzo chciałbym aby był w szkole przedmiot "religia". Taki co opowiada o wszystkich takich systemach stworzonych przez ludzi, podobieństwach i różnicach. Pokazujący terytorialność wiary. Może podstawy psychologiczne czy ewolucyjne. Tymczasem pod hasłem religia mamy de'facto religię katolicką. Dokładnie jakbyś pod hasłem "filozofia" wykładał filozofię marksistowską. To jest nieuczciwe bo służy wyłącznie indoktrynacji a nie nauce (a to rola szkoły). I nie ma tu znaczenia ile ma z tego ksiądz a ile katecheci. Pieniądze publiczne idą na podtrzymanie interesów kleru. Pozdro Wiesiek Chyba marzy ci się religioznawstwo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Badania profilaktyczne dla mężczyzn - wyjść rano na trawnik i zrobić siku. - zbiegną się mrówki - cukrzyca. - kapie na stopy - prostata. - nie przestaje kapać - nietrzymanie moczu. - gdy otrząsasz, boli nadgarstek - artretyzm - nie można przestać otrząsać - Parkinson. - rozporek nie rozpięty - Alzheimer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia, znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę. Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem: "To było cudowne, dlaczego przestałeś?" "Znalazłem pilota" - odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 ihihi...moja Iwonka coś wie na ten temat:))) dobrze,że jeszcze GPS-a mi nie wszczepiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 wrzucam tutaj, ale w paru działach jak znalazł https://img5.demotyw...6368_959967.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 W nartach pokazuje się stanie. W tenisie wystarczy uchwyt. Jak nie trzymać rakietki...http://m.sportowefak...ministra-sportu PS foto PAP Paweł Supernak. Przy okazji http://bezuzyteczna....771058092933040 A z Olą Paszek miałem przyjemność blabla, refleks przy stole i w aucie, no i ten palec: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 W nartach pokazuje się stanie. W tenisie wystarczy uchwyt. Jak nie trzymać rakietki...http://m.sportowefak...ministra-sportu PS foto PAP Paweł Supernak. Przy okazji http://bezuzyteczna....771058092933040 A z Olą Paszek miałem przyjemność blabla, refleks przy stole i w aucie, no i ten palec:http://youtu.be/l4MbGwOIZNg A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę ale co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe, że też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami".Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Tu nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Nie ma za co, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 8 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2019 Bardzo ale to bardzo chciałbym aby był w szkole przedmiot "religia". Taki co opowiada o wszystkich takich systemach stworzonych przez ludzi, podobieństwach i różnicach. Pokazujący terytorialność wiary. Może podstawy psychologiczne czy ewolucyjne. Tymczasem pod hasłem religia mamy de'facto religię katolicką. Dokładnie jakbyś pod hasłem "filozofia" wykładał filozofię marksistowską. To jest nieuczciwe bo służy wyłącznie indoktrynacji a nie nauce (a to rola szkoły). I nie ma tu znaczenia ile ma z tego ksiądz a ile katecheci. Pieniądze publiczne idą na podtrzymanie interesów kleru. Pozdro Wiesiek Chyba marzy ci się religioznawstwo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Badania profilaktyczne dla mężczyzn - wyjść rano na trawnik i zrobić siku. - zbiegną się mrówki - cukrzyca. - kapie na stopy - prostata. - nie przestaje kapać - nietrzymanie moczu. - gdy otrząsasz, boli nadgarstek - artretyzm - nie można przestać otrząsać - Parkinson. - rozporek nie rozpięty - Alzheimer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia, znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę. Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem: "To było cudowne, dlaczego przestałeś?" "Znalazłem pilota" - odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 13 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 ihihi...moja Iwonka coś wie na ten temat:))) dobrze,że jeszcze GPS-a mi nie wszczepiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 wrzucam tutaj, ale w paru działach jak znalazł https://img5.demotyw...6368_959967.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 W nartach pokazuje się stanie. W tenisie wystarczy uchwyt. Jak nie trzymać rakietki...http://m.sportowefak...ministra-sportu PS foto PAP Paweł Supernak. Przy okazji http://bezuzyteczna....771058092933040 A z Olą Paszek miałem przyjemność blabla, refleks przy stole i w aucie, no i ten palec: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 W nartach pokazuje się stanie. W tenisie wystarczy uchwyt. Jak nie trzymać rakietki...http://m.sportowefak...ministra-sportu PS foto PAP Paweł Supernak. Przy okazji http://bezuzyteczna....771058092933040 A z Olą Paszek miałem przyjemność blabla, refleks przy stole i w aucie, no i ten palec:http://youtu.be/l4MbGwOIZNg A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę ale co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe, że też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami".Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Tu nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Nie ma za co, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 wrzucam tutaj, ale w paru działach jak znalazł https://img5.demotyw...6368_959967.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 W nartach pokazuje się stanie. W tenisie wystarczy uchwyt. Jak nie trzymać rakietki...http://m.sportowefak...ministra-sportu PS foto PAP Paweł Supernak. Przy okazji http://bezuzyteczna....771058092933040 A z Olą Paszek miałem przyjemność blabla, refleks przy stole i w aucie, no i ten palec: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 W nartach pokazuje się stanie. W tenisie wystarczy uchwyt. Jak nie trzymać rakietki...http://m.sportowefak...ministra-sportu PS foto PAP Paweł Supernak. Przy okazji http://bezuzyteczna....771058092933040 A z Olą Paszek miałem przyjemność blabla, refleks przy stole i w aucie, no i ten palec:http://youtu.be/l4MbGwOIZNg A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę ale co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe, że też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami".Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Tu nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Nie ma za co, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami". Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami".Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Tu nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Nie ma za co, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 A co w tym śmiesznego? Facet zdaje się źle trzyma paletkę al co z tego? Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Możliwe też jest jak z tym szalikiem, który inny, już nieżyjący, trzymał nad głową, fotograf zrobił serię zdjęć gdy ten obracał nim tak, żeby napis POLSKA było ustawiony prawidłowo ale spośród kilku ujęć do mediów dostało się tylko to w którym szalik był chwilowo obrócony "do góry nogami".Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Większość facetów nie wie jak prawidłowo toto złapać. Tu nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Dobrze, że przypominasz takie humorystyczne momenty. Dzięki Nie ma za co, na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Jak to źle? On uczył Grubbę jak grać.. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Tu nie pomogę. Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cześć Im większych politycy robią z siebie idiotów chcąc przypodobać się gawiedzi tym gorzej to o nich świadczy. A ludzie trzeźwo oceniający maja przynajmniej zabawę. Pozdrowienia Tak myślę, że im bardziej za takich powodów ludzie się śmieją tym mniej są trzeźwi - nie tylko w ocenie ale i tak w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Nic nie szkodzi. Świat się nie zawali. Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Ty ciągle serio? Przecież to wątek humor. Myślałem, że może jakaś forumowiczka może pomóc. Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 16 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2019 Dlaczego serio? To może świadczyć tylko o tym że mamy inne poczucie humoru i muszę przyznać, że jeśli tak, to jestem z tego zadowolony. Brzmi jakbyś o honorze pisał, na pewno się nie przejezyczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi