se7 Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Peleton mu odjechał Ambitnie kręcił i dogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,2tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 24 Sty Top użytkownicy w tym temacie 178 103 87 92 Popularne dni 10 Kwi 38 1 Kwi 37 11 Kwi 30 28 Mar 28 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 178 odpowiedzi kordiankw 103 odpowiedzi Joanna Sm 87 odpowiedzi MajkaW 92 odpowiedzi Popularne dni 10 Kwi 2019 38 odpowiedzi 1 Kwi 2020 37 odpowiedzi 11 Kwi 2019 30 odpowiedzi 28 Mar 2019 28 odpowiedzi Popularne posty Lexi 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 a_senior 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 a_senior 24 Stycznia Takie coś mi podrzucił szwagier. Tytuł: "Kot winiarza". Chat du vigneron (GV).MP4 Dodane grafiki obol Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Widać z pana posła dobry krętacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Jeszcze jest na etapie zakładania łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Fakt, ale co się spocił to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Dajcie spokój, załamka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Mamy na utrzymaniu 180 krów - przykra sprawa jakby poszły pod nóż, ale teraz będziemy płacić za ich utrzymanie - pewnie z 20-50 tyś zł. miesiecznie (karma, etaty, opieka weterynaryjna), a krówki to i 22 lata żyją Jakie macie pomysły na obniżenie kosztów bo już sam przekop nas sporo będzie kosztował ? Moje typy: 1. Przemalować na Żubrzyce i wypuścić w Białowieży/Bieszczadach itd 2. Powołać w Obronie Terytorialnej oddział husarii i wtedy będzie z nich chociaż pożytek 3. Ofiarować je Indiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 jak się wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. wolałbym wkleić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 No nie da rady porządnie ; )) To: Na dole obok wyślij masz Więcej Opcji, Załącz plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 myślałem, ze już mnie nic nie zaskoczy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 bardzo popularne w pewnych okręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia treść identyczna z tym, co ja dostałem kilka miesięcy temu. Zadzwoniłem do komórki w Policji zajmującej się cyberprzestępczością. Zjawisko jest powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Mocne Musze mojej pokazać jak będę wychodził na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
obol Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Widać z pana posła dobry krętacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Jeszcze jest na etapie zakładania łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Fakt, ale co się spocił to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Dajcie spokój, załamka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Mamy na utrzymaniu 180 krów - przykra sprawa jakby poszły pod nóż, ale teraz będziemy płacić za ich utrzymanie - pewnie z 20-50 tyś zł. miesiecznie (karma, etaty, opieka weterynaryjna), a krówki to i 22 lata żyją Jakie macie pomysły na obniżenie kosztów bo już sam przekop nas sporo będzie kosztował ? Moje typy: 1. Przemalować na Żubrzyce i wypuścić w Białowieży/Bieszczadach itd 2. Powołać w Obronie Terytorialnej oddział husarii i wtedy będzie z nich chociaż pożytek 3. Ofiarować je Indiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 jak się wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. wolałbym wkleić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 No nie da rady porządnie ; )) To: Na dole obok wyślij masz Więcej Opcji, Załącz plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 myślałem, ze już mnie nic nie zaskoczy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 bardzo popularne w pewnych okręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia treść identyczna z tym, co ja dostałem kilka miesięcy temu. Zadzwoniłem do komórki w Policji zajmującej się cyberprzestępczością. Zjawisko jest powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Mocne Musze mojej pokazać jak będę wychodził na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Jeszcze jest na etapie zakładania łańcucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Fakt, ale co się spocił to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Dajcie spokój, załamka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Mamy na utrzymaniu 180 krów - przykra sprawa jakby poszły pod nóż, ale teraz będziemy płacić za ich utrzymanie - pewnie z 20-50 tyś zł. miesiecznie (karma, etaty, opieka weterynaryjna), a krówki to i 22 lata żyją Jakie macie pomysły na obniżenie kosztów bo już sam przekop nas sporo będzie kosztował ? Moje typy: 1. Przemalować na Żubrzyce i wypuścić w Białowieży/Bieszczadach itd 2. Powołać w Obronie Terytorialnej oddział husarii i wtedy będzie z nich chociaż pożytek 3. Ofiarować je Indiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 jak się wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. wolałbym wkleić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 No nie da rady porządnie ; )) To: Na dole obok wyślij masz Więcej Opcji, Załącz plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 myślałem, ze już mnie nic nie zaskoczy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 bardzo popularne w pewnych okręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia treść identyczna z tym, co ja dostałem kilka miesięcy temu. Zadzwoniłem do komórki w Policji zajmującej się cyberprzestępczością. Zjawisko jest powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Mocne Musze mojej pokazać jak będę wychodził na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Deco79 Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Ambitnie kręcił i dogonił Fakt, ale co się spocił to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Dajcie spokój, załamka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 27 Maja 2019 Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Mamy na utrzymaniu 180 krów - przykra sprawa jakby poszły pod nóż, ale teraz będziemy płacić za ich utrzymanie - pewnie z 20-50 tyś zł. miesiecznie (karma, etaty, opieka weterynaryjna), a krówki to i 22 lata żyją Jakie macie pomysły na obniżenie kosztów bo już sam przekop nas sporo będzie kosztował ? Moje typy: 1. Przemalować na Żubrzyce i wypuścić w Białowieży/Bieszczadach itd 2. Powołać w Obronie Terytorialnej oddział husarii i wtedy będzie z nich chociaż pożytek 3. Ofiarować je Indiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 jak się wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 wgrywasz na przykład na https://imgur.com/ i wklejasz linka. wolałbym wkleić zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 No nie da rady porządnie ; )) To: Na dole obok wyślij masz Więcej Opcji, Załącz plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 myślałem, ze już mnie nic nie zaskoczy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 bardzo popularne w pewnych okręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia treść identyczna z tym, co ja dostałem kilka miesięcy temu. Zadzwoniłem do komórki w Policji zajmującej się cyberprzestępczością. Zjawisko jest powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Mocne Musze mojej pokazać jak będę wychodził na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
wkg Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 No nie da rady porządnie ; )) To: Na dole obok wyślij masz Więcej Opcji, Załącz plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 myślałem, ze już mnie nic nie zaskoczy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 bardzo popularne w pewnych okręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Takiego maila dziś dostałem z domeny .co.uk - ktoś, kto ma co nieco za uszami może w niego uwierzyć : Pozdrawiam was!Mam dla ciebie złe wieści.11.02.2019 - w tym dniu włamałem się do twojego systemu operacyjnego i uzyskałem pełny dostęp do twojego konta (------)@pro.onet.pl.Tak to było:W oprogramowaniu routera, do którego byłeś podłączony w tym dniu, wystąpiła podatność na zranienie.Najpierw zhakowałem ten router i umieściłem na nim mój złośliwy kod.Kiedy połączone do niego przez Internet, mój trojan został zainstalowany w systemie operacyjnym twojego urządzenia.Następnie wykonałem pełną kopię dysku (mam całą książkę adresową, historię przeglądania stron, wszystkie pliki, numery telefonów i adresy wszystkich kontaktów).Miesiąc temu chciałem zablokować Twoje urządzenie i poprosić o niewielką kwotę, aby odblokować.Ale przypadkowo widziałem witryny, które regularnie odwiedzasz. Jestem zszokowany twoimi ulubionymi zasobami.Mówię o witrynach dla dorosłych.Chcę powiedzieć - jesteś wielkim zboczeńcem. Masz nieokiełznaną fantazję!Potem przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Zrobiłem zrzut ekranu z intymnej strony, na którym "cieszyłeś się"(wiesz o co mi chodzi, prawda?).Potem zrobiłem zdjęcie twojej rozrywki (używając aparatu twojego urządzenia).Rezultat był świetny!Jestem głęboko przekonany, że nie chciałbyś pokazać tych zdjęć swoim bliskim, przyjaciołom lub znajomym.Myślę, że 250€ to niewielka kwota za moje milczenie.Poza tym spędziłem dużo czasu nad tobą!Akceptuję pieniądze tylko w Bitcons.Mój portfel BTC: 12YfqqLP4qAeENmnuW7sB8oC8T6TFLawE5Nie wiesz, jak uzupełnić portfel Bitcoin?W dowolnej wyszukiwarce napisz "jak uzupełnić portfel btc".To łatwiejsze niż przelanie pieniędzy na kartę kredytową!W przypadku płatności masz trochę więcej niż dwa dni (dokładnie 50 godzin).Nie martw się, timer włączy się, gdy tylko otworzy się ten list. Tak, tak ... już się zaczęło!Po dokonaniu płatności mój wirus i kompromitacja z Tobą automatycznie ulegają samozniszczeniu.Pamiętaj, jeśli nie otrzymam określonej kwoty od ciebie, twoje urządzenie zostanie zablokowane, a wszystkie twoje kontakty otrzymają zdjęcie z twoją "rozrywką".Chcę, żebyś nie robił głupich rzeczy:- Nie próbuj znaleźć i zniszczyć mojego wirusa! (Wszystkie twoje dane są już przesłane na serwer zdalny)- Nie próbuj się ze mną kontaktować (nie jest to możliwe, adres nadawcy jest generowany automatycznie).- Różne usługi bezpieczeństwa nie pomogą, formatowanie dysku lub niszczenie urządzenia również nie pomoże, ponieważ dane są już na serwerze zdalnym.P.S. Gwarantuję ci, że nie będę ci przeszkadzał po wypłacie, ponieważ nie jesteś jedyną osobą, z którą "pracuję".To jest kod honoru hakera.Od tej pory radzę korzystać z dobrych programów antywirusowych i aktualizować je regularnie (kilka razy dziennie)!Nie bądź na mnie zły, każdy ma własną pracę.Do widzenia treść identyczna z tym, co ja dostałem kilka miesięcy temu. Zadzwoniłem do komórki w Policji zajmującej się cyberprzestępczością. Zjawisko jest powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... BigMonster Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Mocne Musze mojej pokazać jak będę wychodził na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Szabir Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigMonster Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436 Mocne Musze mojej pokazać jak będę wychodził na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 To mnie dzisiaj zwaliło z nóg https://demotywatory.pl/4930436U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 U mnie czasami też to tak wyglądało i musiałem obrabiać sam Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Ładna Belona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Pojadę hardcorem, też sam, można zgadywac... Belona, tarło mają w zatoce gdańskiej. Poniżej złowiona własnoręcznie i wypuszczona - można zgadywać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dalej Strona 17 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Rekomendowane odpowiedzi