Segal Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Eksperci z onetu, jak zwykle wiedzą wszystko najlepiej. Zawsze winne są te śmiercionośne adidasy. W ogóle w Tatry nie powinni wpuszczać, bez wojskowych treków i plecaka z cordury. Tymczasem w normalnym świecie: Andrzej Bargiel na Elbrusie (fot. Monika Strojny) Co nie zmienia faktu, że człowiek ze zdjęcia ma na nogach trekkingi z usztywnioną kostką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,2tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 24 Sty Top użytkownicy w tym temacie 178 103 87 92 Popularne dni 10 Kwi 38 1 Kwi 37 11 Kwi 30 28 Mar 28 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 178 odpowiedzi kordiankw 103 odpowiedzi Joanna Sm 87 odpowiedzi MajkaW 92 odpowiedzi Popularne dni 10 Kwi 2019 38 odpowiedzi 1 Kwi 2020 37 odpowiedzi 11 Kwi 2019 30 odpowiedzi 28 Mar 2019 28 odpowiedzi Popularne posty Lexi 25 Kwietnia 2023 A taki ..czarny humor.. 🙂 a_senior 5 Stycznia Być może znacie, ale może nie wszyscy. Uśmialiśmy się z tego niezmiernie przy wigilijnym stole. 🙂 Na szczęscie chyba juz nieaktualne. https://www.facebook.com/watch/?v=346403981180014 a_senior 24 Stycznia Takie coś mi podrzucił szwagier. Tytuł: "Kot winiarza". Chat du vigneron (GV).MP4 Dodane grafiki Spiochu Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Co nie zmienia faktu, że człowiek ze zdjęcia ma na nogach trekkingi z usztywnioną kostką. Wyglądały na biegowe ale nawet jak nie to i tak znajdziesz setki innych przykładów używania butów biegowych w górach i na śniegu. Często w komplecie z raczkami. Mój prywatny rekord wysokości w niskich "najeczkach" i to bez raczków to 6400m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój prywatny rekord wysokości w niskich "najeczkach" i to bez raczków to 6400m. Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Witam Jedenaście kilometrów w lecie. Minus 45 st. Na nogach podwójne buty z Krosna. Setka zupełnie obojętnych widzów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Ale ja liczę moje 12k " w pionie" W poziomie to 9000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ale ja liczę moje 12k " w pionie" Tak jak i ja, regulamin nie zabrania a bagaż swoje waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie.A gdzie tęczowa aureola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Pamiętam sandały Assolo, do lodowca pod Barre des Ecrins dawały radę. W ogóle dużo po nich po górach chodziłem. Zalecane uważne stawianie stóp. Wady: piargi, skała. Na piargach syf leciał i można było urazić palucha. Na skale przy pocie trochę stopa wyjeżdżała na boki jednak. PS. Ale to chyba nie jest w ogóle śmieszne. W stylu Kahtoola polecał Jiří z HS. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Dla mnie humor 30-to lecia: Ekspresowe wprowadzenie reformy oświaty i na miesiąc przed wygaśnięciem gimnazjów - odbywa się okrągły stół na temat.....zmian w oświacie. To tak jakby miesiąc po powstaniu gimnazjów Handke zwołał okrągły stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://twitter.com/...y-zwracaja.html Ta część ciała jest ostatnio bardzo kontrowersyjna - ja czuję się jako obywatel dyma..y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Wziąłem jego tekst i wrzuciłem do tłumacza googla, więc przepraszam za ew. niedoróbki, choć i tak odrobinę poprawiłem. Rozmowa z dobrym lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://www.youtube....h?v=TmQ_HI2RQP8 Ten instruktor w niebieskim, Fernand Bonnevie, był przez 60 lat instruktorem w Val d'Isere. Zmarł w 2013 w wieku 98 lat. Nauczał do 80 roku życia. Nieźle. Nazywał się, nomen omen, Bonnevie czyli "Dobreżycie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Co nie zmienia faktu, że człowiek ze zdjęcia ma na nogach trekkingi z usztywnioną kostką. Wyglądały na biegowe ale nawet jak nie to i tak znajdziesz setki innych przykładów używania butów biegowych w górach i na śniegu. Często w komplecie z raczkami. Mój prywatny rekord wysokości w niskich "najeczkach" i to bez raczków to 6400m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój prywatny rekord wysokości w niskich "najeczkach" i to bez raczków to 6400m. Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Witam Jedenaście kilometrów w lecie. Minus 45 st. Na nogach podwójne buty z Krosna. Setka zupełnie obojętnych widzów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Ale ja liczę moje 12k " w pionie" W poziomie to 9000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ale ja liczę moje 12k " w pionie" Tak jak i ja, regulamin nie zabrania a bagaż swoje waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie.A gdzie tęczowa aureola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Pamiętam sandały Assolo, do lodowca pod Barre des Ecrins dawały radę. W ogóle dużo po nich po górach chodziłem. Zalecane uważne stawianie stóp. Wady: piargi, skała. Na piargach syf leciał i można było urazić palucha. Na skale przy pocie trochę stopa wyjeżdżała na boki jednak. PS. Ale to chyba nie jest w ogóle śmieszne. W stylu Kahtoola polecał Jiří z HS. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Dla mnie humor 30-to lecia: Ekspresowe wprowadzenie reformy oświaty i na miesiąc przed wygaśnięciem gimnazjów - odbywa się okrągły stół na temat.....zmian w oświacie. To tak jakby miesiąc po powstaniu gimnazjów Handke zwołał okrągły stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://twitter.com/...y-zwracaja.html Ta część ciała jest ostatnio bardzo kontrowersyjna - ja czuję się jako obywatel dyma..y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Wziąłem jego tekst i wrzuciłem do tłumacza googla, więc przepraszam za ew. niedoróbki, choć i tak odrobinę poprawiłem. Rozmowa z dobrym lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://www.youtube....h?v=TmQ_HI2RQP8 Ten instruktor w niebieskim, Fernand Bonnevie, był przez 60 lat instruktorem w Val d'Isere. Zmarł w 2013 w wieku 98 lat. Nauczał do 80 roku życia. Nieźle. Nazywał się, nomen omen, Bonnevie czyli "Dobreżycie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój prywatny rekord wysokości w niskich "najeczkach" i to bez raczków to 6400m. Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Witam Jedenaście kilometrów w lecie. Minus 45 st. Na nogach podwójne buty z Krosna. Setka zupełnie obojętnych widzów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Ale ja liczę moje 12k " w pionie" W poziomie to 9000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ale ja liczę moje 12k " w pionie" Tak jak i ja, regulamin nie zabrania a bagaż swoje waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie.A gdzie tęczowa aureola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Pamiętam sandały Assolo, do lodowca pod Barre des Ecrins dawały radę. W ogóle dużo po nich po górach chodziłem. Zalecane uważne stawianie stóp. Wady: piargi, skała. Na piargach syf leciał i można było urazić palucha. Na skale przy pocie trochę stopa wyjeżdżała na boki jednak. PS. Ale to chyba nie jest w ogóle śmieszne. W stylu Kahtoola polecał Jiří z HS. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Dla mnie humor 30-to lecia: Ekspresowe wprowadzenie reformy oświaty i na miesiąc przed wygaśnięciem gimnazjów - odbywa się okrągły stół na temat.....zmian w oświacie. To tak jakby miesiąc po powstaniu gimnazjów Handke zwołał okrągły stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://twitter.com/...y-zwracaja.html Ta część ciała jest ostatnio bardzo kontrowersyjna - ja czuję się jako obywatel dyma..y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Wziąłem jego tekst i wrzuciłem do tłumacza googla, więc przepraszam za ew. niedoróbki, choć i tak odrobinę poprawiłem. Rozmowa z dobrym lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://www.youtube....h?v=TmQ_HI2RQP8 Ten instruktor w niebieskim, Fernand Bonnevie, był przez 60 lat instruktorem w Val d'Isere. Zmarł w 2013 w wieku 98 lat. Nauczał do 80 roku życia. Nieźle. Nazywał się, nomen omen, Bonnevie czyli "Dobreżycie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Spiochu Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Witam Jedenaście kilometrów w lecie. Minus 45 st. Na nogach podwójne buty z Krosna. Setka zupełnie obojętnych widzów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 11-12 km to mam w butach narciarskich, obok zdziwione miny kilkuset osób. Ale ja liczę moje 12k " w pionie" W poziomie to 9000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ale ja liczę moje 12k " w pionie" Tak jak i ja, regulamin nie zabrania a bagaż swoje waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie.A gdzie tęczowa aureola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Pamiętam sandały Assolo, do lodowca pod Barre des Ecrins dawały radę. W ogóle dużo po nich po górach chodziłem. Zalecane uważne stawianie stóp. Wady: piargi, skała. Na piargach syf leciał i można było urazić palucha. Na skale przy pocie trochę stopa wyjeżdżała na boki jednak. PS. Ale to chyba nie jest w ogóle śmieszne. W stylu Kahtoola polecał Jiří z HS. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Dla mnie humor 30-to lecia: Ekspresowe wprowadzenie reformy oświaty i na miesiąc przed wygaśnięciem gimnazjów - odbywa się okrągły stół na temat.....zmian w oświacie. To tak jakby miesiąc po powstaniu gimnazjów Handke zwołał okrągły stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://twitter.com/...y-zwracaja.html Ta część ciała jest ostatnio bardzo kontrowersyjna - ja czuję się jako obywatel dyma..y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Wziąłem jego tekst i wrzuciłem do tłumacza googla, więc przepraszam za ew. niedoróbki, choć i tak odrobinę poprawiłem. Rozmowa z dobrym lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://www.youtube....h?v=TmQ_HI2RQP8 Ten instruktor w niebieskim, Fernand Bonnevie, był przez 60 lat instruktorem w Val d'Isere. Zmarł w 2013 w wieku 98 lat. Nauczał do 80 roku życia. Nieźle. Nazywał się, nomen omen, Bonnevie czyli "Dobreżycie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
WojtekM Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Ale ja liczę moje 12k " w pionie" Tak jak i ja, regulamin nie zabrania a bagaż swoje waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Maja 2019 Udostępnij Napisano 8 Maja 2019 Motherboard, na czasie.A gdzie tęczowa aureola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Mój to ok, 12 000m …………………...w sandałach...………………...obok ok. 460 osób Pamiętam sandały Assolo, do lodowca pod Barre des Ecrins dawały radę. W ogóle dużo po nich po górach chodziłem. Zalecane uważne stawianie stóp. Wady: piargi, skała. Na piargach syf leciał i można było urazić palucha. Na skale przy pocie trochę stopa wyjeżdżała na boki jednak. PS. Ale to chyba nie jest w ogóle śmieszne. W stylu Kahtoola polecał Jiří z HS. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 10 Maja 2019 Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Maja 2019 Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Dla mnie humor 30-to lecia: Ekspresowe wprowadzenie reformy oświaty i na miesiąc przed wygaśnięciem gimnazjów - odbywa się okrągły stół na temat.....zmian w oświacie. To tak jakby miesiąc po powstaniu gimnazjów Handke zwołał okrągły stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://twitter.com/...y-zwracaja.html Ta część ciała jest ostatnio bardzo kontrowersyjna - ja czuję się jako obywatel dyma..y . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Wziąłem jego tekst i wrzuciłem do tłumacza googla, więc przepraszam za ew. niedoróbki, choć i tak odrobinę poprawiłem. Rozmowa z dobrym lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://www.youtube....h?v=TmQ_HI2RQP8 Ten instruktor w niebieskim, Fernand Bonnevie, był przez 60 lat instruktorem w Val d'Isere. Zmarł w 2013 w wieku 98 lat. Nauczał do 80 roku życia. Nieźle. Nazywał się, nomen omen, Bonnevie czyli "Dobreżycie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Szabir Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Wziąłem jego tekst i wrzuciłem do tłumacza googla, więc przepraszam za ew. niedoróbki, choć i tak odrobinę poprawiłem. Rozmowa z dobrym lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 https://www.youtube....h?v=TmQ_HI2RQP8 Ten instruktor w niebieskim, Fernand Bonnevie, był przez 60 lat instruktorem w Val d'Isere. Zmarł w 2013 w wieku 98 lat. Nauczał do 80 roku życia. Nieźle. Nazywał się, nomen omen, Bonnevie czyli "Dobreżycie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Subtelnie nie będzie... Szedł facet przez bagna i w pewnym momencie zaczął się topić. Facet powoli idzie na dno, patrzy, a przed nim na liściu siedzi żaba i wpatruje się w niego. – Spierdalaj! – powiedział i dalej się topi. Facet jest już po pas w bagnie, a żaba siedzi i się patrzy. – No już, spierdalaj! Żaba nic, po pewnym czasie facetowi wystaje już tylko głowa, a żaba siedzi i patrzy mu w oczy. – Spierdalaj, ty kurwo! – krzyknął i utopił się. Po chwili zastanowienia żaba zdziwiona: – Ty kurwo? Spierdalaj??? Jak to? Przecież ja tu mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Z lekkim opóźnieniem ale w końcu mamy dowód że nowe Black Hawki pojawiają się tak jak obiecał Macierewicz https://dziennikzach...547/zd/35813193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi