Mikoski Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 W tym wypadku nie potrzebuję Kolegów. Na obrazku widzę męża nauczycielki . Dalej słabo , o nartach wiesz chyba tyle co ja o balecie Próbuj kolego próbuj A twój wpis o mojej żonie pamiętam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Przypadkowo kliknąłem i przeczytałem (choć chciałem zakończyć temat), więc odpiszę (choć może założymy osobny temat, by nie zawalać Humoru dygresjami). Przede wszystkim nie mówiłem, że moja żona zarabia z dodatkami 3900zł. Tylko Kolegi z kościotrupem . Odpisał, że zarabia 2900zł, więc nie ma tematu. Klaudia (żona) pracuje w dwu szkołach, państwowej + prowadzi działalność gospodarczą - edukacyjną i na niej głównie zarabia. W szkole państwowej zarabia marnie, ale na + ma pomniejszony ZUS w działalności gospodarczej (tu z kolei płaci skrupulatnie podatki i nic nie "optymalizuje"). Dodatki: 13-ta pensja, motywacyjny, praca na wsi (u Klaudii w teorii, w realu miejska) i coś tam jeszcze. Ale nie wiem dokładnie, bo prawdę mówiąc nie dopytuję Klaudii o takie sprawy . Ok... dopiszę resztę później, bo właśnie przyszedł gość... Odwracasz kota ogonem a smród pozostał. To w końcu nauczyciele na państwowym zarabiają marnie czy nieźle ? Rozumiem że istotnym tutaj jest "zaradny" dyrektor, który może w papierach dopisać Twojej żonie dodatek wiejski a w realu praca jest miejska ? Łatwo rzucić w sieć jakimś populistycznym tekstem, trudniej potem dowieść swoich teorii. Dzieci nie zostały same, część nauczycieli nie strajkuje, a że rząd musi trochę pogłówkować ? O strajkach wiedział od stycznia, a jednak nie przeszkadzało mu to w rzuceniu na jedną szalę nauczycieli a na drugą pakietu świnia+.Twoja żona jest świetnym przykładem na hasło ze szczytów władzy: "Nauczycielu, nie podoba ci się twoja praca ? To ją zmień !". Bo jak rozumiem, żadne z Was teraz lub w najbliższej przyszłości nie chce łączyć pracy z publiczną oświatą ? A Twoje teksty typu: Nie czuję. Czuję natomiast, że zwyczajnym kurestwem jest potraktowanie przez nauczycieli dzieci i młodzieży jako mięsa armatniego, dzieci, za które wzięło się odpowiedzialność. Nie rozumiesz tego, to nie pisz, bo "lepiej ukryć..." . Przypominają mi argumenty przeciw np strajkującym lekarzom czy strażakom itp. Rozumiem że skuteczny strajk nauczycielski należy realizować w... wakacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Dalej słabo , o nartach wiesz chyba tyle co ja o balecie Próbuj kolego próbuj A twój wpis o mojej żonie pamiętam .... O nartach wiem bardzo mało (ale dużo więcej niż kilka miesięcy temu), a o balecie wiem jeszcze mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Odwracasz kota ogonem a smród pozostał. To w końcu nauczyciele na państwowym zarabiają marnie czy nieźle ? Rozumiem że istotnym tutaj jest "zaradny" dyrektor, który może w papierach dopisać Twojej żonie dodatek wiejski a w realu praca jest miejska ? Łatwo rzucić w sieć jakimś populistycznym tekstem, trudniej potem dowieść swoich teorii. Dzieci nie zostały same, część nauczycieli nie strajkuje, a że rząd musi trochę pogłówkować ? O strajkach wiedział od stycznia, a jednak nie przeszkadzało mu to w rzuceniu na jedną szalę nauczycieli a na drugą pakietu świnia+.Twoja żona jest świetnym przykładem na hasło ze szczytów władzy: "Nauczycielu, nie podoba ci się twoja praca ? To ją zmień !". Bo jak rozumiem, żadne z Was teraz lub w najbliższej przyszłości nie chce łączyć pracy z publiczną oświatą ? A Twoje teksty typu: Przypominają mi argumenty przeciw np strajkującym lekarzom czy strażakom itp. Rozumiem że skuteczny strajk nauczycielski należy realizować w... wakacje ? Skopiuj, proszę Twoje wpisy do tematu "Przy polityce o sporcie" - tam Ci odpowiem. Zostawmy już Humor Szabirowi i jego "całemu życiu z wariatami" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Myślę, że niestety nie miał racji ; ( Tak patrząc na prywatne licea i prywatne "Wyższe Szkoły Gier i Zabaw". Cóż, na razie trzymajmy kciuki za Nauczycieli. Bo służba zdrowia - już to było omawiane - działa u nas całkiem nieźle - w porównaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Z serii BHP. Rolnik szuka fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Head World Cup Rebels . To ja kolegę oświecę Logo Heda to kryształowa kula jeśli wiesz co to jest. I dwie narty jeśli wiesz co to jest. Nie dziekuj nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Może na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 A co to k.... koncert życzeń czy co, czekaj dalej. s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 kolejny temat "humor" został modelowo rozpieprzony przez kilku ignorantów, napinaczy, obrońców sprawiedliwości i trolli. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet women_133.jpg qrna, jest ryzyko, że się jakiś kardynał zasadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Dalej słabo , o nartach wiesz chyba tyle co ja o balecie Próbuj kolego próbuj A twój wpis o mojej żonie pamiętam .... O nartach wiem bardzo mało (ale dużo więcej niż kilka miesięcy temu), a o balecie wiem jeszcze mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Odwracasz kota ogonem a smród pozostał. To w końcu nauczyciele na państwowym zarabiają marnie czy nieźle ? Rozumiem że istotnym tutaj jest "zaradny" dyrektor, który może w papierach dopisać Twojej żonie dodatek wiejski a w realu praca jest miejska ? Łatwo rzucić w sieć jakimś populistycznym tekstem, trudniej potem dowieść swoich teorii. Dzieci nie zostały same, część nauczycieli nie strajkuje, a że rząd musi trochę pogłówkować ? O strajkach wiedział od stycznia, a jednak nie przeszkadzało mu to w rzuceniu na jedną szalę nauczycieli a na drugą pakietu świnia+.Twoja żona jest świetnym przykładem na hasło ze szczytów władzy: "Nauczycielu, nie podoba ci się twoja praca ? To ją zmień !". Bo jak rozumiem, żadne z Was teraz lub w najbliższej przyszłości nie chce łączyć pracy z publiczną oświatą ? A Twoje teksty typu: Przypominają mi argumenty przeciw np strajkującym lekarzom czy strażakom itp. Rozumiem że skuteczny strajk nauczycielski należy realizować w... wakacje ? Skopiuj, proszę Twoje wpisy do tematu "Przy polityce o sporcie" - tam Ci odpowiem. Zostawmy już Humor Szabirowi i jego "całemu życiu z wariatami" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Myślę, że niestety nie miał racji ; ( Tak patrząc na prywatne licea i prywatne "Wyższe Szkoły Gier i Zabaw". Cóż, na razie trzymajmy kciuki za Nauczycieli. Bo służba zdrowia - już to było omawiane - działa u nas całkiem nieźle - w porównaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Z serii BHP. Rolnik szuka fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Head World Cup Rebels . To ja kolegę oświecę Logo Heda to kryształowa kula jeśli wiesz co to jest. I dwie narty jeśli wiesz co to jest. Nie dziekuj nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Może na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 A co to k.... koncert życzeń czy co, czekaj dalej. s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 kolejny temat "humor" został modelowo rozpieprzony przez kilku ignorantów, napinaczy, obrońców sprawiedliwości i trolli. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet women_133.jpg qrna, jest ryzyko, że się jakiś kardynał zasadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Odwracasz kota ogonem a smród pozostał. To w końcu nauczyciele na państwowym zarabiają marnie czy nieźle ? Rozumiem że istotnym tutaj jest "zaradny" dyrektor, który może w papierach dopisać Twojej żonie dodatek wiejski a w realu praca jest miejska ? Łatwo rzucić w sieć jakimś populistycznym tekstem, trudniej potem dowieść swoich teorii. Dzieci nie zostały same, część nauczycieli nie strajkuje, a że rząd musi trochę pogłówkować ? O strajkach wiedział od stycznia, a jednak nie przeszkadzało mu to w rzuceniu na jedną szalę nauczycieli a na drugą pakietu świnia+.Twoja żona jest świetnym przykładem na hasło ze szczytów władzy: "Nauczycielu, nie podoba ci się twoja praca ? To ją zmień !". Bo jak rozumiem, żadne z Was teraz lub w najbliższej przyszłości nie chce łączyć pracy z publiczną oświatą ? A Twoje teksty typu: Przypominają mi argumenty przeciw np strajkującym lekarzom czy strażakom itp. Rozumiem że skuteczny strajk nauczycielski należy realizować w... wakacje ? Skopiuj, proszę Twoje wpisy do tematu "Przy polityce o sporcie" - tam Ci odpowiem. Zostawmy już Humor Szabirowi i jego "całemu życiu z wariatami" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Myślę, że niestety nie miał racji ; ( Tak patrząc na prywatne licea i prywatne "Wyższe Szkoły Gier i Zabaw". Cóż, na razie trzymajmy kciuki za Nauczycieli. Bo służba zdrowia - już to było omawiane - działa u nas całkiem nieźle - w porównaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Z serii BHP. Rolnik szuka fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Head World Cup Rebels . To ja kolegę oświecę Logo Heda to kryształowa kula jeśli wiesz co to jest. I dwie narty jeśli wiesz co to jest. Nie dziekuj nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Może na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 A co to k.... koncert życzeń czy co, czekaj dalej. s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 kolejny temat "humor" został modelowo rozpieprzony przez kilku ignorantów, napinaczy, obrońców sprawiedliwości i trolli. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet women_133.jpg qrna, jest ryzyko, że się jakiś kardynał zasadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Nie chcę brnąć w politykę bo to nic przyjemnego. Zasieję tylko jedno ziarno. Mój nauczyciel historii z LO zwykł mówić, ze wszystko co państwowe to chu***e. Był wielkim zwolennikiem prywatyzacji. W pierwszej kolejności do prywatyzacji wymieniał służbę zdrowia i system edukacji. Wtedy (11-13 lat temu) myślałem, że gość jest idiotą. Teraz wiem, że miał rację. Patrzę na te miotające się budżetówki i z jednej strony wkurzają mnie te wszystkie strajki, bo ja zatrudniony w sektorze prywatnym nie bardzo mam możliwość zastrajkować. Z drugiej strony rozumiem ich rozgoryczenie. Płace w budżetówce są nędzne i niepodlegające zasadom wolnego rynku. Jedyne co Ci ludzie mogą zrobić to zastrajkować. Nikt nie zapłaci im więcej za lepsze wykształcenie, większe doświadczenie, certyfikaty itd. Okuci są w ramy ustaw, aktów prawnych, subsydiowani przez rząd itd. Słabe to... Patrząc z perspektywy tych 10+ lat w pełni przyznaję rację panu P. z LO. Miał rację... Myślę, że niestety nie miał racji ; ( Tak patrząc na prywatne licea i prywatne "Wyższe Szkoły Gier i Zabaw". Cóż, na razie trzymajmy kciuki za Nauczycieli. Bo służba zdrowia - już to było omawiane - działa u nas całkiem nieźle - w porównaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Z serii BHP. Rolnik szuka fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Head World Cup Rebels . To ja kolegę oświecę Logo Heda to kryształowa kula jeśli wiesz co to jest. I dwie narty jeśli wiesz co to jest. Nie dziekuj nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Może na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... eland Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 A co to k.... koncert życzeń czy co, czekaj dalej. s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 kolejny temat "humor" został modelowo rozpieprzony przez kilku ignorantów, napinaczy, obrońców sprawiedliwości i trolli. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet women_133.jpg qrna, jest ryzyko, że się jakiś kardynał zasadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Z serii BHP. Rolnik szuka fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Head World Cup Rebels . To ja kolegę oświecę Logo Heda to kryształowa kula jeśli wiesz co to jest. I dwie narty jeśli wiesz co to jest. Nie dziekuj nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Może na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eland Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 A co to k.... koncert życzeń czy co, czekaj dalej. s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ronin Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 kolejny temat "humor" został modelowo rozpieprzony przez kilku ignorantów, napinaczy, obrońców sprawiedliwości i trolli. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet women_133.jpg qrna, jest ryzyko, że się jakiś kardynał zasadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
ronin Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 kolejny temat "humor" został modelowo rozpieprzony przez kilku ignorantów, napinaczy, obrońców sprawiedliwości i trolli. Smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Tylko dla kobiet women_133.jpg qrna, jest ryzyko, że się jakiś kardynał zasadzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Mitek Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 s................................ się nie napinaj bo coś ci pęknie , ja mam czas i poczekam . Wilk się nie przejmuje tym co o nim myślą barany. Ciekaw jestem czy równie elokwentnie i kwieciście wypowiadał by się kolega jakby trzeba było podpisać się imieniem, nazwiskiem, adresem i telefonem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 To może tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Humor roku(na razie): komuszek chcial ograc Wielkiego Stratega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 .... Oj Joanna, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Dalej Strona 12 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
mig Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Duże muchy tam latają!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Dalej krążąc dookoła szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi