jacek-1210 Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 https://www.poboczem...deo,vId,2674096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Krowy lubię . Nauczycieli nie lubię . Prócz wspaniałych wyjątków (potwierdzających regułę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Krowy lubię . Nauczycieli nie lubię . Prócz wspaniałych wyjątków (potwierdzających regułę). Mój kumpel też lubi krowy. Zawsze marzył o tym by jakąś posiadać. Choć skończyłaby zapewne na jego talerzu. Taka trudna miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Mój kumpel też lubi krowy. Zawsze marzył o tym by jakąś posiadać. Choć skończyłaby zapewne na jego talerzu. Taka trudna miłość. Dobrze, ze nie posiada nauczyciela w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Idzie na drugie, trzecie forum w nadzei, ze tam sa glupsi od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Krowy lubię . Nauczycieli nie lubię . Prócz wspaniałych wyjątków (potwierdzających regułę). Sam się uczyłeś jak rozumiem. Gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dobrze, ze nie posiada nauczyciela w takim razie. posiadał;-) nie muszę chyba dodawać, że też go lubił:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Idzie na drugie, trzecie forum w nadzei, ze tam sa glupsi od niego. Fajny wpis. Lubię takie . I lubię z Tobą pogadać, bo od samego obcowania z Tobą na forum moje umiejętności narciarskie skaczą w górę, niczym słupek rtęci w termometrze wrzuconym do wrzątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Sam się uczyłeś jak rozumiem. Gość. Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Krowy lubię . Nauczycieli nie lubię . Prócz wspaniałych wyjątków (potwierdzających regułę). Mój kumpel też lubi krowy. Zawsze marzył o tym by jakąś posiadać. Choć skończyłaby zapewne na jego talerzu. Taka trudna miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Mój kumpel też lubi krowy. Zawsze marzył o tym by jakąś posiadać. Choć skończyłaby zapewne na jego talerzu. Taka trudna miłość. Dobrze, ze nie posiada nauczyciela w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Idzie na drugie, trzecie forum w nadzei, ze tam sa glupsi od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Krowy lubię . Nauczycieli nie lubię . Prócz wspaniałych wyjątków (potwierdzających regułę). Sam się uczyłeś jak rozumiem. Gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dobrze, ze nie posiada nauczyciela w takim razie. posiadał;-) nie muszę chyba dodawać, że też go lubił:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Idzie na drugie, trzecie forum w nadzei, ze tam sa glupsi od niego. Fajny wpis. Lubię takie . I lubię z Tobą pogadać, bo od samego obcowania z Tobą na forum moje umiejętności narciarskie skaczą w górę, niczym słupek rtęci w termometrze wrzuconym do wrzątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Sam się uczyłeś jak rozumiem. Gość. Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dobrze, ze nie posiada nauczyciela w takim razie. posiadał;-) nie muszę chyba dodawać, że też go lubił:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Idzie na drugie, trzecie forum w nadzei, ze tam sa glupsi od niego. Fajny wpis. Lubię takie . I lubię z Tobą pogadać, bo od samego obcowania z Tobą na forum moje umiejętności narciarskie skaczą w górę, niczym słupek rtęci w termometrze wrzuconym do wrzątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Sam się uczyłeś jak rozumiem. Gość. Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Sam się uczyłeś jak rozumiem. Gość. Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Więc jak się nauczycieli przyrównuje do krów to z pewnością będzie lepiej. Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Harpia Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dużo zawdzięczam nauczycielom, ale tylko wyjątkom . Przeciętna polska szkoła jest miejscem wzajemnej opresji uczniów, rodziców i nauczycieli . Powyższego częściowo nie potwierdzam. Ja miałem jak piszesz ale....... Moja córka chodzi do Liceum Plastycznego w Krakowie. Szkoła zarówno przez uczniów i nauczycieli nazywana jest "Sanatorium" Na Dyrektorkę mówi się "Królowa" Wszyscy kochają to miejsce. Wszyscy nauczyciele są znakomici. Wspomniana Pani Dyrektor tak dobiera personel aby świetnie uczył i przyjaźnił się z uczniami. Jak któryś w tych ramach się nie mieści to idzie do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Profesor filologii polskiej na wykładzie: - Jak państwo wiecie, w językach słowiańskich jest nie tylko pojedyncze zaprzeczenie. Jest też podwójne zaprzeczenie. A nawet podwójne zaprzeczenie jako potwierdzenie. Nie ma natomiast podwójnego potwierdzenia jako zaprzeczenia. Na to student z ostatniej ławki: - Dobra, dobraNa Śląsku jest jeszcze potwierdzenie jako zaprzeczenie.... " ja, ehym" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Moja żona jest nauczycielem dyplomowanym (2900 netto 25 lat pracy)i murem stoję za nią a tym samym za strajkiem . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Miało być bez polityki.... co prawda jest całkiem śmieszna, no ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Masz rację, ale porównanie wyszło od szefa ZNP, a cała reszta jest "memowatą", zabawną pochodną . Moja żona jest nauczycielem z powołania - świetnym dydaktykiem . Ostatnio została wybrana przez dzieci (nie dyrektora) "nauczycielem roku". Jakoś naturalnie wiąże się to z tym, że nie bierze udziału w strajku, bo twierdzi, że to nieetyczne strajkować w tak ważnym okresie dla wielu dzieci. Zasiada więc w komisji egzamincyjnej. Dzwoniła przed chwilą i mówiła, że była w komisji z dyrektorką i księdzem . A ponad 20 nauczycieli siedziało w pokoju nauczycielskim nie zainteresowanych egzaminami i jakimkolwiek wsparciem. Moja żona postanowiła opuścić szkołę w czerwcu. Przydział jej zajęć dostała emerytka, która nie ma nawet pojęcia, jak uruchomić tablicę interaktywną. Dobry nauczyciel jest skarbem, może nawet większym niż dobry lekarz. Lekarz jak przez swój błąd ukatrupi pacjenta, to tego pacjenta zakopią w ziemi i zapomną. Zły nauczyciel źle wpłynie na dzieci, a później ta głupota multiplikowana jest w kolejnych pokoleniach . Podaję Ci, na konkretnym przykładzie, corpus delicti kiepskiego stanu ducha polskiej oświaty. Nauczyciele wyszarpią kolejne podwyżki, wrócą do klas i będzie tak jak było . Z punktu widzenia rodzica najważniejszy jest wybór dobrej szkoły dla dziecka (co nie oznacza, że elitarnej, snobistycznej itp.), tzn. takiej, w której jest dobry dyrektor. Cała reszta jest pochodną dobrego zarządzania. Pozdrawiam Cię Mitku serdecznie (tym bardziej, że Ty mnie zapomniałeś pozdrowić ). Nie. To nie memowata zabawa tylko wymowa faktów. Oświata nie jest elementem wygodnym dla żadnej władzy bo najwygodniej rządzi się debilami. Ale jeszcze żadna władza nie dała nauczycielom tak jednoznacznie tego do zrozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
fredowski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Czy 18 godz tygodniowo to "swietokrowie? czy juz polityka. Gdyby pracowala jak w innych czesciach swiata to miala by 6000zl netto?Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Kto ma 6000 netto? Wiesz ile zarabia nauczyciel w Niemczech ? (na pewno wiesz)Ja wiem bo tam mieszkałem o taki przywilejach nasi nauczyciele mogą tylko marzyć BEAMTE jest nie do ruszenia a ich związki to potęga z którymi się nie zadziera. Cześć Nie dajmy się znowu wmanewrować w politykę. Nikt normalny nie pozostałby obojętny na post 201 ale nie zniszczmy kolejnego tematu humor Mikoski. Obiecuję ju z nie reagować. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
Szabir Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 załóżcie sobie wątek polityka i w nim polityka płacowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Post Fredo jak najbardziej w dziele humor. Sorki za of już milczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi