star Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Poczytałem sobie dzisiaj, pierwszy raz, forum skionline . Wcześniej trafiałem tam, via wyszukiwarka, kilka razy, gdy szukałem info o sprzęcie. (Na takie fajne krateczki ze skalą eksperta ). Kłócą się tam (stąd pytanie w dziale humor), tak jak i tu; może bardziej może mniej niż tu ; ale obiektywnie fajnie się czyta, bo znać, że ludziom na czymś zależy; sporo cennych uwag merytorycznych można wyłapać w tej bitwie idei. Ponadto, angażują się tam w dużej mierze te same osoby, co na skiforum. Stąd moje pytanie (luźne, ale raczej poważne): jaka jest różnica między skionline i skiforum ? No i na sf można linkowac so, ale na SO nie można linkowac sf. Sprawdzałem. PS. Żart może: przychodzi pół baby do lekarza; co się stało? Mąż mnie przerznal. Co z drugą połówka? Wypilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Transfer roku http://telewizjarepu...fs4K3INtI0_X5K8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Transfer roku http://telewizjarepu...fs4K3INtI0_X5K8 Zrazu myślałem, że chodzi o ponury żart na 01.04. Ale wygląda, że nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 No i na sf można linkowac so, ale na SO nie można linkowac sf. Sprawdzałem. To akurat chyba się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zrazu myślałem, że chodzi o ponury żart na 01.04. Ale wygląda, że nie . Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Całe życie korzystał z dobrodziejstw katolicyzmu, a gdy przeszedł na emeryturę i stał się "wolny", wyjechał do Izraela i jak się okazuje zmienił wiarę. Być może po to, by dalej korzystać, ale już z dobrodziejstwa judaizmu. Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Z Kamilem Sorry. To ponury żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 [..]Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Nie coś, tylko całość(prawie) polityki. I to nie wymysł marksizmu, tylko tak to działa od starożytnosci i pewnie dawniej. Najmocniejszy w stadzie dzielił i dzieli nadal przywileje..... wiec warto sie uśmiechać do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
WojtekM Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 No i na sf można linkowac so, ale na SO nie można linkowac sf. Sprawdzałem. To akurat chyba się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zrazu myślałem, że chodzi o ponury żart na 01.04. Ale wygląda, że nie . Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Całe życie korzystał z dobrodziejstw katolicyzmu, a gdy przeszedł na emeryturę i stał się "wolny", wyjechał do Izraela i jak się okazuje zmienił wiarę. Być może po to, by dalej korzystać, ale już z dobrodziejstwa judaizmu. Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Z Kamilem Sorry. To ponury żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 [..]Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Nie coś, tylko całość(prawie) polityki. I to nie wymysł marksizmu, tylko tak to działa od starożytnosci i pewnie dawniej. Najmocniejszy w stadzie dzielił i dzieli nadal przywileje..... wiec warto sie uśmiechać do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zrazu myślałem, że chodzi o ponury żart na 01.04. Ale wygląda, że nie . Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Całe życie korzystał z dobrodziejstw katolicyzmu, a gdy przeszedł na emeryturę i stał się "wolny", wyjechał do Izraela i jak się okazuje zmienił wiarę. Być może po to, by dalej korzystać, ale już z dobrodziejstwa judaizmu. Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Z Kamilem Sorry. To ponury żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 [..]Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Nie coś, tylko całość(prawie) polityki. I to nie wymysł marksizmu, tylko tak to działa od starożytnosci i pewnie dawniej. Najmocniejszy w stadzie dzielił i dzieli nadal przywileje..... wiec warto sie uśmiechać do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Całe życie korzystał z dobrodziejstw katolicyzmu, a gdy przeszedł na emeryturę i stał się "wolny", wyjechał do Izraela i jak się okazuje zmienił wiarę. Być może po to, by dalej korzystać, ale już z dobrodziejstwa judaizmu. Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Z Kamilem Sorry. To ponury żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 [..]Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Nie coś, tylko całość(prawie) polityki. I to nie wymysł marksizmu, tylko tak to działa od starożytnosci i pewnie dawniej. Najmocniejszy w stadzie dzielił i dzieli nadal przywileje..... wiec warto sie uśmiechać do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Moja żona miała z nim zajęcia na KULu . Z Kamilem Sorry. To ponury żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 [..]Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Nie coś, tylko całość(prawie) polityki. I to nie wymysł marksizmu, tylko tak to działa od starożytnosci i pewnie dawniej. Najmocniejszy w stadzie dzielił i dzieli nadal przywileje..... wiec warto sie uśmiechać do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 [..]Znowu wracamy do marksizmu i jego sztandarowego hasła o tym, że baza (kasa) funduje nadbudowę (ideę). Coś w tym chyba musi być . Nie coś, tylko całość(prawie) polityki. I to nie wymysł marksizmu, tylko tak to działa od starożytnosci i pewnie dawniej. Najmocniejszy w stadzie dzielił i dzieli nadal przywileje..... wiec warto sie uśmiechać do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Adam Nawałka ma nową pracę! https://niezalezna.p...a-ma-nowa-prace Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Zgaduję, że chodzi o piłkarzy Legii Warszawa? . A nowym dyrektorem sportowym został Burmistrz Halinowa https://www.facebook...1318867?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Cześć Jaki ponury, po prostu zmienił zapatrywania. Co tu komentować. Pozdrowienia Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Jego się czepiają , a Piłsudski zmieniał wiarę jak kobiety i nikt złego słowa nie powiedział bo co tu komentować. Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kaem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Piłsudski przeszedł na luteranizm, bo chciał ślubu, którego nie udzieliłby mu Kościół Katolicki. Ale później wrócił do katolicyzmu. Wszystko zostało w rodzinie . Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
star Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Co Ty na to , Kamil?? Prawdę mówiąc, pytanie może także brzmieć: co sądzisz o prawdziwej wielkiej miłości, Kamil?? Do nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figozmakiem Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 Do nart? Z miłości do nart VOLKL przeszedłby nie tylko na luteralizm, ale i na faszyzm... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Trochę HUMORU
robertdr Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 wrzucam w dziale humor, bo gdzie lepiej pasuje Ponad 176 milionów złotych kosztowało przejęcie kolejki na Kasprowy - poinformował prezes Polskiego Funduszu Rozwoju Paweł Borys. Fundusz wziął jednak na siebie również spłatę długu Polskich Kolei Linowych w wysokości ponad 240 milionów złotych. Koszt całej transakcji wynosi zatem około 417 milionów złotych. Stopę zwrotu z inwestycji Borys ocenił na ponad 10-procentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 fikali i się doigrali w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Joanna Sm Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Moda dla niej, i moda dla niego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w którym to jest miejscu ?, w niedziele jechałem i nie zauważyłem, hmm ? - postawili nocą z 31.03 na 01.04 ?, w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie z zaparciem o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 A kto jest kto? :-) Przy okazji... gdybym postanowił od jutra być kobietą to ZUS nadplaci mi kilka lat emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 w nocy z 1 na 2 ściągnęli jednak Ci, co to widzieli jadąc 1-go i żarliwie o tym opowiadali znajomym, podobno są już w Rybniku Ej... jestem a nie widziałem. Tak za niewinność? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi