tatuzo Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wczoraj wieczorem uczyłem się z dziewczyną do egzaminów. Ja ulubionej przez wszystkich na lądówce wydymałki, a ona prawa podatkowego. Przeczytajcie co wbijają do głowy studentom...:eek: : "Przepis ust. 3 nie dotyczy pojazdów samochodowych mających więcej niż jeden rząd siedzeń, które oddzielone są od części przeznaczonej do przewozu ładunków ścianą lub trwałą przegrodą i u których długość części przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona po podłodze od najdalej wysuniętego punktu podłogi pozwalającego postawić pionową ścianę lub trwałą przegrodę pomiędzy podłogą a sufitem do tylnej krawędzi podłogi, przekracza 50 % długości pojazdu; dla obliczenia proporcji, o której mowa w zdaniu poprzednim, długość pojazdu stanowi odległość pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a tylną krawędzią podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków, mierzona w linii poziomej wzdłuż pojazdu pomiędzy dolną krawędzią przedniej szyby pojazdu a punktem wyprowadzonym w pionie od tylnej krawędzi podłogi części pojazdu przeznaczonej do przewozu ładunków;" Biedni jesteśmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 I wszystko wiadome a tak na powaznie to ciekawych rzeczy musisz sie uczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatuzo Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 I wszystko wiadome a tak na powaznie to ciekawych rzeczy musisz sie uczyc Na szczęście to nie ja tylko moja kobietka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Heh:p Ale namieszane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezu Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ja to czytałem to 5 razy sie zgubłem macie pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieQt Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 a to nie jest fragment określający wielkość powierzchni ładunkowej w samochodach dostawczych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 a to nie jest fragment określający wielkość powierzchni ładunkowej w samochodach dostawczych?? raczej tak a dokładnie pewnie chodzi o vat 1 i jego warunki.Dla mnie to jest normalnie napisane i są bardziej zawiłe przepisy ale z wszystkim idzie się oswoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 przepraszam ale nie przyszło mi do głowy i nie zerknąłem na datę a temat mi wyskoczył w podpowiedziach na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Mikoski Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 kobiety też tak potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 https://youtu.be/vDloYWs63N0 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Zdjęcie było o piątku, piątuniu, piąteczku, ale ponieważ wyglądało na polityczne to usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 To chyba nie jest polityczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Budowa muru na granicy stała się faktem, tyle że nie na południu, a na północy USA: https://www.facebook...0467025?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiem, ale udało mi się rozwiązać hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiem, ale udało mi się rozwiązać hasło Nie było zbyt trudne, a dla kogoś jeżdżącego na rowerze bułka z masłem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie było zbyt trudne, a dla kogoś jeżdżącego na rowerze bułka z masłem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkwiem ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 przepraszam ale nie przyszło mi do głowy i nie zerknąłem na datę a temat mi wyskoczył w podpowiedziach na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 kobiety też tak potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 https://youtu.be/vDloYWs63N0 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Zdjęcie było o piątku, piątuniu, piąteczku, ale ponieważ wyglądało na polityczne to usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 To chyba nie jest polityczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Budowa muru na granicy stała się faktem, tyle że nie na południu, a na północy USA: https://www.facebook...0467025?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kamil.k Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiem, ale udało mi się rozwiązać hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiem, ale udało mi się rozwiązać hasło Nie było zbyt trudne, a dla kogoś jeżdżącego na rowerze bułka z masłem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie było zbyt trudne, a dla kogoś jeżdżącego na rowerze bułka z masłem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkwiem ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 49 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
kordiankw Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 https://youtu.be/vDloYWs63N0 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Zdjęcie było o piątku, piątuniu, piąteczku, ale ponieważ wyglądało na polityczne to usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 To chyba nie jest polityczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 24 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Budowa muru na granicy stała się faktem, tyle że nie na południu, a na północy USA: https://www.facebook...0467025?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.k Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiem, ale udało mi się rozwiązać hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie wiem, ale udało mi się rozwiązać hasło Nie było zbyt trudne, a dla kogoś jeżdżącego na rowerze bułka z masłem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon Napisano 27 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2019 Nie było zbyt trudne, a dla kogoś jeżdżącego na rowerze bułka z masłem Wysłane z iPad za pomocą Tapatalkwiem ale nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 28 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi