Jakub_ Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Witam, o moich butach już wiem co nieco, więc kolejne moje pyatnie dotyczy nart, a dokładniej chodzi mi o serię tecno pro40 slc, ciężko mi cokolwiek znaleźć o nich w internecie (to chyba nie jest zbyt popularna firma) ich długość to 171 cm. Oczywiście pani która sprzedawła zachwalała ten sprzęt strasznie . Do pierwszego pytania dołączam odrazu drugie dotyczące wiązań na wspomnianych wyżej nartach. W sklepie dobrano mi Salomony c610. Co o tym sądzicie?? Aha za cały sprzęt (narty plus te wiąznia) dałem 750 zł. Moje dane Wzrost 195 Waga około 95 kg (+,- jeden, 2 kilogramy) Swój poziom umięjętności ocneniam na 7 z lekkim minusem Za wszelkie uwagi z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 CO prawda z tym modelem się nie spotkałem (faktycznie mało popularna firma), ale miałem Tecno Pro XT. Narta raczej miękka, wolna (nawet b.dobrze nasmarowana), tak dla początkujących-sredniozaawansowanych. Jak ja kupowałem to cena była podobna wiec sie oplaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_ Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 CO prawda z tym modelem się nie spotkałem (faktycznie mało popularna firma), ale miałem Tecno Pro XT. Narta raczej miękka, wolna (nawet b.dobrze nasmarowana), tak dla początkujących-sredniozaawansowanych. Jak ja kupowałem to cena była podobna wiec sie oplaca mowa o sprzęcie używanym ?? na niemieckiej stronie widziałem test tej narty z 2000/2001 roku, dosatała 4 na 5 możliwych punktów, niestey nie znam niemieckiego, może mółgby ktoś przetłmuaczyć ?? no i czy długość narty 171 cm jest odpowiednia przy wzroście 195 cm ?... a oto link do strony http://www.testberic...slc_p11928.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 wg. mnie te 171 troche za małe, powinny miec tak 180-185, roznie sie przyjmuje, ale tak powinny siegac przynajmniej do brody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_ Napisano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 do brody siegają spokojnie, wychodzi na to ze mam podłużną twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi