myszawwa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ponieważ Alpiny zostały uszkodzone, a zmiana szyby w Von Zippach bardzo uciążliwa zakupiłem SPY Znasz akis konkretny sklepik z goglami SPY, bo także słyszałam od paru znajomych że są ok, ale jakos w sklepach stacjonarnych w ogóle nie mogę na nie natrafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 57 Dodano 11 l Ostatniej odpowiedzi 9 l Top użytkownicy w tym temacie 6 5 6 7 Popularne dni 10 Gru 14 4 Sty 8 11 Kwi 7 2 Sty 4 Top użytkownicy w tym temacie Wujot 6 odpowiedzi kordiankw 5 odpowiedzi micalab 6 odpowiedzi bakkz 7 odpowiedzi Popularne dni 10 Gru 2014 14 odpowiedzi 4 Sty 2015 8 odpowiedzi 11 Kwi 2013 7 odpowiedzi 2 Sty 2015 4 odpowiedzi metaal Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Znasz akis konkretny sklepik z goglami SPY, bo także słyszałam od paru znajomych że są ok, ale jakos w sklepach stacjonarnych w ogóle nie mogę na nie natrafić Zaraz będziesz miała na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 TSuszenie suszarką po każdym dniu bo para dostawała się miedzy szybki W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... myszawwa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Po prostu te gogle nie nadawały się do jazdy jak padł śnieg ;( W innych nigdy ten problem nie występował, a w okleyach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rozumiem to, jak i Twoje negatywne doświadczenie oraz spowodowaną nim niechęć do tej marki. Każdy by się wkurzył. Te gogle nadawały się jednak do reklamacji, bo po prostu były uszkodzone i sprzedawca powinien był rozwiązać ten problem. Być może kupiłaś gogle z wadliwą/odklejoną izolacją między szybkami. Przy pięciu szkłach, z którymi miałem do czynienia, między szybkami parowania nie ma i nigdy nie było. Najwięcej używam Blue Iridium i H.I. Yellow, jeździłem w nich w temperaturach od -32° do +12°C, bez względu na opady śniegu nie zachodzą parą. Przypominam sobie jednak sytuację, gdy przy ciężkim popołudniowym opadzie mokrego śniegu w Val d'Isere przy zjeździe z Col de l'Iseran trzeba było co kilkanaście metrów przecierać szybkę, bo była absolutnie zaklejona śniegiem i nie było widać niczego. Wtedy wokół płatków na zewnętrznym szkle pojawiała się para. Ale to zdecydowanie nie były warunki umożliwiające bezpieczną jazdę i trzeba było się szybko zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 W porównaniu do moich Uvexów z pomarańczową szykbą róznica jest kolosalna na korzyść transparentnych. Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 {...} Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. sugerujac sie tym samym tez nabylem swego czasu transparentne apliny, do jazdy nocnej sa idealne, natomiast w ciezszych warunkach (mgla, opady sniegu czy nawet po prostu duze zachmurzenie) nie nadaja sie kompletnie. A co myslicie o UVEX Downhill 2000 polarvision ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria gogle na trudne warunki OAKLEY AMBUSH × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
metaal Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Znasz akis konkretny sklepik z goglami SPY, bo także słyszałam od paru znajomych że są ok, ale jakos w sklepach stacjonarnych w ogóle nie mogę na nie natrafić Zaraz będziesz miała na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 TSuszenie suszarką po każdym dniu bo para dostawała się miedzy szybki W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... myszawwa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Po prostu te gogle nie nadawały się do jazdy jak padł śnieg ;( W innych nigdy ten problem nie występował, a w okleyach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rozumiem to, jak i Twoje negatywne doświadczenie oraz spowodowaną nim niechęć do tej marki. Każdy by się wkurzył. Te gogle nadawały się jednak do reklamacji, bo po prostu były uszkodzone i sprzedawca powinien był rozwiązać ten problem. Być może kupiłaś gogle z wadliwą/odklejoną izolacją między szybkami. Przy pięciu szkłach, z którymi miałem do czynienia, między szybkami parowania nie ma i nigdy nie było. Najwięcej używam Blue Iridium i H.I. Yellow, jeździłem w nich w temperaturach od -32° do +12°C, bez względu na opady śniegu nie zachodzą parą. Przypominam sobie jednak sytuację, gdy przy ciężkim popołudniowym opadzie mokrego śniegu w Val d'Isere przy zjeździe z Col de l'Iseran trzeba było co kilkanaście metrów przecierać szybkę, bo była absolutnie zaklejona śniegiem i nie było widać niczego. Wtedy wokół płatków na zewnętrznym szkle pojawiała się para. Ale to zdecydowanie nie były warunki umożliwiające bezpieczną jazdę i trzeba było się szybko zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 W porównaniu do moich Uvexów z pomarańczową szykbą róznica jest kolosalna na korzyść transparentnych. Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 {...} Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. sugerujac sie tym samym tez nabylem swego czasu transparentne apliny, do jazdy nocnej sa idealne, natomiast w ciezszych warunkach (mgla, opady sniegu czy nawet po prostu duze zachmurzenie) nie nadaja sie kompletnie. A co myslicie o UVEX Downhill 2000 polarvision ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria gogle na trudne warunki OAKLEY AMBUSH
bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 TSuszenie suszarką po każdym dniu bo para dostawała się miedzy szybki W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... myszawwa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Po prostu te gogle nie nadawały się do jazdy jak padł śnieg ;( W innych nigdy ten problem nie występował, a w okleyach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rozumiem to, jak i Twoje negatywne doświadczenie oraz spowodowaną nim niechęć do tej marki. Każdy by się wkurzył. Te gogle nadawały się jednak do reklamacji, bo po prostu były uszkodzone i sprzedawca powinien był rozwiązać ten problem. Być może kupiłaś gogle z wadliwą/odklejoną izolacją między szybkami. Przy pięciu szkłach, z którymi miałem do czynienia, między szybkami parowania nie ma i nigdy nie było. Najwięcej używam Blue Iridium i H.I. Yellow, jeździłem w nich w temperaturach od -32° do +12°C, bez względu na opady śniegu nie zachodzą parą. Przypominam sobie jednak sytuację, gdy przy ciężkim popołudniowym opadzie mokrego śniegu w Val d'Isere przy zjeździe z Col de l'Iseran trzeba było co kilkanaście metrów przecierać szybkę, bo była absolutnie zaklejona śniegiem i nie było widać niczego. Wtedy wokół płatków na zewnętrznym szkle pojawiała się para. Ale to zdecydowanie nie były warunki umożliwiające bezpieczną jazdę i trzeba było się szybko zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 W porównaniu do moich Uvexów z pomarańczową szykbą róznica jest kolosalna na korzyść transparentnych. Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 {...} Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. sugerujac sie tym samym tez nabylem swego czasu transparentne apliny, do jazdy nocnej sa idealne, natomiast w ciezszych warunkach (mgla, opady sniegu czy nawet po prostu duze zachmurzenie) nie nadaja sie kompletnie. A co myslicie o UVEX Downhill 2000 polarvision ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria gogle na trudne warunki OAKLEY AMBUSH
myszawwa Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 W takim razie szybka nadawała się do reklamacji, ponieważ wilgoć wchodziła do warstwy izolacyjnej, gdzie nie miała prawa się pojawić przy nieuszkodzonej uszczelce. Po prostu te gogle nie nadawały się do jazdy jak padł śnieg ;( W innych nigdy ten problem nie występował, a w okleyach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rozumiem to, jak i Twoje negatywne doświadczenie oraz spowodowaną nim niechęć do tej marki. Każdy by się wkurzył. Te gogle nadawały się jednak do reklamacji, bo po prostu były uszkodzone i sprzedawca powinien był rozwiązać ten problem. Być może kupiłaś gogle z wadliwą/odklejoną izolacją między szybkami. Przy pięciu szkłach, z którymi miałem do czynienia, między szybkami parowania nie ma i nigdy nie było. Najwięcej używam Blue Iridium i H.I. Yellow, jeździłem w nich w temperaturach od -32° do +12°C, bez względu na opady śniegu nie zachodzą parą. Przypominam sobie jednak sytuację, gdy przy ciężkim popołudniowym opadzie mokrego śniegu w Val d'Isere przy zjeździe z Col de l'Iseran trzeba było co kilkanaście metrów przecierać szybkę, bo była absolutnie zaklejona śniegiem i nie było widać niczego. Wtedy wokół płatków na zewnętrznym szkle pojawiała się para. Ale to zdecydowanie nie były warunki umożliwiające bezpieczną jazdę i trzeba było się szybko zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 W porównaniu do moich Uvexów z pomarańczową szykbą róznica jest kolosalna na korzyść transparentnych. Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 {...} Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. sugerujac sie tym samym tez nabylem swego czasu transparentne apliny, do jazdy nocnej sa idealne, natomiast w ciezszych warunkach (mgla, opady sniegu czy nawet po prostu duze zachmurzenie) nie nadaja sie kompletnie. A co myslicie o UVEX Downhill 2000 polarvision ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bakkz Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rozumiem to, jak i Twoje negatywne doświadczenie oraz spowodowaną nim niechęć do tej marki. Każdy by się wkurzył. Te gogle nadawały się jednak do reklamacji, bo po prostu były uszkodzone i sprzedawca powinien był rozwiązać ten problem. Być może kupiłaś gogle z wadliwą/odklejoną izolacją między szybkami. Przy pięciu szkłach, z którymi miałem do czynienia, między szybkami parowania nie ma i nigdy nie było. Najwięcej używam Blue Iridium i H.I. Yellow, jeździłem w nich w temperaturach od -32° do +12°C, bez względu na opady śniegu nie zachodzą parą. Przypominam sobie jednak sytuację, gdy przy ciężkim popołudniowym opadzie mokrego śniegu w Val d'Isere przy zjeździe z Col de l'Iseran trzeba było co kilkanaście metrów przecierać szybkę, bo była absolutnie zaklejona śniegiem i nie było widać niczego. Wtedy wokół płatków na zewnętrznym szkle pojawiała się para. Ale to zdecydowanie nie były warunki umożliwiające bezpieczną jazdę i trzeba było się szybko zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 W porównaniu do moich Uvexów z pomarańczową szykbą róznica jest kolosalna na korzyść transparentnych. Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 No więc jeśli chodzi o jazdę nocną trudnych warunkach (zamieć) i przy lampach "sodowych" - zasugerowałem się tym, o czym pisał Wujot: http://www.skiforum....mbush/?p=492742 i nabyłem gogle z transparentną szybką kat. 0 {...} Jeszcze tylko zobaczę jak jest we mgle. sugerujac sie tym samym tez nabylem swego czasu transparentne apliny, do jazdy nocnej sa idealne, natomiast w ciezszych warunkach (mgla, opady sniegu czy nawet po prostu duze zachmurzenie) nie nadaja sie kompletnie. A co myslicie o UVEX Downhill 2000 polarvision ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... kordiankw Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 11 Września 2015 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi