jark Napisano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 dzięki Panowie ... .... ostanie dwie zmiany (marzec i listopad), to wymiany kompletów żadnych (pozornych) oszczędności teraz poszukam wszystkiego z SACHS .... skoro sprawdzone to skorzystam z doświadczeń najlepszego na 2011 r. jarek:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Hamulce - odcinek 1454, Jark - coś jet chyba nie tak z producentami części samochodowych. Moja żona ma toyotę RAV4. Pierwsze 120 tysięcy przejechała zmieniając tarcze co 60 tysięcy. Teraz ma 145 000 km (tarcze podobno TRW - jakieś NIEZŁE) i dzisiaj o zgrozo przednie tarcze do wymiany. W ciągu półtora roku 24000 z czego 8000 - pordróże na na narty po górach i tarcze przód wymiana - toć to g***o nie jakość mówiąc kolokwialnie. Wyedytowane przez chemika: Proszę nie używać wyrazów wulgarnych... Użytkownik chemik edytował ten post 19 styczeń 2011 - 19:19 Wulgaryzmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Hamulce - odcinek 1454, Jark - coś jet chyba nie tak z producentami części samochodowych. Moja żona ma toyotę RAV4. Pierwsze 120 tysięcy przejechała zmieniając tarcze co 60 tysięcy. Teraz ma 145 000 km (tarcze podobno TRW - jakieś NIEZŁE) i dzisiaj o zgrozo przednie tarcze do wymiany. W ciągu półtora roku 24000 z czego 8000 - pordróże na na narty po górach i tarcze przód wymiana - toć to g***o nie jakość mówiąc kolokwialnie. Ćwicz ekodrajwing:) Nie przekraczaj 50km/h, nie przejmuj się tymi 100 autami jadącymi za tobą w korku, hamuj tylko silnikiem 200 metrów przed przeszkodą... tarcze wytrzymają dłużej:) ...twoje nerwy raczej nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Audi tt bagaznik na kask buty a narty zawsze skitest na stoku przynajmniej nie niszcze swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Lexus to mój faworyt. W ogóle Lexus RC F jest uznany samochodem bezpieczeństwa w serii V8 Supercars To auto nigdy nie przestaje mnie zadziwiać! Więcej na http://mototarget.pl...cars,19215.html Cześć Jarek zablokuj tego reklamodawcę ! Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JG77 Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Hamulce - odcinek 1454, Jark - coś jet chyba nie tak z producentami części samochodowych. Moja żona ma toyotę RAV4. Pierwsze 120 tysięcy przejechała zmieniając tarcze co 60 tysięcy. Teraz ma 145 000 km (tarcze podobno TRW - jakieś NIEZŁE) i dzisiaj o zgrozo przednie tarcze do wymiany. W ciągu półtora roku 24000 z czego 8000 - pordróże na na narty po górach i tarcze przód wymiana - toć to g***o nie jakość mówiąc kolokwialnie.Wyedytowane przez chemika: Proszę nie używać wyrazów wulgarnych... współczesne Toyoty tak mają ,miałem Toyotę 10 lat i to co opisujesz to norma nie mówiąc o łupieniu przez autoryzowane serwisy za kmpl.wymieniałem zawsze na Lucas ,2 krotnie dłużej wytrzymywały,60 procent tańsze i ważne hamulce nie popiskiwały.Pytałem się nie raz w serwisie o co chodzi z tymi tarczami,klockami,odpowiedź była taka ,że ze względu na wyśrubowane normy samochody Toyoty muszą krócej hamować więc musi się to odbyć kosztem trwałości -muszą być miększe ale w starej Toyotce syna z 1996 roku klocki wytrzymały 110000 km. tarcze oryginalne są do dzisiaj a hamuje tak samo więc nie przekonują mnie te argumenty ,myślę że to sposób na zarabianie kasy na serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kilka postów, kilka reklam, raz jest „-łem”, raz jest „-łam” i jakoś tak ogólna podejrzliwość wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 To auto nigdy nie przestaje mnie zadziwiać! Ten styl, brzmi jakby znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Podobnie jak Twój cynizm, worcie. Prosiłem Cię już, jeśli masz coś do powiedzenia czekam na PW. Przytyki sobie daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "Cynizm może być uznany za postawę, nastawioną na realizację wyższej, bardziej autentycznej moralności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A to niby dlaczego, nie pasuje Ci moja wypowiedź? A masz coś sensownego na temat nart do powiedzenia,poza tym ,że w Dubaju jeżdżą taksówki Leksusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 lat później... star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Taki mnie blokował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Taka sytuacja. 330 tys dokonał żywota. Moje 110 tys. Gorzej niż Tucson - tamten 140 tys choć 410 tys total. Nowy stary silnik nowe życie choć sstare… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Jak to możliwe? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Jak to możliwe? 🙂 Pewnie nie było to 330 tysi, albo źle użytkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 No właśnie, silnik dobry, coś właśnie myśle ze coś z tym drugim. Ale star napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Spiochu napisał: 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Ciekawe, ja robię rocznie 40-45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem jak wy tyle nabijacie. Do pracy zawsze autem. W zeszłym roku byłem w sumie ze 2 miesiące w górach. Wyjazdy tygodniowe, weekendowe ale również jednodniowe. Do tego do rodziny mam ponad 200km i jeszcze na Śląsk regularnie jeździłem (też 200km w jedną stronę) W sumie wyszło niecałe 20k. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie wiem jak wy tyle nabijacie. wystarczy pracować na taksówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Spiochu Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 No tak, bo pewnie tu same "złotówy" ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ot tak w stronę słońca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kubis Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 1 godzinę temu, star napisał: Ot tak w stronę słońca… Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Teraz, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Pewnie go wyhamowal na lewym i dopiero zjechal na prawy. Inaczej z fotki nici 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 19 minut temu, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... E tam, to level początkujący. Tu jest pro: 3 zł na blacie i nagrywa z telefonu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Auta Forumowiczów
JG77 Napisano 25 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Hamulce - odcinek 1454, Jark - coś jet chyba nie tak z producentami części samochodowych. Moja żona ma toyotę RAV4. Pierwsze 120 tysięcy przejechała zmieniając tarcze co 60 tysięcy. Teraz ma 145 000 km (tarcze podobno TRW - jakieś NIEZŁE) i dzisiaj o zgrozo przednie tarcze do wymiany. W ciągu półtora roku 24000 z czego 8000 - pordróże na na narty po górach i tarcze przód wymiana - toć to g***o nie jakość mówiąc kolokwialnie.Wyedytowane przez chemika: Proszę nie używać wyrazów wulgarnych... współczesne Toyoty tak mają ,miałem Toyotę 10 lat i to co opisujesz to norma nie mówiąc o łupieniu przez autoryzowane serwisy za kmpl.wymieniałem zawsze na Lucas ,2 krotnie dłużej wytrzymywały,60 procent tańsze i ważne hamulce nie popiskiwały.Pytałem się nie raz w serwisie o co chodzi z tymi tarczami,klockami,odpowiedź była taka ,że ze względu na wyśrubowane normy samochody Toyoty muszą krócej hamować więc musi się to odbyć kosztem trwałości -muszą być miększe ale w starej Toyotce syna z 1996 roku klocki wytrzymały 110000 km. tarcze oryginalne są do dzisiaj a hamuje tak samo więc nie przekonują mnie te argumenty ,myślę że to sposób na zarabianie kasy na serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kilka postów, kilka reklam, raz jest „-łem”, raz jest „-łam” i jakoś tak ogólna podejrzliwość wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 To auto nigdy nie przestaje mnie zadziwiać! Ten styl, brzmi jakby znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Podobnie jak Twój cynizm, worcie. Prosiłem Cię już, jeśli masz coś do powiedzenia czekam na PW. Przytyki sobie daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "Cynizm może być uznany za postawę, nastawioną na realizację wyższej, bardziej autentycznej moralności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A to niby dlaczego, nie pasuje Ci moja wypowiedź? A masz coś sensownego na temat nart do powiedzenia,poza tym ,że w Dubaju jeżdżą taksówki Leksusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 lat później... star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Taki mnie blokował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Taka sytuacja. 330 tys dokonał żywota. Moje 110 tys. Gorzej niż Tucson - tamten 140 tys choć 410 tys total. Nowy stary silnik nowe życie choć sstare… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Jak to możliwe? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Jak to możliwe? 🙂 Pewnie nie było to 330 tysi, albo źle użytkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 No właśnie, silnik dobry, coś właśnie myśle ze coś z tym drugim. Ale star napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Spiochu napisał: 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Ciekawe, ja robię rocznie 40-45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem jak wy tyle nabijacie. Do pracy zawsze autem. W zeszłym roku byłem w sumie ze 2 miesiące w górach. Wyjazdy tygodniowe, weekendowe ale również jednodniowe. Do tego do rodziny mam ponad 200km i jeszcze na Śląsk regularnie jeździłem (też 200km w jedną stronę) W sumie wyszło niecałe 20k. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie wiem jak wy tyle nabijacie. wystarczy pracować na taksówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Spiochu Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 No tak, bo pewnie tu same "złotówy" ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ot tak w stronę słońca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kubis Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 1 godzinę temu, star napisał: Ot tak w stronę słońca… Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Teraz, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Pewnie go wyhamowal na lewym i dopiero zjechal na prawy. Inaczej z fotki nici 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 19 minut temu, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... E tam, to level początkujący. Tu jest pro: 3 zł na blacie i nagrywa z telefonu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Auta Forumowiczów
bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Kilka postów, kilka reklam, raz jest „-łem”, raz jest „-łam” i jakoś tak ogólna podejrzliwość wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 To auto nigdy nie przestaje mnie zadziwiać! Ten styl, brzmi jakby znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Podobnie jak Twój cynizm, worcie. Prosiłem Cię już, jeśli masz coś do powiedzenia czekam na PW. Przytyki sobie daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "Cynizm może być uznany za postawę, nastawioną na realizację wyższej, bardziej autentycznej moralności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A to niby dlaczego, nie pasuje Ci moja wypowiedź? A masz coś sensownego na temat nart do powiedzenia,poza tym ,że w Dubaju jeżdżą taksówki Leksusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 lat później... star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Taki mnie blokował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Taka sytuacja. 330 tys dokonał żywota. Moje 110 tys. Gorzej niż Tucson - tamten 140 tys choć 410 tys total. Nowy stary silnik nowe życie choć sstare… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Jak to możliwe? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Jak to możliwe? 🙂 Pewnie nie było to 330 tysi, albo źle użytkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 No właśnie, silnik dobry, coś właśnie myśle ze coś z tym drugim. Ale star napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Spiochu napisał: 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Ciekawe, ja robię rocznie 40-45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem jak wy tyle nabijacie. Do pracy zawsze autem. W zeszłym roku byłem w sumie ze 2 miesiące w górach. Wyjazdy tygodniowe, weekendowe ale również jednodniowe. Do tego do rodziny mam ponad 200km i jeszcze na Śląsk regularnie jeździłem (też 200km w jedną stronę) W sumie wyszło niecałe 20k. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie wiem jak wy tyle nabijacie. wystarczy pracować na taksówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Spiochu Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 No tak, bo pewnie tu same "złotówy" ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ot tak w stronę słońca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kubis Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 1 godzinę temu, star napisał: Ot tak w stronę słońca… Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Teraz, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Pewnie go wyhamowal na lewym i dopiero zjechal na prawy. Inaczej z fotki nici 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 19 minut temu, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... E tam, to level początkujący. Tu jest pro: 3 zł na blacie i nagrywa z telefonu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
bakkz Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Podobnie jak Twój cynizm, worcie. Prosiłem Cię już, jeśli masz coś do powiedzenia czekam na PW. Przytyki sobie daruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 "Cynizm może być uznany za postawę, nastawioną na realizację wyższej, bardziej autentycznej moralności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 A to niby dlaczego, nie pasuje Ci moja wypowiedź? A masz coś sensownego na temat nart do powiedzenia,poza tym ,że w Dubaju jeżdżą taksówki Leksusa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 lat później... star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Taki mnie blokował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Taka sytuacja. 330 tys dokonał żywota. Moje 110 tys. Gorzej niż Tucson - tamten 140 tys choć 410 tys total. Nowy stary silnik nowe życie choć sstare… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Jak to możliwe? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Jak to możliwe? 🙂 Pewnie nie było to 330 tysi, albo źle użytkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 No właśnie, silnik dobry, coś właśnie myśle ze coś z tym drugim. Ale star napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Spiochu napisał: 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Ciekawe, ja robię rocznie 40-45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem jak wy tyle nabijacie. Do pracy zawsze autem. W zeszłym roku byłem w sumie ze 2 miesiące w górach. Wyjazdy tygodniowe, weekendowe ale również jednodniowe. Do tego do rodziny mam ponad 200km i jeszcze na Śląsk regularnie jeździłem (też 200km w jedną stronę) W sumie wyszło niecałe 20k. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jan Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie wiem jak wy tyle nabijacie. wystarczy pracować na taksówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Spiochu Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 No tak, bo pewnie tu same "złotówy" ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... star Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ot tak w stronę słońca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kubis Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 1 godzinę temu, star napisał: Ot tak w stronę słońca… Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Teraz, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Pewnie go wyhamowal na lewym i dopiero zjechal na prawy. Inaczej z fotki nici 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 19 minut temu, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... E tam, to level początkujący. Tu jest pro: 3 zł na blacie i nagrywa z telefonu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 1 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Taki mnie blokował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Taka sytuacja. 330 tys dokonał żywota. Moje 110 tys. Gorzej niż Tucson - tamten 140 tys choć 410 tys total. Nowy stary silnik nowe życie choć sstare… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Jak to możliwe? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Bruner79 napisał: Jak to możliwe? 🙂 Pewnie nie było to 330 tysi, albo źle użytkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 No właśnie, silnik dobry, coś właśnie myśle ze coś z tym drugim. Ale star napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Spiochu napisał: 330 tys. km to mało? Przy średnim europejskim przebiegu* to 25 lat użytkowania. Panowie bogacze, po prostu za dużo się furami wozicie. *- Dla Niemiec, średni roczny przebieg to 13,6k km. Ciekawe, ja robię rocznie 40-45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 Nie wiem jak wy tyle nabijacie. Do pracy zawsze autem. W zeszłym roku byłem w sumie ze 2 miesiące w górach. Wyjazdy tygodniowe, weekendowe ale również jednodniowe. Do tego do rodziny mam ponad 200km i jeszcze na Śląsk regularnie jeździłem (też 200km w jedną stronę) W sumie wyszło niecałe 20k. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Spiochu napisał: Nie wiem jak wy tyle nabijacie. wystarczy pracować na taksówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 No tak, bo pewnie tu same "złotówy" ;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Ot tak w stronę słońca… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 1 godzinę temu, star napisał: Ot tak w stronę słońca… Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Teraz, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... Pewnie go wyhamowal na lewym i dopiero zjechal na prawy. Inaczej z fotki nici 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 19 minut temu, Kubis napisał: Gratulacje za skupienie na autostradzie na tyle żeby kierując trzaskać fotki smartfonem... E tam, to level początkujący. Tu jest pro: 3 zł na blacie i nagrywa z telefonu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność