narciarz70 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Właśnie wjechały do naszej firmy narty firmy Sporten Flayer. Budowa oczywiście sandwiczowa bez cambera ale z Rockerem. Parametry nart: Długość 187cm Taliowanie 154-125-131:eek: Radius 17,5m Waga narty 2300g. Załączone miniatury Użytkownik kneisslpolska edytował ten post 09 kwiecień 2013 - 13:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 wygląda mi na to, że sezon sportów wodnych czas zacząć - tylko te wiązania - pewnie lekko stopy raniące ? Z ciekawości - za ile te cacka ? jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 wygląda mi na to, że sezon sportów wodnych czas zacząć - tylko te wiązania - pewnie lekko stopy raniące ? Z ciekawości - za ile te cacka ? jahu Jeszcze większe wrażenie robią jak leżą na ziemi.:eek: Myślę, że śmiało można na lato wykręcić wiązania i popływać na fali. Cena sugerowana nowych nart bez wiązań to 1699zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wyglądają zacnie - napisz na priv ile do oddania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi