RobertK Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 jak w temacie - jest szansa kupić takowe? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 hej tam! mam możliwość skombinowania ale okrągłych... masz może zdjęcie tych swoich (choć jednego, bo podejrzewam że zagubiłeś je ;-) pozdrawiam. p.s. jak będziesz zainteresowany to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 jak w temacie - jest szansa kupić takowe? :confused: Do jakich kijków??? Jaka średnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cześć jak w temacie - jest szansa kupić takowe? :confused:U mnie wiem a u Ciebie? Zapytaj kogokolwiek z kim startujesz albo trenera. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi