Jarda Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Pogoda czadowa, długi dzionek, a świeżego śniegu dopadało masakrycznie dużo. Jest ktoś chętny z Wrocka/ Opola na taki megaczadowy zjazd z Petrovych Kameni w pięknym słonku (najlepiej) Wielkim Kotłem na sam dół ? -> Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 01 kwiecień 2013 - 22:42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Ciekawie brzmi ... Mogę się dołączyć, optujesz ? Podejście z buta czy skitur? Mógłbyś wrzucić jakiś zarys zjazdu? Nie znam tam dobrze terenu, byłem tam dawno temu latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Ciekawie brzmi ... Mogę się dołączyć, optujesz ? Podejście z buta czy skitur? Mógłbyś wrzucić jakiś zarys zjazdu? Nie znam tam dobrze terenu, byłem tam dawno temu latem. Wjazd jest banalny. Skibusem na Ovcarnę. Potem trzeba wjechać orczykiem na Petrovy Kameny, a dalej ... hulaj dusza ... jak na filmiku. Albo ... lepiej. Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajnos Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Woah piękna sprawa mam nadzieję, że jeśli Wam się uda, to zobaczymy jakąś relację z wypadu lub chociaż kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi