Jakub_ Napisano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Witam wszytskich, to mój pierwszy post więc może pokrótce opiszę swoją osobę. Mam na imię Jakub mam 23 lata i od 17 roku życia jeżdże na nartach. Do tej pory śmigałem na nartach firmy Head (modelu nie pamiętam), butach lange (oczywiście modelu też nie pamiętam) to był mój pierwszy sprzęt i wsumie byłem z niego zadowolony. Tak wyglądała sytuacja do dzisiaj, bo od mniej więcej paru godzin stałem się szczęśliwym/nieszczęśliwym (to się zaraz okaże) posiadaczem używanych butów firm Atomic model 10-50. Niestety zamiast wcześniej sprawdzić co i jak ze sprzętem na rynku i spytać wpierw kogoś na forum, poszedłem na giełdę narciarską i kupiłem cały sprzęt (używany). W tym momencie mnie tknęło żeby jednak zapytać czy to co kupiłem wogóle jest warte swojej ceny. Na pierwszy strzał idą właśnie te buty Atomica 10-50. Dałem za nie 480 zł, i krew mnie zalała jak zobaczyłem ze jeden z forumowiczów sprzedawał je za 320 :eek: , oczywiście pani w sklepie zachwalała buty że są świetne i wogóle. Nie mogłem żadnych informacji na ich temat znaleźć w internecie więc się pytam was drodzy forumowicze, co sądzicie o tym zakupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatuzo Napisano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Myślę, że mówisz o tych butach, ale sam zobacz i napisz: http://www.skionline...uty&id_grupy=23 Wydaje się że solidny bucik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_ Napisano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 nie ja mam takie buty o http://www.skiforum....ead.php?p=18611, tamtwe to 11- 50 beta race moje to 10-50 i nie beta ale samo race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatuzo Napisano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Sorki źle kliknąłem na stronie: http://www.skionline...uty&id_grupy=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svenson Napisano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Posiadam te buty i jestem bardzo zadowolony. Jedyny problem to konieczność wożenia ich w miejscu gdzie jest nawiew ciepłego powietrza, bo jeśli w bagażniku jest zimno to mam problemy z założeniem. Czasem przy większym mrozie mam problemy ze ściągnięciem, co kończy się bolesnym obtarciem podbicia. Czasami przez cały dzień ich nie odpinam i jedynym dyskomfortem jest ciągle ustabilizowane położenie stopy (to też w końcu męczy), ale o ucisku nie ma mowy. Solidne klamry, canting, dwa kąty pochylenia, flex 10+, makro i mikroregulacja to same plusy. Jeśli będą wygodne to będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_ Napisano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 uuf czyli jednak się okazało że nie wtopiłem, zresztą jak już zobaczyłem ten link od kolegi parę postów wyżej to się uspokoiłem:D , dziękuję wszytskim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi