HesSki Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ale nie mogę pisać na tym forum o nich i wstawiać zdjęć bo zaraz jestem posądzany o działania marketingowe i że tymi markami handluję. Natomiast jak widać inni mogą i nie są posądzani przez tych samych forowiczów o działania marketingowe. Spokojnie, akurat o to kto ma dystrybucję Volkla na Polskę jest oczywiste i wierz mi że nikt Ciebie akurat o to nie posądzi... A to, że z Twoich forumowych ust zawsze pada w propozycji jedna "jedynie słuszna" marka mówi już niestety samo za siebie... To co się dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Macałem dziś po raz drugi ( pierwszy raz trzy tygodnie temu) nowe komóreczki Volkl SL 2014. Powiem krótko ...........robią wrażenie. Jestem bardzo daleki od gadżetów w nartach ale zastosowane w nowych Volklach wydają się działać. Po pierwsze nowe wiązanie Marker. Wreszcie jakiś sensowny pomysł po 30-stu latach marazmu w konstrukcji wiązań. Po drugie UVO.O ile dobrze kojarzę to w SL Uvo nie ma, do komórki włozyli?:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4ME Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 O ile dobrze kojarzę to w SL Uvo nie ma, do komórki włozyli?:confused: Masz racje nie ma bo nawet na niej jezdzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 O ile dobrze kojarzę to w SL Uvo nie ma, do komórki włozyli?:confused: przeciz na zdjeciu nie jest komorka tylko wersja cywilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Spokojnie, akurat o to kto ma dystrybucję Volkla na Polskę jest oczywiste i wierz mi że nikt Ciebie akurat o to nie posądzi... A to, że z Twoich forumowych ust zawsze pada w propozycji jedna "jedynie słuszna" marka mówi już niestety samo za siebie... To co się dziwisz? Tadeusza z synami w to nie mieszaj A Kneisspolska jest uczciwy, wg m nie - nigdy nie ukrywl co robi, wiec, moim zdaniem, bylo by swietnie, zeby swoje doswiadczenia tutaj przedstawil Przedstawisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 przeciz na zdjeciu nie jest komorka tylko wersja cywilnaJa na zdjęciu Harpii widzę SL-kę ale ze slant nose. Sklepowy speedwall SL jak widać w linku poniżej nie ma pazura i UVO Speedwall SL więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 a mi się kojarzy, że kiedyś UVO widziałem w pucharze świata, i nawet na to komentatorzy zwrócili uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja na zdjęciu Harpii widzę SL-kę ale ze slant nose. [ATTACH=CONFIG]37973[/ATTACH] Sklepowy speedwall SL jak widać w linku poniżej nie ma pazura i UVO Speedwall SL więc? To jest komórka ale nie slant nose tylko tip protector Po jego ściągnięciu masz normalną deskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 To oczywiście komórka ( o innej bym nie pisał ) Ma nie zrobiony ślizg i krawędzie a nawet naklejkę ostrzegającą aby nie przekroczyć przy "robieniu jej" minimalnej szerokości. Użytkownik Harpia edytował ten post 27 marzec 2013 - 16:43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 To oczywiście komórka ( o innej bym nie pisał ) Ma nie zrobiony ślizg i krawędzie a nawet naklejkę ostrzegającą aby nie przekroczyć przy "robieniu jej" minimalnej szerokości. teraz tez to widze, chociaz do 100% powinienes pokazac przestrzen miedzy przodem a tylem wiazan. profil topu narty wskazuje na komorke inna sprawa, z tego co wiem, UVO (ja mowie UFO) mozna zalozyc do dowolnej narty.... chyba czas na gutniecie paru rekwizytow z 2013/14 bo czuje sie, jakbym sie uwstecznial Użytkownik jan koval edytował ten post 27 marzec 2013 - 17:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Cześć Ja te i inne marki narciarskie i nie tylko macałem w lutym na targach ISPO i targach w Kielcach i chętnie bym podzielił się swoimi spostrzeżeniami ale nie mogę pisać na tym forum o nich i wstawiać zdjęć bo zaraz jestem posądzany o działania marketingowe i że tymi markami handluję. Natomiast jak widać inni mogą i nie są posądzani przez tych samych forowiczów o działania marketingowe. Już się przyzwyczaiłem, że są lepsi i jeszcze lepsi na tym forum.Po prostu nie zwracaj uwagi na gamoni Robert i tyle. Pozdrowienia Cześć To jest komórka ale nie slant nose tylko tip protector Po jego ściągnięciu masz normalną deskęMaster ja bym nie zabiearł głosu jak experci dyskutują. Pozdr Użytkownik Mitek edytował ten post 27 marzec 2013 - 17:25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 To oczywiście komórka ( o innej bym nie pisał ) Ma nie zrobiony ślizg i krawędzie a nawet naklejkę ostrzegającą aby nie przekroczyć przy "robieniu jej" minimalnej szerokości. Bez struktury te komóry;)??? Użytkownik keicam edytował ten post 27 marzec 2013 - 17:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 27 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 chociaz do 100% powinienes pokazac przestrzen miedzy przodem a tylem wiazan. Nasz klient nasz PAN:) Tak jak pisze Kuba. UVO kupuje się oddzielnie i instaluje samemu. Niektóre narty mają nadrukowane miejsce gdzie to należy zamontować. Użytkownik Harpia edytował ten post 27 marzec 2013 - 17:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 CześćNasz klient nasz PAN:) [ATTACH=CONFIG]37975[/ATTACH] Tak jak pisze Kuba. UVO kupuje się oddzielnie i instaluje samemu. Niektóre narty mają nadrukowane miejsce gdzie to należy zamontować.Moje nie mają niestety. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Master ja bym nie zabiearł głosu jak experci dyskutująexperci to duża przesada, ale przynajmniej trzeźwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 ale one nigdy nie były ładne bo one nie miały byc ładne - miały byc dostojne i nobliwe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Szybkie pytanie - jeździł ktoś z tym UVO??? Teorię znam, ale jak się ma do tego praktyka? Skoro od początku sezonu mieli to montowane w PŚ (i to na nartach 2012/2013) to chyba nie jest to zwykły marketingowy gadżet... Na testach w Dolnej Moravie mieli Cody, GS a nawet RTM z tym ustrojstwem ale się do nich nie dopchałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Kneissl, skoro i tak jesteś posądzany, to podziel się swoimi spostrzeżeniami, tyle, że pisz o wszystkich markach, które macałeś. No chyba, że macałeś tylko te którymi handlujesz . Te którymi handluję nie wystawiały się na żadnych targach. Ups. były Kesslery i zai. Użytkownik kneisslpolska edytował ten post 28 marzec 2013 - 12:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Cześć Szybkie pytanie - jeździł ktoś z tym UVO??? Teorię znam, ale jak się ma do tego praktyka? Skoro od początku sezonu mieli to montowane w PŚ (i to na nartach 2012/2013) to chyba nie jest to zwykły marketingowy gadżet... Na testach w Dolnej Moravie mieli Cody, GS a nawet RTM z tym ustrojstwem ale się do nich nie dopchałem...A jesteście pewni, że to byłó UVO a nie atrapka mająca zadziałać na klientelę? Skoro było na poczatku sezonu i jest dobre (wątpliwości duże mam) to dlaczego teraz nie ma jak zrozumiełem z postów? Po trzecie czy ktos może wie ile kosztuje tata zabawka skoro mozna ja montowac do róznych nart? Hesiu Wybacz ale niezgodze się co do oceny postepowania Naszego drogiego Kneissla. Zawsze otwarcie i spokojnie proponuje, nie pamietam, żeby mówił o tym iz proponowane przez nigo narty sa idealne i najlepsze i szczerz mu kibibcuję bo byc może nareszcie Progressor nie będzie jedynym oczywistym wyborem. Cześć experci to duża przesada, ale przynajmniej trzeźwi;)Tak wiem ale cos mam takie podskórne przeczucie, że Jurek Harpia czy Master nawet na zerwanym filmiew kwestii sprzetowej prezentowałby wiedze, której Ty niestety nie posiądziesz do końca życia - stąd zawoalowana niezbyt umijetnie moja sugestia. Pozdrowienia Użytkownik Mitek edytował ten post 28 marzec 2013 - 12:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 28 Marca 2013 Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 faktycznie i volki i dynastar maja starszy wyglada a cene która podałeś masakra widać ze komórki sa coraz drosze gdy byłem we włoszech to modele z kolekcji 2014 kosztowały mniej wiecej topówki po 700-800 euro maks a tu taka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi