Toro Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, Gdzie w Warszawie (okolicach?) zrobię w dobrej cenie PEŁEN serwis deski snb.? Coś takiego robi Intersport - układa/zalewa ślizg nową warstwą. Do tego ostrzenie i smarowanie. W efekcie mamy sprzęt jak nowy. Niestety cena to ok. 90 zł. Kiedyś była promocja na Gruponie, teraz posucha. Jakieś wskazówki? pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 1. Na górce Szczęśliwickiej u Jana Pieli 2. Viking Dariusz (?) Suchan 3. Na Ostrobramskiej naprzeciwko CH Promenada jest sklep i serwis Robert Lewandowski : Classic Sport (nie wiem czy nazwy nie zmienił) 4. ewentualnie na górce Szczęśliwickiej jest jeszcze jeden serwis ale nie pamiętam jak się nazywa, filia z Żywca. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Cześć Tylko u Janka Pieli. Przy takim zakresie prac około 100 to normalna cena dobrego serwisu. Niestety.... wiem ale warto. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 ... dokładnie Janek to klasa sama dla siebie ... na gada się / tak już ma ale zrobione jest ekstra jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fun. Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Osobiście IS bym sobie odpuścił...natomiast Jan Piela ,Krawczak ul .Ogrodowa to pierwsza liga...mój znajomy naprawił beznadziejny przypadek u tego gościa znalazłem przez przypadek jego filmik na YT....miał wyrwaną krawędz i ślizg zniszczony i nartę uratował jeszcze na 3 sezony.Ja osobiście nie korzystałem z tego serwisu,ale znam jednego zadowolonego z jego usług:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 I zapomniałeś dodać że jest w miare przystępny cenowo. Polecam. Osobiście IS bym sobie odpuścił...natomiast Jan Piela ,Krawczak ul .Ogrodowa to pierwsza liga...mój znajomy naprawił beznadziejny przypadek u tego gościa znalazłem przez przypadek jego filmik na YT....miał wyrwaną krawędz i ślizg zniszczony i nartę uratował jeszcze na 3 sezony.Ja osobiście nie korzystałem z tego serwisu,ale znam jednego zadowolonego z jego usług:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Panowie, dzieki za odpowiedzi. Poharatalem sobie deske jezdzac w Szczyrku po lesie, ale warto bylo pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyton Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dokładnie tak, a do tego jako jedyny w Warszawie ma wygrzewarkę.... Cześć Tylko u Janka Pieli. Przy takim zakresie prac około 100 to normalna cena dobrego serwisu. Niestety.... wiem ale warto. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi