Carteross Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Koledzy narciarze, możecie podrzucić jakiś "ciekawy" temat pracy magisterskiej? Najlepiej oczywiście takie które sa poparte literaturą. Dobrze by bylo gdyby tyczył się on narciarstwa. Przyjmę każdą propozycje Pewnie nie jeden z Was już pisał na ten temat, także podzielcie się prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Czy kaski wpływają na zwiększenie bezpieczeństwa narciarzy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jazda z kijkami czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elan71 Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wyższość cambera nad rockerem, lub odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Związek miedzy urazami kolan a uprawianiem narciarstwa Jak widzisz możemy "podrzucić" Ci milion świetnych propozycji. Może byś zawęził pole choćby przez podanie uczelni i kierunku na którym się uczysz i chociaż szkicowo zakresu interesujących promotora i Ciebie zagadnień??? Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 "Czy dobry narciarz się przewraca" a tu masz materiał(od razu) na doktorat http://www.skiforum....z-sie-przewraca ewentualnie proponowany wyżej rocker ... forum na nim przetrwało poprzednie lato to i Ty dasz radę cos z tego wykrzesać http://www.skiforum....-sa-duzo-lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carteross Napisano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 AWF Wychowanie Fizyczne Promotor otwarty na wszystko Ja ? Anatomie, Fizjologie, Biomechanike to chciałbym omijać szerokim łukiem odnośnie sprzętu nie wiele wiem, ale mam dość dobry dostęp do informacji także nie ma problemu generalnie narciarstwo zjazdowe i wszystko z nim związane sam mam pare pomysłów, ale co dwie głowy to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 AWF Wychowanie Fizyczne Promotor otwarty na wszystko Ja ? Anatomie, Fizjologie, Biomechanike to chciałbym omijać szerokim łukiem odnośnie sprzętu nie wiele wiem, ale mam dość dobry dostęp do informacji także nie ma problemu generalnie narciarstwo zjazdowe i wszystko z nim związane sam mam pare pomysłów, ale co dwie głowy to nie jedna Teraz zdecydowanie lepiej, 1. chyba praca badawcza byłaby najłatwiejsza do przeprowadzenia.. W dobie internetu i forów oraz narzędzi do obróbki danych nie napracujesz się zbytnio. Przy AWF-ie (a bez fizjologii, biomechaniki, anatomii) może coś w tym stylu: "częstotliwość urazów narciarskich wśród narciarzy na podstawie danych zebranych przez fora narciarskie". Wstęp - dane GOPR, analiza w czasie, organizacja tej jednostki, inne struktury udzielające pomocy medycznej, otoczenie prawne, koszty społeczne. Łatwizna - wszystko dostępne. Później część badawcza - rodzaje urazów, częstotliwość, przyczyny powstania. Na końcu wnioski, trendy. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 "Wpływ zjawiska ekoterroryzmu na rozwój infrastruktury narciarskiej w Polsce". Mogę pomóc w napisaniu... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi