latamito Napisano 16 Marca 2013 Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 http://eurosport.one...,wiadomosc.html nie wiedziałem ,że mamy reprezentantów tej pięknej konkurencji ! gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Pierwsza w skicrosie jeździła Dagmara Krzyżyńska. Widziałem wczorajszy start Karoliny. Była ogromna szansa na drugie miejsce. Trzeciego także gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Może się narażę, ale dla mnie to jest najciekawsza najbardziej widowiskowa konkurencja w narciarstwie zjazdowym. Walka bark w bark, a nie o setne sekundy i na "normalnym śniegu"! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Mi na pewno nie narazisz się nie ma bardziej widowiskowej konkurencji narciarskiej i snowboardowej ! Nie czekasz godzinę na końcowy wynik a i tak wiadomo ,że wygra Svindal czy Maze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Mi na pewno nie narazisz się nie ma bardziej widowiskowej konkurencji narciarskiej i snowboardowej ! Nie czekasz godzinę na końcowy wynik a i tak wiadomo ,że wygra Svindal czy Maze Lub ewentualnie Tadeusz ......... Ligety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W tym sezonie to Tadziu faktycznie trochę poszalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Nie czekasz godzinę na końcowy wynik a i tak wiadomo ,że wygra Svindal czy Maze Jaka Maze? Bardzo podobała mi się mina Tiny w ostatnim SL sezonu. Michaela Schiffrin wygrała to czego nie dało się wygrać Jak ona to robi? Kompletnie nie widać momentów w których jest szybsza. U Tadzia w GS .....wszystko jak na dłoni. Wiadomo, że nikt mu nie podskoczy i to jest oczywiste już w połowie trasy. Przy Michael'i wymiękam. Jedzie fajnie ale gdzie jest szybka? To inny poziom jakości narciarstwa. Ona jest genialna. Niby nic się nie dzieje a na dole 1:30 przewagi:) Jestem pewien, że będziemy ją oklaskiwać bardzo długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No niby tak ale .... PŚ chyba nie należy do Amerykanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keicam Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Przy Michael'i wymiękam. Jedzie fajnie ale gdzie jest szybka? To inny poziom jakości narciarstwa. Ona jest genialna. Niby nic się nie dzieje a na dole 1:30 przewagi:) Jestem pewien, że będziemy ją oklaskiwać bardzo długo. Ma "smarkula" talent! 18 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Może się narażę, ale dla mnie to jest najciekawsza najbardziej widowiskowa konkurencja w narciarstwie zjazdowym. Walka bark w bark, a nie o setne sekundy i na "normalnym śniegu"! Gratulacje! A w Alpach skicrossy zwykle dostępne bezpłatnie. Bardzo fajnie jest sobie tam potrenować przeciążenia i pochłanianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 A w Alpach skicrossy zwykle dostępne bezpłatnie. Bardzo fajnie jest sobie tam potrenować przeciążenia i pochłanianie. Próbowałem jeździć ski cross w La Plagne. Dwa dni po zawodach Pucharu Świata. Powiem krótko. W telewizorze wygląda to znacznie łatwiej. Na żywo( w moim przypadku) , często używa się technik hamujących a odpuszcza przyśpieszające. Byłem i tak szybszy od znakomitego Snowboardzisty ale mam duży respekt i dystans do trasy która w telewizorze wydaje się nudna. Użytkownik Harpia edytował ten post 22 marzec 2013 - 22:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No niby tak ale .... PŚ chyba nie należy do Amerykanki?Jednak w SL.......do Amerykanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W telewizorze wygląda to znacznie łatwiej. W TV wszystko wygląda łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 W TV wszystko wygląda łatwiej Są w telewizorze takie programy "przyrodnicze" , że wolę jednak ......na żywo. Mam "wrażenie" ( cudzysłów adresowany do Ślązaków:) ,że radzę sobie....nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Próbowałem jeździć ski cross w La Plagne. Dwa dni po zawodach Pucharu Świata. Powiem krótko. W telewizorze wygląda to znacznie łatwiej. Na żywo( w moim przypadku) , często używa się technik hamujących a odpuszcza przyśpieszające. Byłem i tak szybszy od znakomitego Snowboardzisty ale mam duży respekt i dystans do trasy która w telewizorze wydaje się nudna. Ta trasa również mi się bardzo podobała. Przy długim orczyku z lekkim zakrętem ? Sukcesem już jest przejechać taki ski cross bez hamowania i bez przewrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Jak byłem w LaPlagne, trasa skicrossu była położona przy krześle na prawo powyżej Plagne Bellecote. Mniej więcej w połowie trasy. Poniżej były dwa halfpipe. Użytkownik Harpia edytował ten post 23 marzec 2013 - 12:26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 https://sport.onet.p...ody-fis/xsbcl7b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelw Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Karolina na fejsie napisała że kończy karierę pro w tej dyscyplinie - być może coś będzie działać na turach. Obecnie kolano się przyplątało. Trzymamy kciuki za powrót do jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi