wiesio Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Kumpel napalił się na te narty: http://www.skionline...,bolt,6224.html Czy może ktoś z Szanownych Kolegów miał z nimi styczność? Jakieś opinie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam Ja mam takie dł. 186 cm. Jeździ mi się na nich fantastycznie. Niestety, moja opinia jest niemiarodajna, bo ja przesiadłem się na nie z "ołówków" dł. 205 cm i mój zachwyt może być wrażeniem neofity. Trzymają doskonale. Szukałem nawet zlodzonych miejsc, aby je tam wypróbować. Wrażenia jak wyżej. Krawędzie trzymają doskonale mimo moich 110 kg. Narta bardzo skrętna i pozwalała na dowolna zabawę na stoku, od krótkiego śmigu, po zakręty "wojewódzkie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi