Bruner79 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Możesz przybliżyć jak bardzo niezgodnie z przeznaczeniem jej używałeś ? Wbijałeś gwoździe? Dokonywałeś włamu wyważając kraty? Czy równie coś abstrakcyjnego? :) To i tak bez znaczenia, gdyz konserwator w firmie kupalsport z pieczatka rzeczoznawca stwierdzil ze narta wjechala w miekki snieg i zrobil sie rocker, i w jednej i w drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 no i ja sie pytam gdzie takimi nartami mozna jedzic ? bo chyba nie na stoku to jest smiech tylko ktory mne kosztował mase kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 no i ja sie pytam gdzie takimi nartami mozna jedzic ? bo chyba nie na stoku to jest smiech tylko ktory mne kosztował mase kasy Widzisz, nauczysz sie w koncu ze czasem lepiej kupic igieleczki uzywki niz pierwyj sort wyleczysz sie tak jak ja przynajmniej z heada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 chetnie ta opinie wysłał bym do heda do austri tylko niewiem jaki email jest i z pytaniem gdzie można jedzić na takiej narcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 chetnie ta opinie wysłał bym do heda do austri tylko niewiem jaki email jest i z pytaniem gdzie można jedzić na takiej narcie No to wish u luck JA PISALEM NA SKYPIE BEZPOSREDNIO Z SALES MANAGER HEADA W AT U KTOREJ RZEKOMO MOJE NARTY JUZ BYLY a ona nie wiedziala w ogole o co kaman i napisala mi to samo co kupsport:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a u mnie narty nie były w austri stwierdzili ze jak wyśle poniosę koszty wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a u mnie narty nie były w austri stwierdzili ze jak wyśle poniosę koszty wysyłki Widocznie ja mam lepsza sile przebicia to zabrali do AT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arfi Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Możesz przybliżyć jak bardzo niezgodnie z przeznaczeniem jej używałeś ? Wbijałeś gwoździe? Dokonywałeś włamu wyważając kraty? Czy równie coś abstrakcyjnego? :) Prawie. Wszystko jest udokumentowane. A widać tu: Moment, w którym wydaje mi się uszkodziłem nartę jest w 1,25''. Więcej grzechów nie pamiętam. W polkim volklu mówią, że pewnie jestem za ciężki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 no a moje hedy nawet takiego sniegu nie widziały jedynie 3 razy we włoszech jedziłem i 2 razy w polsce z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a co do przebicia zglosiem na gware pozniej niezgodnosc i jak mowie aby do austri to oni ze koszty poniose no jest masakra bo mowia ze tu w head Polska tzw Cool Spot ma rzeczoznawce i tu oceniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wueres Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 @ Arfi. Naprawdę Ci powiedzieli, że zbyt dużo ważysz? To się zbija jednym argumentem: to sprzedawca ma poinformować o właściwościach i przeznaczeniu sprzedawanego produktu. Kupujący (konsument) ma być z założenia "idiotą", któremu należy jak krowie na rowie wytłumaczyć wszystko. Ale że Voelkl takie badziewie wypuścił? @ Konradzzz - pisz bezpośrednio do Head'a z pytaniem, w jakich warunkach powinna być użytkowana ich narta: HEAD Sport GmbH, Wuhrkopfweg 1, 6921 Kennelbach, AUSTRIA Tel.: +43(0) 5574 608-0, Fax: +43(0) 5574 608-354, E-Mail: [email protected] Co i tak nie zmienia faktu, że odpowiedzialność ponosi sklep, który próbuje się teraz wykpić (jak zwykle). Jeśli ktokolwiek z Was będzie chciał iść ze swoją sprawą do sądu, dajcie znać - jeśli będziecie chcieli, chętnie pomogę. Trochę się na tym znam Niedługo trzeba będzie tylko ZAI albo inne hand-made'y kupować - tam przynajmniej uwzględnią reklamację, pewnie nawet do domu przyjadą Użytkownik wueres edytował ten post 19 marzec 2013 - 16:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galczych Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 To ja po testach kilku nart w tym sezonie zdecydowałem ze kupie Heada iSL - tylko czekałem az cena troche spadnie a tu taki zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jakiegoś pecha macie do tych head'ów bo ja już od 4 sezonów startuję tylko na komórkach Heada i z żadną parą nie miałem problemów. Mam GS RD: 183cm x3, 188cm x2 i 191cmx1 i wszytskie są w idealnym stanie (są z różnych sezonów), żadnych rozwarstwień, kaczych dziobów itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 takie partie trafisz na lepsze ale wez te 2 hedy skrzywilem w 1 sezon własnie napisze na ten email co podałeś tylko musze wymyślyc jak to fajnie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradzzz Napisano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dany Email pisze ze nie prawidłowy i zwraca mi może ktoś ma prawidłowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi