mlodziak1993 Napisano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Czy do igielitu trzeba miec jakis specjalny smar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
__kater__ Napisano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 smar raczej nie - prędzej narty " żwirówki " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodziak1993 Napisano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 smar raczej nie - prędzej narty " żwirówki " A czemu??A z tak sie niszcza narty po igileicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A czemu??A z tak sie niszcza narty po igileicie? Był juz o tym watek. Strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Macie Odp. http://www.skiforum....ghlight=igielit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 A tak z ciekawosci ile dni w roku jesteś na igielicie ? Ja? Byłem raz w Poznianiu. Dobrze że miałem starem narty Heady. Więcej już nie poszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi