rumacz Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Czy jest jakaś różnica w jakości miedzy boxami thule a interpack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 nie wiem jak interpac, ale thule ma super system mocowania do belek, 4 pokrętła, przymocowanie go trwa 10 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYKI Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 nie wiem jak interpac, ale thule ma super system mocowania do belek, 4 pokrętła, przymocowanie go trwa 10 minut Mam problem z uzbrojeniem mojego auta (MAZDA CX-5) w „łapy”, które będą pasowały w fabryczne mocowania (przewidziane przez producenta). Kłopot w tym, ze mam w zapasie dwie różne belki + akcesoria (różne wymiary) z poprzednich aut. Tak więc chciałbym dokupić tylko rzeczone „łapy”. Śledząc oferty, to wybór jest nieciekawy – najlepiej zakupić kpl. (!) i po kłopocie… Może ktoś miał podobny dylemat - jak wykorzystać posiadane zasoby ? R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi