Elthorm Napisano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ostatnio przegladalem allegro i wpadlem na calkiem fajnie wygladajacy kask Arctici: http://www.allegro.p...ezonu_2007.html Co sadzicie o tej firmie i najwazniejsze co sadzicie o jej produktach? Warto kupowac? P.S A co sadzicie o tych goglach do tego kasku: http://www.allegro.p...del_iguana.html Czy inne gogle tez beda pasowaly. Kusz mnie gogle Briko Kronosale nie moge znalezc jakiegos fajnego kasku do nich, czy ten kask bedzie z nimi pasowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kask wygląda bardzo profesjonalnie,sprzedający w opisie zapomniał podać wagi kasku co jest bardzo istotną sprawą(max do 500 g,taka jest moja rada) gogle na zdjęciu to też ful wypas ,niestety nic więcej nie powiem gdyż nie miałem z nimi doczynienia,urzytkuje natomiast okulary tej firmy i jestem zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Kask rzeczywiscie wyglada niezle. Zazwyczaj Fullface'y są cieższe od normalnych kasków. Uzywam goglii i okularkow Arctici i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elthorm Napisano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Raz kozie smierc. Zamowilem Kask czaeny i Gogle model Iguana C. Zobaczymy jak to wyglada w rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WincentY Napisano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Co prawda mialem tylko okulary tej firmy i nie bylem z nich zbyt zadowolony (zlamaly sie po 2tygodniach uzytkowania przy normalnym zakladaniu...), jednak mysle, ze jest to dobra firma produkujaca bardzo dobry sprzet i jezeli nie trafisz na taki felerny egzemplarz jak moj to bedziesz z niego zadowolony. Napisz jak juz przetestujesz jakie wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi