szevczi Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Cześć, Byłam ostatnio na nartach więc się pochwalę, a co! Na 1 ogień Czarnów, mało ludzi, dużo (jak na ten sezon) śniegu. Przyjemnie pojeździć, zwłaszcza w tygoniu, ludzi można liczyć na palcach. Jutro powtórka. A tu wczorajsza niedziela w Karpaczu. O dziwo ludzi do 12 malutko. Bałam się, że będzie armagedon, ale feriowicze pobudzili się dopiero po 12 Warunki super, pogoda alpejska. Śniegu mało, jak wszędzie, jeździmy tylko na Liczykrupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Cześć, Byłam ostatnio na nartach więc się pochwalę, a co! Na 1 ogień Czarnów, mało ludzi, dużo (jak na ten sezon) śniegu. Przyjemnie pojeździć, zwłaszcza w tygoniu, ludzi można liczyć na palcach. Jutro powtórka. 82765654_606199083514151_3187516644515643392_n.jpg82106521_451979175691142_2846027050395893760_n.jpg A tu wczorajsza niedziela w Karpaczu. O dziwo ludzi do 12 malutko. Bałam się, że będzie armagedon, ale feriowicze pobudzili się dopiero po 12 Warunki super, pogoda alpejska. Śniegu mało, jak wszędzie, jeździmy tylko na Liczykrupie. 82696729_481094489475281_4711065093436080128_n.jpg82947284_2218215555150181_8575043893140127744_n.jpg82450000_1192777294246277_1712546569225502720_n.jpg Czemu nie pojedziesz do Czech? Tam więcej śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szevczi Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Ja wiem czy więcej, dzisiaj dosypało w Czarnowie fajnie dbają i dośnieżają. Zależy mi na czasie, wiec szybkie 2h z rana jak śmietana. Do tego najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Ja wiem czy więcej, dzisiaj dosypało w Czarnowie fajnie dbają i dośnieżają. Zależy mi na czasie, wiec szybkie 2h z rana jak śmietana. Do tego najbliżej. No w Jesenikach dosypalo w ostatnim czasie 10cm ale świeżego. Argument o czasie jednak rozumiem i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A w Beskidach naprawdę zacne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 No w Jesenikach dosypalo w ostatnim czasie 10cm ale świeżego. Argument o czasie jednak rozumiem i pozdrawiam. To się pochwalę i tutaj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To się pochwalę i tutaj. Piękna zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Piękna zima Ano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. Ładnie, gratulacje. Do ilu dni z reguły dobijasz w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Ładnie, gratulacje. Do ilu dni z reguły dobijasz w sezonie? ok. 70-80 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Tj. W których resortach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Różnie, 30-40km, kilkanaście dni po ok.60 km(Austria, Włochy). Czasami jest tylko 20 km (trening na tyczkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 50 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się.
star Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Piękna zima Ano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. Ładnie, gratulacje. Do ilu dni z reguły dobijasz w sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Ładnie, gratulacje. Do ilu dni z reguły dobijasz w sezonie? ok. 70-80 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Tj. W których resortach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Różnie, 30-40km, kilkanaście dni po ok.60 km(Austria, Włochy). Czasami jest tylko 20 km (trening na tyczkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 50 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się.
labas Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Ładnie, gratulacje. Do ilu dni z reguły dobijasz w sezonie? ok. 70-80 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Tj. W których resortach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Różnie, 30-40km, kilkanaście dni po ok.60 km(Austria, Włochy). Czasami jest tylko 20 km (trening na tyczkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 50 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Joanna Sm Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Tj. W których resortach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 No, bogaty mam sezon, przekroczyłem w sobotę 40 dzień na nartach, oczywiście w tym sezonie. W sumie spędzam na nartach pięć dni w każdym tygodniu. Ale to przez to że mam 4 stacje w promieniu 11 km. To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 To bardzo duzo. Jak to sie ma do ilosci przejechanych km? Mieszkalem kiedys w gorach tez bylo tyle dni na nartach tylko, ze popierdolki max 700 m zjazdu. Różnie, 30-40km, kilkanaście dni po ok.60 km(Austria, Włochy). Czasami jest tylko 20 km (trening na tyczkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 50 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność