kamil.k Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Gdzie jeździłeś? Małe Ciche ,Jurgów i znowu MC i powiem tyle, że chyba wole MC niż w Białke Tatrzańską, bo tam zawsze tłoczno. Miejscowe uskoki/różnica poziomów pomiędzy lewą, a prawą stroną były naprawdę mordercze jak na pierwsze dni, ale wrażenia z jazdy po tym fragmencie po prostu bezcenne, zwłaszcza ,że widoczność była kiepska, więc najpierw nie czuło się gruntu pod nogami i reagowało już w locie Pamiętam , że w MC sporo osób miało problem z wczytaniem karnetu na bramce, bo każdy machał nim przed wyświetlaczem, a antena była ukryta wcześniej w ekranie z reklamą i nigdzie nie napisali " tu przyłożyć" i ludzie się denerwowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,2tys. Dodano 17 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 38 51 25 33 Popularne dni 4 Lut 15 9 Mar 13 3 Lut 12 22 Lut 11 Top użytkownicy w tym temacie EFIX 38 odpowiedzi jan koval 51 odpowiedzi TAYSON 25 odpowiedzi oldsnowjunky 33 odpowiedzi Popularne dni 4 Lut 2007 15 odpowiedzi 9 Mar 2008 13 odpowiedzi 3 Lut 2007 12 odpowiedzi 22 Lut 2009 11 odpowiedzi FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Przed Nowym Rokiem zawitaliśmy do Whitefish w Montanie. Dobry okres niezbyt zimno -6 w bazie a -12 na górze. Nocna jazda - krzesło Nr2 płynna -zerowa kolejka -tylko frontowy południowy stok- więc trochę zlodzeń, córka przejęta nocnymi klimatami. Codziennie kilka centymetrów świeżego śniegu. Czarne trasy otwarte, ale dużo wystających roślin Tył -północny miękki. Pogoda - pochmurnie i mgielnie. Góra taka, że widać tylko 4 krzesła do przodu. Jeden dzień z widokiem na park lodowcowy na północ i jezioro na południe- niesamowite piękne miejsca. Niestety infrastruktura dość stara - krzesełko nr 5 - wolne, do tego- psuło się i stawało co 1 minutę chyba tak 8 razy. Nr. 7 - również utknąło i mechanik wystartował po dobrych 5-10 minutach. Jedynie orczyk i przód działał jak należy. Jak na taką porę roku- nie było tłoku i dobre warunki śniegowe, cenowo dużo taniej niż ośrodki w Kolorado. Zawsze miło poczytać relacje "zza oceanu". Jeśli masz czas i ochotę wrzucaj takie rodzynki częściej. Dzięki! Zachód US to moje narciarskie marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Przed Nowym Rokiem zawitaliśmy do Whitefish w Montanie. Dobry okres niezbyt zimno -6 w bazie a -12 na górze. Nocna jazda - krzesło Nr2 płynna -zerowa kolejka -tylko frontowy południowy stok- więc trochę zlodzeń, córka przejęta nocnymi klimatami. Codziennie kilka centymetrów świeżego śniegu. Czarne trasy otwarte, ale dużo wystających roślin Tył -północny miękki. Pogoda - pochmurnie i mgielnie. Góra taka, że widać tylko 4 krzesła do przodu. Jeden dzień z widokiem na park lodowcowy na północ i jezioro na południe- niesamowite piękne miejsca. Niestety infrastruktura dość stara - krzesełko nr 5 - wolne, do tego- psuło się i stawało co 1 minutę chyba tak 8 razy. Nr. 7 - również utknąło i mechanik wystartował po dobrych 5-10 minutach. Jedynie orczyk i przód działał jak należy. Jak na taką porę roku- nie było tłoku i dobre warunki śniegowe, cenowo dużo taniej niż ośrodki w Kolorado. Zawsze miło poczytać relacje "zza oceanu". Jeśli masz czas i ochotę wrzucaj takie rodzynki częściej. Dzięki! Zachód US to moje narciarskie marzenie. WF jest swietne, dodatkowa zaleta - stos blisko (nieco ponizej 2h drogi ) do Fernie 2 elementy, ktore wyrozniaja WF : duza ilosc dni ze slaba widocznoscia, oraz stosunkowo duze niebezpieczenstwo tzw Tree Wells - wyjatkowe paskudztwo, czyhajace na nierozwaznych. Osobiscie lubie sie dorwac do orczyka (jedyny na stoku) , ktory jest czynny tylko w weekend'y: wtedy pierwsi maja laczny opad z 4-5 ostatnich dni!!!! Fernie: niesamowita perla wzgledem terenu - Anaconda jest swietna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachód US to moje narciarskie marzenie. Moje też! , , Planujemy babski wyjazd do Steamboat Springs - ostatni weekend w lutym.... już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 A na Bjelasnice jeździliście? Zniszczenia wojenne już odbudowane? Mieszkałem w Sarajewie przez prawie rok na przełomie 2004/2005. Przez dwie doby spadło jakieś 80 cm śniegu. Miasto było sparaliżowane, bo śnieg trzeba było wywozić ciężarówkami. Jednego dnia na stoku Jahoriny mialem grad, śnieg, deszcz a na koniec wyszdła tęcza. Jeździliśmy tylko na Jahorinie Bośniacy trochę olewająco podchodzą do przygotowania stoków nawet Jahorina nie chodziła cała a śnieg był. W samym Sarajewie ślady wojny do dzisiaj są widoczne mieszkaliśmy blisko lotniska tunel był obowiązkową pozycją oraz to co zostało z toru saneczkowego. Sylwestra spędziliśmy w restauracji kuchnia i muza regionalna będzie co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 To z okolic lotniska bliżej na Bjelasnice czy Igman. Tyle że jak tam byłem to Bjelasnica była kompletnie zburzona, a na Jahorinie wszystko chodziło poza tym długim krzesełkiem do Skocine, o ile jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Moltek, Soelden, Stubai, Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. Polska - Suche U jedrola, Suche krzesło, Ufo, Białka, Kluszkowce, Jaworki, Kasina. Łącznie 27 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. . a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachęceni prognozami i kończącym się sezonem urlopowym, postanowiliśmy skoczyć do...taaaadam Białki (sic!). Moją decyzję można podsumować poniższym memem: Podobnie jak w drugi dzień świąt, zaczęliśmy od Remiaszowa. Niestety tym razem już koło 9:30 było ciasno na stoku. Szybka ucieczka w stronę Jankulakowskiego. Tam kilka zjazdów i dalej na 6. Nawet na 6 dzikie tłumy i co chwilę upadki i kamikadze jadący na krechę. Na Kotelnicę już nie jechaliśmy. Od godziny 9:00 do 12:30 udało się zrobić zaledwie kilka fajnych, ostrzejszych zjazdów. Reszta to meandrowanie w tłumie i stanie w kolejkach...jedyny plus dzisiejszego dnia to pączek i kawa z widokiem na Tatry. Niestety nawet tę słodką chwilę, spier**** rzut oka na kamerki w Krynicy...w południe dosłownie kilka osób na stoku. Co mnie/nas podkusiło na wyjazd do Białki, mając co najmniej kilka ON w promieniu 30km od domu? Nie wiem...szatan jakiś. Warunki bardzo dobre, śniegu dużo, mróz cały cały czas. Jeśli komuś nie przeszkadza tłok na trasach i stanie w kolejkach to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie.Ejże. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Dolomity zaraz przed świętami, pogoda nieciekawa. Wyjazdy sam sobie organizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ejże. 01.01.2020 o 08:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Przed Nowym Rokiem zawitaliśmy do Whitefish w Montanie. Dobry okres niezbyt zimno -6 w bazie a -12 na górze. Nocna jazda - krzesło Nr2 płynna -zerowa kolejka -tylko frontowy południowy stok- więc trochę zlodzeń, córka przejęta nocnymi klimatami. Codziennie kilka centymetrów świeżego śniegu. Czarne trasy otwarte, ale dużo wystających roślin Tył -północny miękki. Pogoda - pochmurnie i mgielnie. Góra taka, że widać tylko 4 krzesła do przodu. Jeden dzień z widokiem na park lodowcowy na północ i jezioro na południe- niesamowite piękne miejsca. Niestety infrastruktura dość stara - krzesełko nr 5 - wolne, do tego- psuło się i stawało co 1 minutę chyba tak 8 razy. Nr. 7 - również utknąło i mechanik wystartował po dobrych 5-10 minutach. Jedynie orczyk i przód działał jak należy. Jak na taką porę roku- nie było tłoku i dobre warunki śniegowe, cenowo dużo taniej niż ośrodki w Kolorado. Zawsze miło poczytać relacje "zza oceanu". Jeśli masz czas i ochotę wrzucaj takie rodzynki częściej. Dzięki! Zachód US to moje narciarskie marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Przed Nowym Rokiem zawitaliśmy do Whitefish w Montanie. Dobry okres niezbyt zimno -6 w bazie a -12 na górze. Nocna jazda - krzesło Nr2 płynna -zerowa kolejka -tylko frontowy południowy stok- więc trochę zlodzeń, córka przejęta nocnymi klimatami. Codziennie kilka centymetrów świeżego śniegu. Czarne trasy otwarte, ale dużo wystających roślin Tył -północny miękki. Pogoda - pochmurnie i mgielnie. Góra taka, że widać tylko 4 krzesła do przodu. Jeden dzień z widokiem na park lodowcowy na północ i jezioro na południe- niesamowite piękne miejsca. Niestety infrastruktura dość stara - krzesełko nr 5 - wolne, do tego- psuło się i stawało co 1 minutę chyba tak 8 razy. Nr. 7 - również utknąło i mechanik wystartował po dobrych 5-10 minutach. Jedynie orczyk i przód działał jak należy. Jak na taką porę roku- nie było tłoku i dobre warunki śniegowe, cenowo dużo taniej niż ośrodki w Kolorado. Zawsze miło poczytać relacje "zza oceanu". Jeśli masz czas i ochotę wrzucaj takie rodzynki częściej. Dzięki! Zachód US to moje narciarskie marzenie. WF jest swietne, dodatkowa zaleta - stos blisko (nieco ponizej 2h drogi ) do Fernie 2 elementy, ktore wyrozniaja WF : duza ilosc dni ze slaba widocznoscia, oraz stosunkowo duze niebezpieczenstwo tzw Tree Wells - wyjatkowe paskudztwo, czyhajace na nierozwaznych. Osobiscie lubie sie dorwac do orczyka (jedyny na stoku) , ktory jest czynny tylko w weekend'y: wtedy pierwsi maja laczny opad z 4-5 ostatnich dni!!!! Fernie: niesamowita perla wzgledem terenu - Anaconda jest swietna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachód US to moje narciarskie marzenie. Moje też! , , Planujemy babski wyjazd do Steamboat Springs - ostatni weekend w lutym.... już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 A na Bjelasnice jeździliście? Zniszczenia wojenne już odbudowane? Mieszkałem w Sarajewie przez prawie rok na przełomie 2004/2005. Przez dwie doby spadło jakieś 80 cm śniegu. Miasto było sparaliżowane, bo śnieg trzeba było wywozić ciężarówkami. Jednego dnia na stoku Jahoriny mialem grad, śnieg, deszcz a na koniec wyszdła tęcza. Jeździliśmy tylko na Jahorinie Bośniacy trochę olewająco podchodzą do przygotowania stoków nawet Jahorina nie chodziła cała a śnieg był. W samym Sarajewie ślady wojny do dzisiaj są widoczne mieszkaliśmy blisko lotniska tunel był obowiązkową pozycją oraz to co zostało z toru saneczkowego. Sylwestra spędziliśmy w restauracji kuchnia i muza regionalna będzie co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 To z okolic lotniska bliżej na Bjelasnice czy Igman. Tyle że jak tam byłem to Bjelasnica była kompletnie zburzona, a na Jahorinie wszystko chodziło poza tym długim krzesełkiem do Skocine, o ile jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Moltek, Soelden, Stubai, Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. Polska - Suche U jedrola, Suche krzesło, Ufo, Białka, Kluszkowce, Jaworki, Kasina. Łącznie 27 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. . a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachęceni prognozami i kończącym się sezonem urlopowym, postanowiliśmy skoczyć do...taaaadam Białki (sic!). Moją decyzję można podsumować poniższym memem: Podobnie jak w drugi dzień świąt, zaczęliśmy od Remiaszowa. Niestety tym razem już koło 9:30 było ciasno na stoku. Szybka ucieczka w stronę Jankulakowskiego. Tam kilka zjazdów i dalej na 6. Nawet na 6 dzikie tłumy i co chwilę upadki i kamikadze jadący na krechę. Na Kotelnicę już nie jechaliśmy. Od godziny 9:00 do 12:30 udało się zrobić zaledwie kilka fajnych, ostrzejszych zjazdów. Reszta to meandrowanie w tłumie i stanie w kolejkach...jedyny plus dzisiejszego dnia to pączek i kawa z widokiem na Tatry. Niestety nawet tę słodką chwilę, spier**** rzut oka na kamerki w Krynicy...w południe dosłownie kilka osób na stoku. Co mnie/nas podkusiło na wyjazd do Białki, mając co najmniej kilka ON w promieniu 30km od domu? Nie wiem...szatan jakiś. Warunki bardzo dobre, śniegu dużo, mróz cały cały czas. Jeśli komuś nie przeszkadza tłok na trasach i stanie w kolejkach to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie.Ejże. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Dolomity zaraz przed świętami, pogoda nieciekawa. Wyjazdy sam sobie organizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ejże. 01.01.2020 o 08:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Przed Nowym Rokiem zawitaliśmy do Whitefish w Montanie. Dobry okres niezbyt zimno -6 w bazie a -12 na górze. Nocna jazda - krzesło Nr2 płynna -zerowa kolejka -tylko frontowy południowy stok- więc trochę zlodzeń, córka przejęta nocnymi klimatami. Codziennie kilka centymetrów świeżego śniegu. Czarne trasy otwarte, ale dużo wystających roślin Tył -północny miękki. Pogoda - pochmurnie i mgielnie. Góra taka, że widać tylko 4 krzesła do przodu. Jeden dzień z widokiem na park lodowcowy na północ i jezioro na południe- niesamowite piękne miejsca. Niestety infrastruktura dość stara - krzesełko nr 5 - wolne, do tego- psuło się i stawało co 1 minutę chyba tak 8 razy. Nr. 7 - również utknąło i mechanik wystartował po dobrych 5-10 minutach. Jedynie orczyk i przód działał jak należy. Jak na taką porę roku- nie było tłoku i dobre warunki śniegowe, cenowo dużo taniej niż ośrodki w Kolorado. Zawsze miło poczytać relacje "zza oceanu". Jeśli masz czas i ochotę wrzucaj takie rodzynki częściej. Dzięki! Zachód US to moje narciarskie marzenie. WF jest swietne, dodatkowa zaleta - stos blisko (nieco ponizej 2h drogi ) do Fernie 2 elementy, ktore wyrozniaja WF : duza ilosc dni ze slaba widocznoscia, oraz stosunkowo duze niebezpieczenstwo tzw Tree Wells - wyjatkowe paskudztwo, czyhajace na nierozwaznych. Osobiscie lubie sie dorwac do orczyka (jedyny na stoku) , ktory jest czynny tylko w weekend'y: wtedy pierwsi maja laczny opad z 4-5 ostatnich dni!!!! Fernie: niesamowita perla wzgledem terenu - Anaconda jest swietna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachód US to moje narciarskie marzenie. Moje też! , , Planujemy babski wyjazd do Steamboat Springs - ostatni weekend w lutym.... już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 A na Bjelasnice jeździliście? Zniszczenia wojenne już odbudowane? Mieszkałem w Sarajewie przez prawie rok na przełomie 2004/2005. Przez dwie doby spadło jakieś 80 cm śniegu. Miasto było sparaliżowane, bo śnieg trzeba było wywozić ciężarówkami. Jednego dnia na stoku Jahoriny mialem grad, śnieg, deszcz a na koniec wyszdła tęcza. Jeździliśmy tylko na Jahorinie Bośniacy trochę olewająco podchodzą do przygotowania stoków nawet Jahorina nie chodziła cała a śnieg był. W samym Sarajewie ślady wojny do dzisiaj są widoczne mieszkaliśmy blisko lotniska tunel był obowiązkową pozycją oraz to co zostało z toru saneczkowego. Sylwestra spędziliśmy w restauracji kuchnia i muza regionalna będzie co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 To z okolic lotniska bliżej na Bjelasnice czy Igman. Tyle że jak tam byłem to Bjelasnica była kompletnie zburzona, a na Jahorinie wszystko chodziło poza tym długim krzesełkiem do Skocine, o ile jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Moltek, Soelden, Stubai, Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. Polska - Suche U jedrola, Suche krzesło, Ufo, Białka, Kluszkowce, Jaworki, Kasina. Łącznie 27 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. . a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachęceni prognozami i kończącym się sezonem urlopowym, postanowiliśmy skoczyć do...taaaadam Białki (sic!). Moją decyzję można podsumować poniższym memem: Podobnie jak w drugi dzień świąt, zaczęliśmy od Remiaszowa. Niestety tym razem już koło 9:30 było ciasno na stoku. Szybka ucieczka w stronę Jankulakowskiego. Tam kilka zjazdów i dalej na 6. Nawet na 6 dzikie tłumy i co chwilę upadki i kamikadze jadący na krechę. Na Kotelnicę już nie jechaliśmy. Od godziny 9:00 do 12:30 udało się zrobić zaledwie kilka fajnych, ostrzejszych zjazdów. Reszta to meandrowanie w tłumie i stanie w kolejkach...jedyny plus dzisiejszego dnia to pączek i kawa z widokiem na Tatry. Niestety nawet tę słodką chwilę, spier**** rzut oka na kamerki w Krynicy...w południe dosłownie kilka osób na stoku. Co mnie/nas podkusiło na wyjazd do Białki, mając co najmniej kilka ON w promieniu 30km od domu? Nie wiem...szatan jakiś. Warunki bardzo dobre, śniegu dużo, mróz cały cały czas. Jeśli komuś nie przeszkadza tłok na trasach i stanie w kolejkach to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie.Ejże. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Dolomity zaraz przed świętami, pogoda nieciekawa. Wyjazdy sam sobie organizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ejże. 01.01.2020 o 08:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachód US to moje narciarskie marzenie. Moje też! , , Planujemy babski wyjazd do Steamboat Springs - ostatni weekend w lutym.... już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 A na Bjelasnice jeździliście? Zniszczenia wojenne już odbudowane? Mieszkałem w Sarajewie przez prawie rok na przełomie 2004/2005. Przez dwie doby spadło jakieś 80 cm śniegu. Miasto było sparaliżowane, bo śnieg trzeba było wywozić ciężarówkami. Jednego dnia na stoku Jahoriny mialem grad, śnieg, deszcz a na koniec wyszdła tęcza. Jeździliśmy tylko na Jahorinie Bośniacy trochę olewająco podchodzą do przygotowania stoków nawet Jahorina nie chodziła cała a śnieg był. W samym Sarajewie ślady wojny do dzisiaj są widoczne mieszkaliśmy blisko lotniska tunel był obowiązkową pozycją oraz to co zostało z toru saneczkowego. Sylwestra spędziliśmy w restauracji kuchnia i muza regionalna będzie co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 To z okolic lotniska bliżej na Bjelasnice czy Igman. Tyle że jak tam byłem to Bjelasnica była kompletnie zburzona, a na Jahorinie wszystko chodziło poza tym długim krzesełkiem do Skocine, o ile jeszcze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Moltek, Soelden, Stubai, Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. Polska - Suche U jedrola, Suche krzesło, Ufo, Białka, Kluszkowce, Jaworki, Kasina. Łącznie 27 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danielsky Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Gdzie w tym sezonie byłem? Zagranica - Val Gardena, Alpe Lusia, San Pelegrino, Predazzo-Oberregen, Canazei. . a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachęceni prognozami i kończącym się sezonem urlopowym, postanowiliśmy skoczyć do...taaaadam Białki (sic!). Moją decyzję można podsumować poniższym memem: Podobnie jak w drugi dzień świąt, zaczęliśmy od Remiaszowa. Niestety tym razem już koło 9:30 było ciasno na stoku. Szybka ucieczka w stronę Jankulakowskiego. Tam kilka zjazdów i dalej na 6. Nawet na 6 dzikie tłumy i co chwilę upadki i kamikadze jadący na krechę. Na Kotelnicę już nie jechaliśmy. Od godziny 9:00 do 12:30 udało się zrobić zaledwie kilka fajnych, ostrzejszych zjazdów. Reszta to meandrowanie w tłumie i stanie w kolejkach...jedyny plus dzisiejszego dnia to pączek i kawa z widokiem na Tatry. Niestety nawet tę słodką chwilę, spier**** rzut oka na kamerki w Krynicy...w południe dosłownie kilka osób na stoku. Co mnie/nas podkusiło na wyjazd do Białki, mając co najmniej kilka ON w promieniu 30km od domu? Nie wiem...szatan jakiś. Warunki bardzo dobre, śniegu dużo, mróz cały cały czas. Jeśli komuś nie przeszkadza tłok na trasach i stanie w kolejkach to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie.Ejże. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Dolomity zaraz przed świętami, pogoda nieciekawa. Wyjazdy sam sobie organizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ejże. 01.01.2020 o 08:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Zachęceni prognozami i kończącym się sezonem urlopowym, postanowiliśmy skoczyć do...taaaadam Białki (sic!). Moją decyzję można podsumować poniższym memem: Podobnie jak w drugi dzień świąt, zaczęliśmy od Remiaszowa. Niestety tym razem już koło 9:30 było ciasno na stoku. Szybka ucieczka w stronę Jankulakowskiego. Tam kilka zjazdów i dalej na 6. Nawet na 6 dzikie tłumy i co chwilę upadki i kamikadze jadący na krechę. Na Kotelnicę już nie jechaliśmy. Od godziny 9:00 do 12:30 udało się zrobić zaledwie kilka fajnych, ostrzejszych zjazdów. Reszta to meandrowanie w tłumie i stanie w kolejkach...jedyny plus dzisiejszego dnia to pączek i kawa z widokiem na Tatry. Niestety nawet tę słodką chwilę, spier**** rzut oka na kamerki w Krynicy...w południe dosłownie kilka osób na stoku. Co mnie/nas podkusiło na wyjazd do Białki, mając co najmniej kilka ON w promieniu 30km od domu? Nie wiem...szatan jakiś. Warunki bardzo dobre, śniegu dużo, mróz cały cały czas. Jeśli komuś nie przeszkadza tłok na trasach i stanie w kolejkach to polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Bo do Białki na narty się nie jeździ Nawet jeśli tylko tam byłby śnieg w całej południowej Polsce - w sumie to wtedy tym bardziej nie.Ejże. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 a kiedy te Dolomity i jakie miałeś warunki ? PS wyjazd z Yano .. ? Dolomity zaraz przed świętami, pogoda nieciekawa. Wyjazdy sam sobie organizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bacek Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ejże. 01.01.2020 o 08:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bacek Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ejże. 01.01.2020 o 08:00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
noriska Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Gaustablikk, nie liczac przydomowego stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 01.01.2020 o 08:00? Raczej 9:00. Taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 stara bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cześć! A odwiedzał ktoś w tym roku już Pilsko? Bardzo jestem ciekawa, co się tam dzieje. https://www.skiforum...filmy/?p=632737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Dzisiaj Sabat-Krajno, mały stoczek w Świętokrzyskiem. Warunki jak na obecną zimę ok, chociaż ratrakować na pewno nie mogą. Jest taśma oraz Tatrapoma dwu torowa. Z racji braku ludzi, czynna tylko jedna lina i ze speedem na pół gwizdka. Obok śmieszny park miniatur, całkiem dużych. Górka mała, ale że bez kolejki to całkiem na plus. Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Na bezrybiu i rak ryba;-) Fajnie, że komuś się chce. A co to za nartki? no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się.
star Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Elegancko sparowane z butami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Byłeś ostatnio na nartach - pochwal się.
techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Elegancko sparowane z butami:-) ale buty własne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 no dokładnie, ale byłem puczyć 6-cio latkę stawiać pierwsze kroki, bardziej to niż żeby pojeździć. Jej się podobało, to najważniejsze. A narty aż zrobiłem zdjęcie, bo dali mi ten paździerz w wypożyczalni. Jakieś Salomony, pianka, do tego tępa i wyklepana jak nie wiem. No nie dało się jechać Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wyglądają na 20 letnie Verse 500??? Tak ten model, nie wiem dokładnie który rocznik, ale pełnoletnie chyba były A i tak jak będę w Świętokrzyskim to do tego Krajna wpadnę bo nawet spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 44 45 46 47 48 49 50 Dalej Strona 49 z 50 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi