daro65_del Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ostatnio odbyły się jakieś tam zawody lekarzy i farmaceutów. Polacy (w tym liczna i mocna grupa z Tychów!) zdobyli Puchar Narodów. Czy ktoś brał w nich udział? Czy może coś o nich napisać czy ja to mam (mogę) uczynić poprzez prasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 @MItek pewnie to pytanie do Ciebie choć niekoniecznie. Czy w tym roku planuje się zorganizowanie jakichś zawodów SKIFORUM, czy też innej formy wieloosobowej integracji naszej skiforumowej Braci? Fajnie byłoby parę uśmiechniętych gęb znów zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 29 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 @MItek pewnie to pytanie do Ciebie choć niekoniecznie. Czy w tym roku planuje się zorganizowanie jakichś zawodów SKIFORUM, czy też innej formy wieloosobowej integracji naszej skiforumowej Braci? Fajnie byłoby parę uśmiechniętych gęb znów zobaczyć Za jestem .... stanowczo i definitywnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Proponuję Arena Jaworki, oddzielna trasa slalomowa z pomiarem czasu - tylko do naszej dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 @MItek pewnie to pytanie do Ciebie choć niekoniecznie. Czy w tym roku planuje się zorganizowanie jakichś zawodów SKIFORUM, czy też innej formy wieloosobowej integracji naszej skiforumowej Braci? Fajnie byłoby parę uśmiechniętych gęb znów zobaczyć Czołem. Prawdopodobnie będzie kolejny Memoriał NIKO na Dzikowcu. To poustalamy jeszcze z Radkiem, który ma decydujące zdanie i największe kompetencje. No i musi być śnieg, choć widzę, że są nowe inwestycje i plany w ośrodku, co mnie bardzo cieszy Trudno tą imprezę nazwać jednak zawodami Skiforum, choć wielu jego uczestników zwykle startuje i się przy tym nieźle bawi. Poza tym Niko sporo z nami jeździł oraz mocno udzielał się na Skiforum - niektórzy pewnie to jeszcze pamiętają.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Proponuję Arena Jaworki, oddzielna trasa slalomowa z pomiarem czasu - tylko do naszej dyspozycji.A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 To za Szczawnicą. Przepiękne miejsce. Duża baza noclegów. Już widzę wieczorną imprezę w Muzycznej Owczarni http://www.arenanarciarska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Hmmmm... Dzikowiec juz 'obrósł w tradycję i perfekcyjna organizacje w wykonaniu Radka. W obie strony mam ok 200 km, wiec wyłączam się z głosowania. .. :-). Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 A gdzie to? Harpia odpowiedział, dodam tylko że Mitkowi zorganizowałbym zawody w balecie z właścicielem stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ja mogę gdyby nie było akurat w programie Muzycznej Owczarni zorganizować u nich fajny koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Dla mnie są na pierwszym,ale zostało mi jeszcze sporo do zobaczenia, co ciekawe nie nudzą mi się i uwielbiam tam wracać ,często chodzę tymi samymi szlakami i zawsze sprawia mi to wielką przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Zawody SkiForum × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Proponuję Arena Jaworki, oddzielna trasa slalomowa z pomiarem czasu - tylko do naszej dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arky Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 @MItek pewnie to pytanie do Ciebie choć niekoniecznie. Czy w tym roku planuje się zorganizowanie jakichś zawodów SKIFORUM, czy też innej formy wieloosobowej integracji naszej skiforumowej Braci? Fajnie byłoby parę uśmiechniętych gęb znów zobaczyć Czołem. Prawdopodobnie będzie kolejny Memoriał NIKO na Dzikowcu. To poustalamy jeszcze z Radkiem, który ma decydujące zdanie i największe kompetencje. No i musi być śnieg, choć widzę, że są nowe inwestycje i plany w ośrodku, co mnie bardzo cieszy Trudno tą imprezę nazwać jednak zawodami Skiforum, choć wielu jego uczestników zwykle startuje i się przy tym nieźle bawi. Poza tym Niko sporo z nami jeździł oraz mocno udzielał się na Skiforum - niektórzy pewnie to jeszcze pamiętają.. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Proponuję Arena Jaworki, oddzielna trasa slalomowa z pomiarem czasu - tylko do naszej dyspozycji.A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 To za Szczawnicą. Przepiękne miejsce. Duża baza noclegów. Już widzę wieczorną imprezę w Muzycznej Owczarni http://www.arenanarciarska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Hmmmm... Dzikowiec juz 'obrósł w tradycję i perfekcyjna organizacje w wykonaniu Radka. W obie strony mam ok 200 km, wiec wyłączam się z głosowania. .. :-). Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 A gdzie to? Harpia odpowiedział, dodam tylko że Mitkowi zorganizowałbym zawody w balecie z właścicielem stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ja mogę gdyby nie było akurat w programie Muzycznej Owczarni zorganizować u nich fajny koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Dla mnie są na pierwszym,ale zostało mi jeszcze sporo do zobaczenia, co ciekawe nie nudzą mi się i uwielbiam tam wracać ,często chodzę tymi samymi szlakami i zawsze sprawia mi to wielką przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Zawody SkiForum × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Proponuję Arena Jaworki, oddzielna trasa slalomowa z pomiarem czasu - tylko do naszej dyspozycji.A gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 To za Szczawnicą. Przepiękne miejsce. Duża baza noclegów. Już widzę wieczorną imprezę w Muzycznej Owczarni http://www.arenanarciarska.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Hmmmm... Dzikowiec juz 'obrósł w tradycję i perfekcyjna organizacje w wykonaniu Radka. W obie strony mam ok 200 km, wiec wyłączam się z głosowania. .. :-). Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 A gdzie to? Harpia odpowiedział, dodam tylko że Mitkowi zorganizowałbym zawody w balecie z właścicielem stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ja mogę gdyby nie było akurat w programie Muzycznej Owczarni zorganizować u nich fajny koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Dla mnie są na pierwszym,ale zostało mi jeszcze sporo do zobaczenia, co ciekawe nie nudzą mi się i uwielbiam tam wracać ,często chodzę tymi samymi szlakami i zawsze sprawia mi to wielką przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Zawody SkiForum
Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Ja mogę gdyby nie było akurat w programie Muzycznej Owczarni zorganizować u nich fajny koncert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 hmmmmm..... czyli teraz juz tylko "weźmy się i zróbcie to.... " Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Dla mnie są na pierwszym,ale zostało mi jeszcze sporo do zobaczenia, co ciekawe nie nudzą mi się i uwielbiam tam wracać ,często chodzę tymi samymi szlakami i zawsze sprawia mi to wielką przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Zawody SkiForum Zawody SkiForum
Harpia Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Jaworki są piękne ,wąwóz Homole,kawałek dalej Rezerwat Białej Wody, uwielbiam to miejsce i odwiedzamy je z żoną każdego roku, byłem tam o każdej porze roku poza zimą... żona na Jaworki mówi "alpejska wioska" i coś w tym jest Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Dla mnie są na pierwszym,ale zostało mi jeszcze sporo do zobaczenia, co ciekawe nie nudzą mi się i uwielbiam tam wracać ,często chodzę tymi samymi szlakami i zawsze sprawia mi to wielką przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
bubol.T Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Dla mnie Pieniny są w trójce najpiękniejszych miejsc w Polsce. Nie wiem czy nie pierwsze Dla mnie są na pierwszym,ale zostało mi jeszcze sporo do zobaczenia, co ciekawe nie nudzą mi się i uwielbiam tam wracać ,często chodzę tymi samymi szlakami i zawsze sprawia mi to wielką przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Friski Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 ... Chyba ze byłby to Szczyrk a slalom na Stozku...... :-) Na Stożku no bo raczej nie w Szczyrku. Słyszałem że TMR na pytanie o możliwość postawienia własnych tyczek do treningu rzucił kwotą rzędu kilku tysięcy... (Dla porównania - na lodowcu za friko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi