Mitek Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam W tym roku zawody SkiForum w formule, ktorą znacie nie odbędą się. Jeżeli można to prosiłbym o niedociekanie dlaczego i po co tylko o przyjęcie tego faktu do wiadomości po prostu. Odbyły się parę razy były świetną zabawą tak dla organizatorów jak i - mam nadzieję - uczestników. JEST NATOMIAST ZNAKOMITA ALTERNATYWA: Już szykujcie się na 9 i 10 lutego, ostrzcie narty, chudnijcie aby się wbić w gumy, polerujcie ochraniacze i gardy bo i slalom będzie. Szczegóły jutro! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wielka szkoda. Rozumiem jednak, że przesłanki takiej decyzji są racjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Już szykujcie się na 9 i 10 lutego, ostrzcie narty, chudnijcie aby się wbić w gumy Szczegóły jutro! Pozdrowienia Eeee, guma się rozciągnie, lepiej nabierajcie masy, żeby krawędzie docisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 ... lepiej nabierajcie masy, żeby krawędzie docisnąć Kurcze, ostatnio niczym innym się nie zajmuję... :eek: :eek: Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Eeee, guma się rozciągnie, lepiej nabierajcie masy, żeby krawędzie docisnąć ... pojedź z Arfiowym wojskiem na narty menu takie , że zanim się wepniesz w narty .... będą już dociśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć Poniżej całośc informacji dotyczących zawodów na Czarnym Groniu: Impreza jest dwudniowa. Pierwszego dnia przewidziany jest gigant - do samego dołu! - drugiego slalom!. Mozna oczywiście strtowac w jednej konkurencji. Wszystkie informcje są w poniższym linku. jest tam równiez formularz zgłoszeniowy na zawody. Zwróćcie uwage na dodatkowe atrakcje, któe przygotował Czarny Groń. http://www.andrychow...28p50o.file.pdf Serdecznie pozdrawiam i zapraszam w imieniu Organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Wysłałem zgłoszenie. Długi GS (SG?? w regulaminie) i SL to w sumie lepsza impreza się szykuje. A jak z noclegami w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Szkoda Niestety w tym terminie będę za granicą Mitek szacun za to co do tej pory zrobiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Poniżej całośc informacji dotyczących zawodów na Czarnym Groniu:szkoda ... to, już nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Czy ktoś oprócz Śpiocha wybiera się na te zawody??? Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Na otarcie łez po zawodach Skiforum proponuje również SkiForum Master Challenge - Dzikowiec - 16-17.02.2013 Informacje o zawodach będą sukcesywnie pojawiać się tutaj: http://www.skiforum....wiec-2013/page4 Wszelkie informacje o górce i ośrodku: http://www.skiforum....ce-k-Walbrzycha Impreza z pewnością będzie znacznie bardziej kameralna i mniej profesjonalnie przygotowana niż praciakowe spotkania, ale będziemy się starać żeby to wszystko jakoś wypaliło. Na razie czekamy na deklaracje od chętnych i... na odpalenie kanapy na Dzikowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Tu muszę zaprotestować. Trasę ustawia profesjonaliści więc żadnej prowizorki nie będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jest jeszcze jedna nowość W weekendy jest After Sk Party http://www.czarnygro...er-ski-party-2/ impreza super jak w krajach alpejskich aż się jeździć odechciewa Pozdrawiam i życzę szybkich przejazdów i miłej zabawy do ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Cześć Dzikowiec Dzikowcem ale najpierw warto sprawdzic czy jeżdzisz czy sie zsuwasz. Szczęśliwej drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witam Mam dwa pytania: 1. Czy to są zawody skiforum czy Czarnego Gronia? chodzi mi o ten plakat -> http://www.czarnygro...AKAT_gotowo.jpg 2. Myślałem że to będzie bardziej kameralne i mam dylemat czy warto sie zapisywać na GS ponieważ... nigdy nie jezdziłem na bramkach czy będzie jeszcze ktoś taki? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W tym roku sa tu i będzie slalom http://www.skiforum....-Dzikowiec-2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 sally wiem o dzikowcu ale nie ma jeszcze daty i nie wiem czy mi sie uda wyrwać na kilka dni.. a rzyki mam pod ręką niestety nie miałem okazji być na wcześniejszych edycjach zawodów skiforum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 pumba, data jest : trening w piątek 22 bm. ok. 18tej, zaś zawody następnego dnia tj. w sobotę 23 ok. 16tej przy czym dla niektórych uczestników (patrz autor postu) słowo ,,zawody'' jest pojmowane bbaarrddzzoo szeroko wyjazd planowany w niedzielę, po -ewentualnie - porannym jeżdżeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Kaem dzieki za odpowiedz (w takim razie postaram się zorganizować) myślę że sese powinien zedytować swój pierwszy post o Dzikowcu w celu uaktualnienia informacji a teraz wrocmy do moich pytań o Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zofija Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Witaj Polecam jak masz pod ręką zawody na Praciakach, mimo że to nie skiforumowe, ale mega fajne i rodzinne i super zabawa a przejazd dla każdego nawet dla tych co jadą pierwszy raz na tyczkach - bo przede wszystkim ma być zabawa! My byliśmy tam z rodzinką 2 lata temu - to chyba były pierwsze i bardzo nam się podobało , do dzisiaj mamy mega pingwina w domu Pozdrawiam Zośka My w tym roku w tym czasie mamy ferie i niestety nie możemy być chociaż te after party strasznie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Kaem dzieki za odpowiedz (w takim razie postaram się zorganizować) myślę że sese powinien zedytować swój pierwszy post o Dzikowcu w celu uaktualnienia informacji a teraz wrocmy do moich pytań o Czarny Groń sese chciałby zedytować, ale ta funkcja działa tylko przez 24 godziny... Wszelkie info masz w wątku o zawodach w postach # 322 i # 323 Skoro informacje są nieprecyzyjne poproszę adminów o możliwość edycji pierwszego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dzięki za info Rozumiem że wszystkie kategorie wiekowe (I kattegoria od 7 lat) jadą ten sam slalom, jeśli tak, to jutro wysyłam wpisowe ( ja jestem w ostatniej VIII kategorii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 3 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dzięki za info Rozumiem że wszystkie kategorie wiekowe (I kattegoria od 7 lat) jadą ten sam slalom, jeśli tak, to jutro wysyłam wpisowe ( ja jestem w ostatniej VIII kategorii ) kordirko na luzie ... tam się slalomu nie da zjechaćt ak normalnie ... resztę powierzmy qrde organizatorom; OKi ....... OKi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Gdzie poznam wyniki zawodow skiforum na Czarnym Groniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Cześć Której edycji? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi