borowina Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 A na razie wymiataj w te swoje alpy, nie mam ochoty więcej czytać twoich wypocin w moim wątku. Abstrahując od tematu, oraz aliko, każdy może produkować wypociny w dowolnym otwartym wątku, czy masz na to ochotę, czy nie, bo to nie jest Twoje prywatne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Sądze ,że konstrukcja współczesnej narty(bardzo dobrze trzymającej na krawędzi)jest w pewnej sprzeczności z ideą śmigu hamującego. Trzeba się zdecydować i odpowiednio dobrać sprzęt. To jest tak ,jakby bolid Formuły 1 wystawić do rajdu Paryż-Dakar. Czy można,ano można tyko poco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Do jazdy po mu dach, do jazdy po polskich stokach po godz 12. Na przykład. Nic nikomu nie zamierzam i nie potrzbuje udowadniać. Nie zgadzam sie ze stwierdzeniem jakoby śmig hamujacy był umarly. I nikt nie jeżeli na zlaczonych nogach. To oznacza ze u nas jeżdżą głownie dinozaury, bo u nas ślad ciętym to wyjątek.Teraz to już zupełnie nie wiem o co chodzi. Chyba czas zakończyc tą mękę kolego. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jak nie wiesz o co chodzi, to zaprzestan pisac inni wiedza i niech pisza dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Jak nie wiesz o co chodzi, to zaprzestan pisac inni wiedza i niech pisza dalejOK Przechodzę na odbiór. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 przerzucamy się na inny wątek http://www.skiforum....32&goto=newpost wystarczy aby kilka postów było dobrych, jak jest dobrych - to się okaże na stoku Użytkownik MarioJ edytował ten post 22 styczeń 2013 - 15:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cześć Tak wiele rzeczy robimy przez internet... Dlaczego nie nauczyć się jazdy na nartach? Teoretycznie.... Pozdrawiam Po tym co ktoś pisze bardzo łatwo zorientowac się jaką wiedzę i doświadczenie prezentuje. MOzna również wiel cennych uwag wyniść z sieci. Skęcanie to tylko jeden z elemntów jazdy na nartach i to wcale nie najwżniejszy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tak wiele rzeczy robimy przez internet... Dlaczego nie nauczyć się jazdy na nartach? Teoretycznie.... Pozdrawiam Co innego uczyć się od podstaw a co innego doskonalić. Chyba nie udała się prowokacyjna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kordirko nie znam lepszej szkoly. Może dlatego, że od 25 lat zadnej nie szukałem. Jeśli chcesz mieć pojęcie o narciarstwie alpejskim czego wielu brakuje to smiało polecam. Jeśli zaś chodzi Ci wyłącznie o lans i napis na plecach kurtki ,,INSTRUKTOR" to sobie odpuść. Dziękuję Koszulki z napisami już mam - "Instruktor ostrej jazdy" i "Instruktor bzykania", to mnie zupełnie zaspokaja, ale narciarstwo alpejskie w Szczyrku (mam tam tylko 100 km) to coś, czego nie można nie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi