zuzza Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Siema, macie jakies sposoby na odswiezenie rekawic? To grube rekawice z niewyciagalnym srodkiem b. Cieple zienera - troche niezle juz smierdza - dodatkowo maja te usztywniacze na nadgarstki /snowboard/ To sie pierze a potem suszarka? A moze da sie je poddac oparom ozonu? Wszelkie tipy mile czytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Siema, macie jakies sposoby na odswiezenie rekawic? To grube rekawice z niewyciagalnym srodkiem b. Cieple zienera - troche niezle juz smierdza - dodatkowo maja te usztywniacze na nadgarstki /snowboard/ To sie pierze a potem suszarka? A moze da sie je poddac oparom ozonu? Wszelkie tipy mile czytane Wypierz tym to co zostanie przyda się do kurtki, spodni http://allegro.pl/to...2940880771.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzza Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ok, sprobuje i wysusze w suszarce porządnie. Moze pomoze po zwyklym suszeniu stechlizna sie nie usuwala stad pomysl z tym ozonem bo to nie brud typu bloto tylko bakterie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Ok, sprobuje i wysusze w suszarce porządnie. Moze pomoze po zwyklym suszeniu stechlizna sie nie usuwala stad pomysl z tym ozonem bo to nie brud typu bloto tylko bakterie itd To powinno być lepsze http://allegro.pl/to...2940790833.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzza Napisano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No i git. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Na wszelkie "odory" pomaga ocet w różnych stężeniach np. namaczanie przed praniem. Czy sprawdzi się akurat przy tym modelu nie wiem, ja tak uratowałem kiedyś zatechły softshell po prostu zapomniałem o nim i po mokrej wyprawie leżał zawinięty w plastykowym worku. Sam proszek i odświeżacz do płukania nie dawały rady a po kilkugodznnym namaczaniu i potem zwyklym praniu zapach nówka sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi