forestml Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Czy ktoś z forumowiczów rezerwował apartamenty ze skpassem w Livigno za pośrednictwem SkiLivigno.pl? Proszę o opinie. Chodzi mi głównie o rzetelność tej firmy. Firma jest z Trójmiasta. Użytkownik forestml edytował ten post 11 styczeń 2013 - 20:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kite Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Nie znam tej firmy, ja rezerwuję albo przez Livigno.eu to jest strona informacji turystycznej na miejscu, albo bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambus Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja wlasnie jestem w livignio od nich wsjio oki skipas taniej w pakiecie 153 zamiast 176 rabat na rent ski i serwis jestem w domenin apartment jest mega nowka kontakt na adambus.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi