muggin Napisano 3 Marca 2007 Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Kup mnie jestem najlepsza!!! (dosłowny cytat) ja to widze jako "Kup mnie, udaje najlepszą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekk Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 może trochę nie pasuje do treści tematu, ale do tytuł jak najbardziej... Hermann Maier będzie jeździł w teamie HEAD w przyszłym sezonie.. w końcu coś zmienił, może znowu zacznie lepiej jeździć, biorąc pod uwagę sukcesy HEAD'a w konkurencjach szybkościowych http://www.skiracing...d=5419&Itemid=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 może trochę nie pasuje do treści tematu, ale do tytuł jak najbardziej... Hermann Maier będzie jeździł w teamie HEAD w przyszłym sezonie.. w końcu coś zmienił, może znowu zacznie lepiej jeździć, biorąc pod uwagę sukcesy HEAD'a w konkurencjach szybkościowych http://www.skiracing...d=5419&Itemid=2 i ty myslisz ze on sie przeniosl do head'a ze wzgledu na to ze head'y sa szybkie......o naiwnosci ludzka.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 i ty myslisz ze on sie przeniosl do head'a ze wzgledu na to ze head'y sa szybkie......o naiwnosci ludzka..............Myslę, ¾e z tego samego powodu(nie są szybkie... ) Miler będzie jezdzil solo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomekk Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 i ty myslisz ze on sie przeniosl do head'a ze wzgledu na to ze head'y sa szybkie......o naiwnosci ludzka.............. oczywiście, że nie twierdze, że poszedł do head'a ze wzgl. na "szybkie narty" ale patrząc na zeszły sezon to zawodnicy na head'ach wygrali zjazd i super-g;) Myslę, ¾e z tego samego powodu(nie są szybkie... ) Miler będzie jezdzil solo... co masz na myśli?? bo miller po prostu nie bedzie trenował z kadrą usa, ale nart chyba nie zmienił..(może sie mylę, ale nie słyszałem nic o tym...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 [quote name='Tomekk'] oczywiście, że nie twierdze, że poszedł do head'a ze wzgl. na "szybkie narty" ale patrząc na zeszły sezon to zawodnicy na head'ach wygrali zjazd i super-g;) znaczy to tylko to ze tak sie zlozylo, ze zawodnicy na head'ach mieli akurat peak formy a wreszcie ze head dobrze placi dobrym zawodnikom........ uwierz mi nie ma w tej chwili jakiejs super narty ktora jest szybsza bo nazywa sie rysy czy elan........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Zgadzam się z tobą Janku,też myślę że w 98% wynik zależy już od zawodnika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ładnie się prezentuje na desce i podnosi ego właściciela. Reszta narciarzy z szacunkiem ustępuje miejsca Pozdro... Za wyjątkiem "zadeptywaczy" kolejkowych:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisski Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Bo zawodnicy (chyba powyzej nru 30) startują w odstepach mniejszych niż wynosi czas przejazdu trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi