kordirko Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam, mam pytanie o porządny serwis w okolicach Katowic, który mi zrobi PORZĄDNIE wklejkę. Mam wyrwany ślizg w okolicy buta przy samej krawędzi, dziura szerokości ok. 1 cm, długość ok. 3 cm. do samego spodu - widać metal krawędzi. Przetestowałem już dwa serwisy: Decathlon i drugi Zakopane Harenda, nie poradzili sobie - po każdym z tych serwisów po 1 dniu jazdy dziura wyszła na nowo - podejrzewam że po prostu zalewali kofiksem mimo wyraźnej mojej prośby o zrobienie wklejki - i potem ich zapewnień że zrobili wklejkę. Zalewałem też sam metal-gripem, ale to góra 2 dni wytrzymuje - przynajmniej dłużej niż po "profesjonalnych" serwisach Ewentualnie gdzie mogę kupić materiał do wklejki, zrobię sobie wklejkę sam, bo do serwisów chyba stracę całkowicie zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantom Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "okolice Katowic" ale mogę Ci polecić w Rudzie Śląskiej - Kochłowicach a dokładnie serwis tirolski robią cuda a jeżeli nie mogą to przynajmniej szczerze Ci powiedzą co i jak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 dzięki, Kochłowice są OK, wypróbuję serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Na AWF- ie w Katowicach ma serwis pan Wrona,który współpracował m in z Justyną Kowalczyk i Tomaszem Sikorą,możesz zadzwonić i zapytać. http://wronasport.pl/ Oprócz tego w Katowicach Panewnikach pan Lechowicz ma swój serwis i też robi takie naprawy,powinien sobie poradzic,bo miałem podobny problem i się tego podjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assassin Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Również polecam serwis Panów Lechowiczów, na ul. Japońskiej w Panewnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Dzięki wszystkim. Ostatecznie w Szczyrku zrobiłem wywiad w wypożyczalnio-serwisach i polecili mi jednego miejscowego fachmana, do którego sami oddają jak mają taką dziurę. Pan ma prasę (jako jeden z nielicznych serwisów w okolicy) i jest to w stanie porządnie ścisnąć prasą i zostawić na noc do złapania kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamo Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 raczej się stosuje ściski i formatki aluminiowe, prasa jak będzie zbyt bardzo dociśnięta może odkształcić nartę. prasy do nart kiedyś stosowano na gorąco aby odzyskać sprężystość narty i tzw. camber - wypożyczalnie często tak "regenerowały" narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordirko Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Po 5 dniach jazdy wklejka trzyma doskonale, dla tych co będą mieli ten sam problem z czystym sumieniem mogę polecić serwis w Szczyrku: SKI Serwis Józef Kaim ul. Leszczynowa 6 43-370 Szczyrk, tel. 506-613-496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi