JG77 Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam ,byłem dzisiaj na Cieńkowie i tak się wkurzyłem w tej pierwszej chatce na górze z resztą nie tylko ja ,inni bez owijania w bawełnę rzucali epitetami.Ogólnie brud ,smród i tragicznie powolna obsługa ,oprócz kiełbasy nic nie ma ,na zapiekankę czeka się pół godziny ,zup w ogóle brak chociaż na wypalanych drewienkach widnieją ,toaleta jak za komuny ,klucz trzeba wyprosić i swoje przy tym odstać a ta toaleta ? -wychodek znaczy ,pagoda czy jak tam się zwie ,wstyd aby w dzisiejszych czasach w ogóle takie miejsca istniały.Pani jest nastawiona na lanie piwa i wódeczki , grzańców a cokolwiek innego to już konsternacja.Dymu z tego niby grila w środku ,co za pomysł tyle ,że całe ubranie się uwędziło ,przecież ta niby karczemka jest tam od wielu lat ,wiedzieli że sezon ,że trzeba chociaż w najmniejszym stopniu zainwestować lub po prostu przygotować się do sezonu -dla nich ogórkowego ,ale żeby tak nic od siebie ,kompletnie nic ? a kasę rżną o tak ceny jak w najlepszej knajpie ale za co? Dziwię się ,że właściciel Cieńkowa to toleruje ,w końcu rzutuje to na cały ośrodek ,żeby do tego stopnia tak olewać ludzi i taki mieć stosunek do klientów to się dziwię ,psa z kulawą nogą tam nie powinno być ,chyba że to właściciela w co wątpię albo toleruje rodzinkę siódmą wodę po kisielu .Ja tam na pewno więcej nie zawitam .Prośba do właściciela naprawdę popularnego stoku w Wiśle - czas wziąć się za ten przybytek albo zrównać z ziemią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 50m dalej miałeś większą knajpkę z widokiem na cały stok z lepszym menu ,a i ceny zaskakująco przystępne ....."Koniec języka za przewodnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 50m dalej miałeś większą knajpkę z widokiem na cały stok z lepszym menu ,a i ceny zaskakująco przystępne ....."Koniec języka za przewodnika" Tak wiem o tym ale chciałem skrytykować tę chatę bo na to zasłużyła a tamta nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi