Trab78 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Witam:) Jeśli ktoś z forumowiczów miał okazję pojeździć w Sillian - Hochpustertal, bardzo proszę o opinię na temat tego ośrodka. Wybieram się tam na początku marca. Może ktoś był w tym terminie tam lub w okolicy - jak ze śniegiem??? jak wrócę, to postaram się coś od siebie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Śnieg będzie - ośrodek fajny,"klimatyczny"-na tym samym karnecie możesz zwiedzić także inne skiareały Osttirolu,blisko masz też na włoski Kronplatz,jeśli lubisz zwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WLMS Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Bez obaw co do śniegu. Polecam odwiedzić przy okazji Obertilliach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Byłem tam dwa razy na przełomie marca i kwietnia i śmiganie było wyborne. Jeśli nie masz jeszcze noclegów zaklepanych oraz lubisz klimaty starych tyrolskich Almhuette, to rozejrzyj się za miejscówkami w Inner- i Ausservillgraten. Niezwykłe wprost klimaty doliny Pustertalu przedzielonej sztucznie granicą po I wojnie. Aha z Ausservillgraten masz teraz od razu krzesło na Thurntalera bez konieczności dojeżdżania do Sillian. Nie tylko Kronplatz masz w zasięgu, ale całą Sella Rondę oraz nieodległą (ca 60 km) i wiele słynniejszą Cortinę d' Amezzo. Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 30 grudzień 2012 - 08:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trab78 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Byłem tam dwa razy na przełomie marca i kwietnia i śmiganie było wyborne. Jeśli nie masz jeszcze noclegów zaklepanych oraz lubisz klimaty starych tyrolskich Almhuette, to rozejrzyj się za miejscówkami w Inner- i Ausservillgraten. Niezwykłe wprost klimaty doliny Pustertalu przedzielonej sztucznie granicą po I wojnie. Aha z Ausservillgraten masz teraz od razu krzesło na Thurntalera bez konieczności dojeżdżania do Sillian. Nie tylko Kronplatz masz w zasięgu, ale całą Sella Rondę oraz nieodległą (ca 60 km) i wiele słynniejszą Cortinę d' Amezzo. Zdravim :-) Lubię takie chatki lub klimatyczne apartamenty, ale tym razem jestem "związany ofertą" i zakwaterownie jest w hotelu, a karnet nie będzie obejmował włoskich ośrodków(skihit).... więc next time. Co roku kuszą mnie Włochy, a w końcu ląduję w Austrii:) ale za każdym razem jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi