paw1 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Kto w tym roku pisze się na treningi na tyczkach w tygodniu (wieczorem ) lub w sobotę, niedzielę. Treningi w Beskidzie Sląskim- jestem z Katowic. W zeszłym roku byłem kilka razy na Złotym Groniu. Można podzielić koszty transportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A podpowiedzcie mi obywatele gdzie możliwie najbliżej Łodzi jakieś sensowne tyki można zaliczyć ?W Łodzi jestem dosyć często i mogę sobie przemodelować wyjazdy tak żeby weekendzik (w miarę możliwości sob i niedziela ) na jakieś tyczki przeznaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A podpowiedzcie mi obywatele gdzie możliwie najbliżej Łodzi jakieś sensowne tyki można zaliczyć ?W Łodzi jestem dosyć często i mogę sobie przemodelować wyjazdy tak żeby weekendzik (w miarę możliwości sob i niedziela ) na jakieś tyczki przeznaczyć. Chyba na Harendzie. Ale trudno powiedzieć, że to blisko Łodzi. W Kamieńsku nigdy nie widziałem, żeby ktoś trenował. Fakt byłem tylko 3 razy. Może nie trafiłem. Ale to jest kiepski stok do takiej zabawy... Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Najbliżej to Brenna i Szczyrk. Tylko żadnych oficjalnych treningów nie znam. Musiałbyś pogadać w lokalnych klubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ratrak Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W Kamieńsku nigdy nie widziałem, żeby ktoś trenował. Fakt byłem tylko 3 razy. Może nie trafiłem. Ale to jest kiepski stok do takiej zabawy... Tadek Pytałem o to miejscową szkołę w poprzednim sezonie. Jest opcja jazdy na tyczkach tylko trzeba zebrać kilkuosobową grupę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Pytałem o to miejscową szkołę w poprzednim sezonie. Jest opcja jazdy na tyczkach tylko trzeba zebrać kilkuosobową grupę . I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Kto w tym roku pisze się na treningi na tyczkach w tygodniu (wieczorem ) lub w sobotę, niedzielę. Treningi w Beskidzie Sląskim- jestem z Katowic. W zeszłym roku byłem kilka razy na Złotym Groniu. Można podzielić koszty transportu Hej! Jestem jak najbardziej chętny, osobiście jeździłem sl na Skrzycznym, w dalszym ciągu mam namiar na organizatora tego przedsięwzięcia więc jak coś, możemy połączyć siły, zebrać jeszcze kogoś i razem potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ratrak Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Domyślam się, szkoda kogoś tam wysłać na naukę podstaw a co dopiero na tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Na Kamieńsku można wystawić gigant na slalomki . Może na samej górze parę kijów do SL-a. Parę lat temu jakaś szkółka z Łodzi robiła tam szkolenia na tykach, ale ponoć administracja przestała dawać na to zgodę i się skończyło. Wiem że na Telegrafie jakaś lokalna szkoła robi treningi dla studentów, jest tu zdaje się na forum ktoś z tamtych okolic - nie wiem czy ogół narciarzy też się na te tyki kwalifikuje ? Pytam bo aż tak daleko nie mam, co prawda stok krótki ale nachylenie całkiem całkiem np.: http://www.youtube.c...h?v=YgadDI1qFCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Bartek ja się pisze może być Szczyrk. Wydaje mi się że coś będzie na Poniwcu (wyciąg krzesełkowy i bardzo blisko - zaraz na początku Ustronia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W sumie dla mnie ten Szczyrk też by pasował - oczywiście gdy będę tam jechał z Łodzi a nie z 3City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bartek gdzie dokładnie odbywają się treningi i kto je organizuje? Wstępnie pisał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W Szczyrku na dolinach, (jedna z tras na Skrzycznym), treningi prowadzi były trener Kadry Narodowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Też się piszę na SL i GS, a zima tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i elegancko, ja też jeszcze kogoś zgarne ze swoich znajomcyh i jeśli białego nie zabraknie to organizujemy sobie trening w Szczyrku Jesteśmy w kontakcie, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Bywa różnie, zazwyczaj dni parę przed sylwestrem można już szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Najbliżej to Brenna i Szczyrk. Tylko żadnych oficjalnych treningów nie znam. Musiałbyś pogadać w lokalnych klubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W Kamieńsku nigdy nie widziałem, żeby ktoś trenował. Fakt byłem tylko 3 razy. Może nie trafiłem. Ale to jest kiepski stok do takiej zabawy... Tadek Pytałem o to miejscową szkołę w poprzednim sezonie. Jest opcja jazdy na tyczkach tylko trzeba zebrać kilkuosobową grupę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Pytałem o to miejscową szkołę w poprzednim sezonie. Jest opcja jazdy na tyczkach tylko trzeba zebrać kilkuosobową grupę . I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Kto w tym roku pisze się na treningi na tyczkach w tygodniu (wieczorem ) lub w sobotę, niedzielę. Treningi w Beskidzie Sląskim- jestem z Katowic. W zeszłym roku byłem kilka razy na Złotym Groniu. Można podzielić koszty transportu Hej! Jestem jak najbardziej chętny, osobiście jeździłem sl na Skrzycznym, w dalszym ciągu mam namiar na organizatora tego przedsięwzięcia więc jak coś, możemy połączyć siły, zebrać jeszcze kogoś i razem potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ratrak Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Domyślam się, szkoda kogoś tam wysłać na naukę podstaw a co dopiero na tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Na Kamieńsku można wystawić gigant na slalomki . Może na samej górze parę kijów do SL-a. Parę lat temu jakaś szkółka z Łodzi robiła tam szkolenia na tykach, ale ponoć administracja przestała dawać na to zgodę i się skończyło. Wiem że na Telegrafie jakaś lokalna szkoła robi treningi dla studentów, jest tu zdaje się na forum ktoś z tamtych okolic - nie wiem czy ogół narciarzy też się na te tyki kwalifikuje ? Pytam bo aż tak daleko nie mam, co prawda stok krótki ale nachylenie całkiem całkiem np.: http://www.youtube.c...h?v=YgadDI1qFCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Bartek ja się pisze może być Szczyrk. Wydaje mi się że coś będzie na Poniwcu (wyciąg krzesełkowy i bardzo blisko - zaraz na początku Ustronia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W sumie dla mnie ten Szczyrk też by pasował - oczywiście gdy będę tam jechał z Łodzi a nie z 3City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bartek gdzie dokładnie odbywają się treningi i kto je organizuje? Wstępnie pisał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W Szczyrku na dolinach, (jedna z tras na Skrzycznym), treningi prowadzi były trener Kadry Narodowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Też się piszę na SL i GS, a zima tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i elegancko, ja też jeszcze kogoś zgarne ze swoich znajomcyh i jeśli białego nie zabraknie to organizujemy sobie trening w Szczyrku Jesteśmy w kontakcie, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Bywa różnie, zazwyczaj dni parę przed sylwestrem można już szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Kto w tym roku pisze się na treningi na tyczkach w tygodniu (wieczorem ) lub w sobotę, niedzielę. Treningi w Beskidzie Sląskim- jestem z Katowic. W zeszłym roku byłem kilka razy na Złotym Groniu. Można podzielić koszty transportu Hej! Jestem jak najbardziej chętny, osobiście jeździłem sl na Skrzycznym, w dalszym ciągu mam namiar na organizatora tego przedsięwzięcia więc jak coś, możemy połączyć siły, zebrać jeszcze kogoś i razem potrenować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ratrak Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Domyślam się, szkoda kogoś tam wysłać na naukę podstaw a co dopiero na tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Na Kamieńsku można wystawić gigant na slalomki . Może na samej górze parę kijów do SL-a. Parę lat temu jakaś szkółka z Łodzi robiła tam szkolenia na tykach, ale ponoć administracja przestała dawać na to zgodę i się skończyło. Wiem że na Telegrafie jakaś lokalna szkoła robi treningi dla studentów, jest tu zdaje się na forum ktoś z tamtych okolic - nie wiem czy ogół narciarzy też się na te tyki kwalifikuje ? Pytam bo aż tak daleko nie mam, co prawda stok krótki ale nachylenie całkiem całkiem np.: http://www.youtube.c...h?v=YgadDI1qFCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Bartek ja się pisze może być Szczyrk. Wydaje mi się że coś będzie na Poniwcu (wyciąg krzesełkowy i bardzo blisko - zaraz na początku Ustronia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W sumie dla mnie ten Szczyrk też by pasował - oczywiście gdy będę tam jechał z Łodzi a nie z 3City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bartek gdzie dokładnie odbywają się treningi i kto je organizuje? Wstępnie pisał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W Szczyrku na dolinach, (jedna z tras na Skrzycznym), treningi prowadzi były trener Kadry Narodowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Też się piszę na SL i GS, a zima tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i elegancko, ja też jeszcze kogoś zgarne ze swoich znajomcyh i jeśli białego nie zabraknie to organizujemy sobie trening w Szczyrku Jesteśmy w kontakcie, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Bywa różnie, zazwyczaj dni parę przed sylwestrem można już szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Ratrak Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Domyślam się, szkoda kogoś tam wysłać na naukę podstaw a co dopiero na tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 I jeszcze kogoś kto tyki prawidłowo rozstawi. Jeśli liczysz że oni to potrafią to się przeliczysz. Na Kamieńsku można wystawić gigant na slalomki . Może na samej górze parę kijów do SL-a. Parę lat temu jakaś szkółka z Łodzi robiła tam szkolenia na tykach, ale ponoć administracja przestała dawać na to zgodę i się skończyło. Wiem że na Telegrafie jakaś lokalna szkoła robi treningi dla studentów, jest tu zdaje się na forum ktoś z tamtych okolic - nie wiem czy ogół narciarzy też się na te tyki kwalifikuje ? Pytam bo aż tak daleko nie mam, co prawda stok krótki ale nachylenie całkiem całkiem np.: http://www.youtube.c...h?v=YgadDI1qFCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Bartek ja się pisze może być Szczyrk. Wydaje mi się że coś będzie na Poniwcu (wyciąg krzesełkowy i bardzo blisko - zaraz na początku Ustronia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W sumie dla mnie ten Szczyrk też by pasował - oczywiście gdy będę tam jechał z Łodzi a nie z 3City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bartek gdzie dokładnie odbywają się treningi i kto je organizuje? Wstępnie pisał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W Szczyrku na dolinach, (jedna z tras na Skrzycznym), treningi prowadzi były trener Kadry Narodowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Też się piszę na SL i GS, a zima tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i elegancko, ja też jeszcze kogoś zgarne ze swoich znajomcyh i jeśli białego nie zabraknie to organizujemy sobie trening w Szczyrku Jesteśmy w kontakcie, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Bywa różnie, zazwyczaj dni parę przed sylwestrem można już szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
paw1 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Bartek ja się pisze może być Szczyrk. Wydaje mi się że coś będzie na Poniwcu (wyciąg krzesełkowy i bardzo blisko - zaraz na początku Ustronia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 W sumie dla mnie ten Szczyrk też by pasował - oczywiście gdy będę tam jechał z Łodzi a nie z 3City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bartek gdzie dokładnie odbywają się treningi i kto je organizuje? Wstępnie pisał bym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W Szczyrku na dolinach, (jedna z tras na Skrzycznym), treningi prowadzi były trener Kadry Narodowej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Odnośnie Skrzycznego; Slalom, 2 ustawinia, oklo 3h śmigania, krótkie tyczki treningowe + właściwe, analiza błędów na bierząco = 85zł Gigant, tak samo jak w SL = 50zł Takie ceny miałem przy nie pełnej dyszcze chętnych Też się piszę na SL i GS, a zima tuż, tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i elegancko, ja też jeszcze kogoś zgarne ze swoich znajomcyh i jeśli białego nie zabraknie to organizujemy sobie trening w Szczyrku Jesteśmy w kontakcie, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Bywa różnie, zazwyczaj dni parę przed sylwestrem można już szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No i elegancko, ja też jeszcze kogoś zgarne ze swoich znajomcyh i jeśli białego nie zabraknie to organizujemy sobie trening w Szczyrku Jesteśmy w kontakcie, hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A kiedy Szczyrkowo zazwyczaj otwieraja? Bywa różnie, zazwyczaj dni parę przed sylwestrem można już szusować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Voytheck Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Posiadam swoje prywatne tyczki ok. 20 szt. (10-niebieskich i 10 czerwonych na przegubach) tylko jest problem z grotami, są dość długie i na nasze warunki śniegowe niekiedy się nie nadają ponieważ można "wjechać w glebę". Ale jeśli ktoś ma dobre układy z włodarzami stoków, którzy godzą się na rozstawienie kilku kijów to również jestem otwarty. Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL
Tadeusz T Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Musielibyśmy mieć zgodę właściciela wyciągu, w przypadku Skrzycznego-trochę dużo roboty, jeśli posiadasz własne tyki to ustawić je można na innym stoku, mniejszym, gdzie wchodząc grupą dajemy zarobek na karnetach np. Kaimówka (mała górka, obok Skrzycznego, ale na szlifowanie techniki SL może być) Kaimówka to chyba dobry pomysł. Jeśli czas mi pozwoli, to też się zapisuję! Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Treningi na tykach w PL
jaro323 Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Barrtteekk Napisano 19 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Tylko coś nie widzę na stronie Kaimowki karnetów dziennych - na punktowych można zbankrutować jak przyjdzie cały dzień upalać 400 mtr pagórek:) To stok z gatunku "idzie się dogadać" więc nie podchodził bym tak sceptycznie do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 3 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
jaro323 Napisano 20 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A to z góralami da sie dogadać? Normalnie idzie ku lepszemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi