SebaSRS Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Witajcie, Wiem, że na forum są już miliony tematów o kurtkach, ale niektóre są już przestarzałe albo nie potrafię znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Szukam kurtki zarówno na narty jak i na co dzień, limit cenowy to max. 400zł. W auchanie widziałem fajną kurtkę z Brugiego z membraną By tex 10k, za 399zł, niestety rozmiaru większego niż XL nie było, a XL był można powiedzieć "w sam raz" (czyli czyt. na drugi rok będzie mała:D ), więc zacząłem poszukiwać innej, W sklepie internetowym brugiego znalazłem taką - http://sklepbrugi.pl....html?[]=4 Kurtkę chciałbym kupić w sklepie Brugiego w Bielsku Białej, co sądzicie o tym punkcie ? Słyszałem, że w makro da się taniej kupić rzeczy Brugiego, więc jeśli ktoś byłby tak miły i przy okazji wizyty w makro mógłby zobaczyć w czy są i w jakiej cenie kurtki z membraną 10k:rolleyes: , to byłbym wdzięczny (ja niestety nie mam karty, ale jeśli wiedziałbym że byłaby tam kurtka, to może udałoby mi się "pożyczyć" ) Zależy mi żeby kurtka była w niebieskim kolorze, ale jeśli będzie w innym kolorze, ale o lepszych parametrach to przeżyję Może zaproponujecie mi jakąś inną kurtkę w cenie ok. 400zł? Chciałem hi-techa, ale niektórzy piszą że po kilkunastu praniach zaczyna przeciekać, moja jesienno-wiosenna kurtka po kilku praniach(w płynie przeznaczonym do odzieży sportowej) rzeczywiście stałą się taka "sflaczała". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodex4 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Moim zdaniem ważne jest: - gdzie chcesz jeździć np. Kasprowy lub wysokie Alpy itp. - to kurtka ma duże znaczenie, a jek np. w Wiśle itp. to pewnie trochę mniejsze. Ja kupowałem w Makro i przymierzyłem ich ze 15-20 aż znalazłem taką która mi odpowiadała (grubość, kaptur, materiał wewnętrzny, zabezpieczenie szyi itp.), ale ja kupowałem na posezonowej wyprzedaży więc zapłaciłem gdzieś ok. 230 zł a nie 400. Przy takiej kwocie nic lepszego bym nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Jeździć zamierzam raczej tylko w Wiśle, Ustroniu itd. Zastanawiałem się właśnie żeby kupić na posezonowych wyprzedażach, ale właśnie kiedy tak mniej więcej się one zaczynają? Marzec-Kwiecień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas63 Napisano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Już w połowie lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Już w połowie lutegoOk, więc może poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaSRS Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie wytrzymałem i kupiłem kurtkę AST (brugi), rozmiar 200 (sprzedawca pisał 194), niestety ja mam 185 i ta kurtka była "na styk" a nawet trochę mniejsza... I teraz się zastanawiam czy kupić droższą kurtkę (500zł) np. The North Face Macugnaga (membrana 15k), lub inną którą widziałem w sklepie bergsona (membrana 10k)- firma jakaś trzyliterowa chyba, czy lepszym wyjściem będzie kupić tańszą np. Hi-Tech hamilton (mem. 10k), za 330zł ? Chętnie poczekałbym do marca, kwietnia, ale obawiam się, że wtedy nigdzie nie znajdę "mojego" rozmiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wincek Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Super kurtka w dobrej cenie; http://allegro.pl/at...2959943228.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi