fredowski Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Tak sobie na Jurasowym wyjezdzie siedzimy wieczorem przy szklance, gadamy oczywiscie o narciarstwie. Chwalimy sie, gdzie kto byl i takie tam, nie zapominajac oczywiscie o krawedzi. To i ja sie wychwalam, ze tam i tam. Nagle Juras pyta: a na Hochkarze byles? ja na to: nie bylem a on: to jestes g...o nie narciarz. Bedac jedynym "bezhochkarowcem" nawet sie bronic nie moglem, odebrali mi cala godnosc narciarska i kropka. Dlatego tytul tematu. "lepiej pozno niz wcale". Jezeli sa forumowicze co jeszcze nie byli na Hochkarze to proponuje skrzyknac sie i na 2-3 dni pojechac. Oszczedza sobie na skiforumowych wyjazdach odsadzen od tz "czci i wiary" narciarskiej. Lista bezhochkarowcow gotowych do poznania "Gory Gor". 1. fredowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ... Ci co byli raz, też mogą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Turbo nawet nie pyta:) nikt by nie przeżył dwóch wyjazdów z Turbo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Odpalisz swego transportera i lecim na Hochkar, a do listy to kto sie dopisze "bezhochkarowcu"? Co do przezycia to odpadasz po max 2 godz. a my idziemy jeszcze na dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ja też nie byłem - chyba wypadałoby to w końcu nadrobić jestem wstępnie zainteresowany Pozdrawiam marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwin110 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Też,***** nie narciarz jestem,bo nie byłem, tylko pytanie kiedy ten wyjazd?? Bo cały styczeń , aż do do 9 lutego mam już terminiwo zaplanowany ,cały miesiąc na nartach. Póżno sezon zacząłem ,bo dzisiaj ,ale myślę to nadrobić intensywnie Fredo,ty swoja wiedzę wprost do głowy wkładasz:D. Użytkownik jark edytował ten post 16 grudzień 2012 - 19:11 jak by nie patrzeć niestosowne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 to i ja do listy dołączyć się muszę, a że Hochkar mam odległy aż o 450km od domu, to tym większa dupa ze mnie. ale cóż najwyższy czas, aby to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Edwin 110 duzo masz tych hakow na mnie? Znajac Ciebie ze solidnosci, nie uwierza w fotomontaz. Zbiorka u Damka i jedziemy Turbotransporterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 dobry sprzęt na tej focie ... do akumulatorówki takie wiertło niewielu potrafi założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 i już coś wiemy nt wyjazdu. a termin? może koniec stycznia/początek lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 MNie odpowiada (najbardziej) 20-22.01, to by byly 3 dni na dechach i mysle, ze tam wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damek Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 mnie też wstępnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edwin110 Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Edwin 110 duzo masz tych hakow na mnie? Znajac Ciebie ze solidnosci, nie uwierza w fotomontaz.Zbiorka u Damka i jedziemy Turbotransporterem.Kiedyś musiałem to zdjęcie wykorzystac,To Livingo,jakieś trzy lata temu, jak dotarłeś do nas i waletowałeś na kwaterce u nas,tj Maniaq i spółka,w ostatni dzień.Ps. Usnąłeś na górnym łóżku,ale bez obrażeń się obyło:DHaki choć bym miał ,to nie ujawnię ,bo wiesz ,że Cię lubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Z upowaznienia, czy przymuszony wręcz proszę o dopisanie do listy uczestników niejakiego Amatorkę i Wujota. Użytkownik o.tisk edytował ten post 17 grudzień 2012 - 07:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zechar Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Dołączam się do grupy du..watych- też nie byłem i żałuję. A faktycznie tak blisko z Opola. Proszę o wpis na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 nie byłem (na razie ) Ale chętnie dołączę na weekendowy wyjazd!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapniakos Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 chętnie bym się dołączył. Wstępnie dwa dni urlopu powinienem dostać. Będę śledził temat, bo jak narazie za mało szczegółów ale w razie czego bardzo prosze o info na PV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdurka Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 A ja już byłam ale nie w takim towarzystwie na razie się nie piszę bo to zbyt odległy termin ale pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TADEUSZ41 Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Tez wstępnie się piszę ,ale muszę mieć więcej info,aco z transportem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi