Bejobejo Napisano 25 Października 2013 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Dzięki nie znam tej marki ale ładne kurtki szyją. A czy możesz napisać mi coś więcej o membranie DERMIZAX® EV znam jedynie gore-tex. Tutaj masz trochę informacji o tym: http://ngt.pl/forum/...adTopic&nr=5057 Mam spodnie z Dermizaxem EV i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Odpowiedzi 483 Dodano 18 l Ostatniej odpowiedzi 10 l Top użytkownicy w tym temacie 12 34 19 9 Popularne dni 9 Wrz 25 21 Wrz 14 26 Wrz 11 23 Lis 9 Top użytkownicy w tym temacie TT 12 odpowiedzi Lutek 34 odpowiedzi krisaz 19 odpowiedzi Pitura25 9 odpowiedzi Popularne dni 9 Wrz 2007 25 odpowiedzi 21 Wrz 2006 14 odpowiedzi 26 Wrz 2007 11 odpowiedzi 23 Lis 2006 9 odpowiedzi Kaem Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 od początku sezonu używam kurtki JMP na Dermizaxie. Raz popełniłem błąd ( przy -15) i na koszulkę od bielizny termoaktywnej założyłem polar ,,setkę'' a dopiero na wierzch kurtka. Było bezwietrznie, po godzinie za ciepło. Kurtka jest solidnie uszyta, ma wysoki kołnierz dobrze chroniący szyję i jest dla mnie raczej bardzo ciepła jak ciepła. Piszę o takim modelu: http://jmpsport.com....anarciarska.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pierotez Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Oo to nie wiedziałem że mam tak dobrą kurtkę . O membranie tak sobie wypowiadali się na NGT. Pod kurtką Expedus Extreme Silver i polar setka na dzikie mrozy. Że cudów nie ma to jasne. Pomyślałem o nowej bieliźnie z power-stretchu i one dobrze grzeją, ehh. A więc kurtka pozostaje. Jeszcze raz napiszę na minusie jest O.K. i na 80k/80k pewnie nie uzbierałbym kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Tylko pewnie ta Twoja kurtka jest ocieplana (podobnie jak Kaema). Jednak lepszym rozwiązaniem jest kurtka nieocieplana. Wtedy jak się założy na bieliznę to nie jest gorąco przy + 10. Ma się większą możliwość regulacji... Jak jeszcze cieplej to tylko bielizna i lekki polar. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Dalej Strona 13 z 20 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Kaem Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 od początku sezonu używam kurtki JMP na Dermizaxie. Raz popełniłem błąd ( przy -15) i na koszulkę od bielizny termoaktywnej założyłem polar ,,setkę'' a dopiero na wierzch kurtka. Było bezwietrznie, po godzinie za ciepło. Kurtka jest solidnie uszyta, ma wysoki kołnierz dobrze chroniący szyję i jest dla mnie raczej bardzo ciepła jak ciepła. Piszę o takim modelu: http://jmpsport.com....anarciarska.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Oo to nie wiedziałem że mam tak dobrą kurtkę . O membranie tak sobie wypowiadali się na NGT. Pod kurtką Expedus Extreme Silver i polar setka na dzikie mrozy. Że cudów nie ma to jasne. Pomyślałem o nowej bieliźnie z power-stretchu i one dobrze grzeją, ehh. A więc kurtka pozostaje. Jeszcze raz napiszę na minusie jest O.K. i na 80k/80k pewnie nie uzbierałbym kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Tylko pewnie ta Twoja kurtka jest ocieplana (podobnie jak Kaema). Jednak lepszym rozwiązaniem jest kurtka nieocieplana. Wtedy jak się założy na bieliznę to nie jest gorąco przy + 10. Ma się większą możliwość regulacji... Jak jeszcze cieplej to tylko bielizna i lekki polar. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi